Jump to content

Rampages Walkthrough


Bling

Recommended Posts

voorbeeld3hp2.jpg

Welkom in de ‘GTA III Rampages walkthrough’.

Nadat ik het topic 'GTA III Hidden Packages Walkthrough' gemaakt heb had ik een ‘soort van’ boost gekregen om nog iets te maken. En aangezien er ook nog niks over de rampages uit GTA III op WikiGTA staat, heb ik besloten om ook hierover een walkthrough te gaan maken. Net zoals bij de hidden packages walkthrough heb ik ook van alle rampages screens gemaakt en uitgelegd wat je precies moet doen om de rampage te voltooien. Ik heb er weer met veel plezier aan gewerkt en ik hoop daarom ook dat veel mensen deze informatie goed kunnen gebruiken zolang het nog niet op WikiGTA staat. :)

Wat houd dat precies in, een rampage?

rampagenp4.jpg

Een rampage kun je eigenlijk vergelijken met een Kill-Frenzie uit de Topdown-view GTA’s.

Net zoals bij de Kill-Frenzies krijg je ook bij de rampages de opdracht om een bepaald aantal gangmembers te vermoorden in tijd met een bepaald wapen die je speciaal hiervoor krijgt. Meestal zijn dus de gangmembers van een bepaalde gang de doelwitten, maar het is ook soms het geval dat je inplaats van mensen, een bepaald aantal auto’s moet vernietigen. Bij elke rampage krijg je een tijd van 2 minuten om hem te voltooien. Lukt het niet in deze tijd, dan faal je de rampage en zul je overnieuw moeten beginnen. Elke rampage in GTA III heeft twee locaties. Als je bijvoorbeeld een rampage faalt, dan verschijnt hij op een andere locatie en faal je deze vervolgens weer, dan komt hij weer terecht op de eerste locatie. Voor het voltooien van de rampage krijg je een bepaald geldbedrag als beloning, hoe hoog deze is hang af van de moeilijkheidsgraad van de rampage. Je kunt de rampage in GTA III herkennen aan een blauw ronddraaien icoontje met een doodshoofd erin (zie plaatje). In GTA III bevinden zich niet zo gek veel rampages, maar 20 namelijk. In Portland 6, in Staunton Island 7 en in Shoreside Vale ook 7.

Portland

rampagesportlandta5.th.jpg

(Klik voor vergroting)

1a) Deze rampage bevindt zich achter de ‘Video Video Store’ tegenover ‘Luigi’s Sexclub 7’. Als je recht voor de ‘Video Video Store’ staat zie je links van dit gebouw een gangetje, loop hierin en je ziet de rampage liggen en daar kun je hem dus starten. Het doel van deze rampage is om 30 Diablos in 2 minuten om te leggen met een M16. Als je deze rampage gehaalt hebt krijg je een beloning van $5000.

rampage1gemengdco3.th.jpg

(Klik voor vergroting)

1b) Zoals ik al zei heeft elke rampage twee locaties, althans... dit gebeurt alleen als je de rampage de eerste keer niet meteen haalt. Als je hem dus faalt zal de rampage, die zich eerst achter de ‘Video Video Store’ bevond, zich nu bevinden in een grasveld naast de Callahan Bridge vlakbij een parkeerplaats.

rampage1gemengd2yh1.th.jpg

(Klik voor vergroting)

2a) Ten westen van Toni Cipriani’s restaurant bevindt zich een gangetje met daarin twee blokken dat elk twee garages bevat. Tussen deze twee blokken ligt de rampage. Bij deze rampage is het de bedoeling dat je 20 Leone’s vermoord met een AK-47 in 2 minuten. Als je dit gehaald hebt krijg je een beloning van $5000.

rampage2gemengdvq2.th.jpg

(Klik voor vergroting)

2b) Als je de 2e rampage faalt komt hij op een andere locatie te liggen, namelijk in het steegje ten zuiden van Toni Cipriani’s restaurant.

rampage2gemengd2ow5.th.jpg

(Klik voor vergroting)

3a) Ergens in Chinatown bevindt zich een gangetje met daarin een trap naar het dak, in ditzelfde steegje ligt ook een rampage. Voor de exacte locatie moet je even op mijn screen kijken. Bij deze rampage is het de bedoeling dat je in 2 minuten minstens 25 Triads vermoord met een Uzi. Is dit gelukt, dan ontvang je een beloning van $5000.

rampage3gemengddh2.th.jpg

(Klik voor vergroting)

3b) Als je de 3e rampage faalt komt hij achter een pilaar te liggen van het ‘Supa Save’ gebouw.

rampage3gemengd2hj7.th.jpg

(Klik voor vergroting)

4a) Deze rampage bevindt zich in een hoekje van een steegje ergens in het zuiden van Portland. Voor de exacte locatie kun je even op mijn screen kijken. Bij deze rampage is het de bedoeling dat je binnen 2 minuten minstens 13 voertuigen heb laten exploderen met een rocket launcher. Als je dit gelukt is ontvang je een beloning van $5000.

rampage4gemengdtp3.th.jpg

(Klik voor vergroting)

4b) Als je de 4e rampage faalt komt hij achter een muur tegen, tegen een boom te liggen, in het zuidwesten van Portland. Voor de exacte locatie kun je even op mijn screen kijken.

rampage4gemengd2lp0.th.jpg

(Klik voor vergroting)

5a) Deze rampage ligt in het midden (voetgangerspad) van de rails in Portland View. Hier in de buurt kun je via het station opstappen en vervolgens rechts over het rails naar de rampage toelopen. Bij deze rampage is het de bedoeling dat je in 2 minuten minstens 10 auto’s laat exploderen door granaten. Als dit je gelukt is ontvang je een beloning van $10.000.

rampage5fr0.th.jpg

(Klik voor vergroting)

5b) Als je de 5e rampage faalt komt hij op een andere plek op het rails te liggen, namelijk op het midden van het rails boven Trenton. Zie screen voor de exacte locatie.

rampage5reservewr5.th.jpg

(Klik voor vergroting)

6a) Deze rampage ligt in het steegje naast de ‘Mean Streets Taxi’. Bij deze rampage is het de bedoeling dat je in 2 minuten minstens 20 Triads vermoord met een shotgun. Als je dit gelukt is ontvang je een beloning van maar liefst $15.000.

rampage6gemengdsf2.th.jpg

(Klik voor vergroting)

6b) Als je de 6e rampage gefaalt hebt na de eerste poging komt hij op een hoger gelegen muurtje naast het ziekenhuis te liggen. Om hierop te komen ga je via de grasheuvel omhoog en spring je zo op de verhoging van het ziekenhuis, loop nu over het smalle paadje richting de rampage om hem te starten. Op mijn screen heb ik dit ook nog even met pijlen aangegeven.

rampage6gemengd2qj7.th.jpg

(Klik voor vergroting)

Bewerkt: door Bling
Link to comment
Delen op andere websites

Staunton Island

rampagesstauntonislandkm7.th.jpg

(Klik voor vergroting)

7a) Deze rampage ligt verborgen op het terrein van de ‘St. Matthias University’. Als je aan de westkant van dit gebouw staat en je kijkt richting oosten, dan zul je hem rechts tegen de zuidelijkste muur zien liggen. Het doel van deze rampage is om 15 voertuigen te vernietigen met een M16. Als je dit gelukt is, ontvang je een beloning van $5000,-.

rampage7gemengdwj2.th.jpg

(Klik voor vergroting)

7b) Na het falen van de 7e rampage komt deze rampage helemaal in het noordoosten van het bouwterrein in Ford Staunton te liggen, in een hoekje, tussen enkele steunbalken.

rampage7gemengd2dl9.th.jpg

(Klik voor vergroting)

8a) Deze rampage bevindt zich in het steegje achter de brandweerkazerne in Bellevile Park. Het doel van deze rampage is, dat je minimaal 25 Yardies vermoord met granaten. Als je dit eenmaal gelukt is, ontvang je een beloning van $5000,-.

rampage8gemengdwz3.th.jpg

(Klik voor vergroting)

8b) Als je de 8e rampage faalt, dan komt deze te liggen in een steegje tussen twee gebouwen in Liberty Campus. Voor de exacte locatie kijk je even op mijn screen.

rampage8gemengd2vq2.th.jpg

(Klik voor vergroting)

9a) Deze rampage ligt helemaal in het zuidwesten van het park (Bellevile Park) in Staunton Island. Bij deze rampage is het de bedoeling, dat je minimaal 16 Yakuza members vermoord met molotov coctails. Als je dit eenmaal gelukt is, ontvang je een beloning van $5000,-.

rampage9xg7.th.jpg

(Klik voor vergroting)

9b) Na het falen van de 9e rampage komt deze helemaal in het noordoosten te liggen van het park. Dus precies het tegenovergestelde van de vorige plaats.

rampage9reservexr2.th.jpg

(Klik voor vergroting)

10a) Deze rampage ligt voor een deur van een gebouw, dat ten noorden van het museum in Newport ligt. Als je voor het museum staat en je neemt de weg links, die richting het noordoosten loopt, zul je de rampage voor de deur zien liggen van het laatste huis, voordat de wegen elkaar kruisen. Tevens zie je ook de Callahan Bridge op de achtergrond, achter dit huis. Voor de exacte locatie kun je even mijn screen bekijken. Bij deze rampage is het de bedoeling dat je 16 Yakuza members vermoord met molotov coctails. Als je dit eenmaal geluk is, ontvang je een beloning van $5000,-.

rampage10gemengdae2.th.jpg

(Klik voor vergroting)

10b Als je de 10e rampage faalt komt deze te liggen in het steegje in Newport, waar ook de pay ’n spray en 8-ball’s bomb shop zitten. Ga eerst het steegje in en ga vervolgens de verhoging op, richting de pay ’n spray en 8-ball’s bomb shop. Helemaal achteraan, schuin-tegenover 8-Ball’s bomb shop, ligt de rampage.

rampage10gemengd2lq2.th.jpg

(Klik voor vergroting)

11a) In het noordoosten van ‘Bedford Point’ bevindt zich een kerk, naast de kerk zit een klein doorgangetje waar je doorheen kunt, dat naar een aantal graven leidt. Op dit terrein ligt tevens de 11e rampage. Bij deze rampage is het de bedoeling dat je 30 Yardies vermoord met een rocket launcher. Als je dit eenmaal gelukt is, ontvang je een beloning van $5000,-.

rampage11gemengdug6.th.jpg

(Klik voor vergroting)

11b) Als je de 11e rampage faalt komt deze helemaal in het zuidwesten van Staunton Island te liggen, verborgen achter een paar trappen van een gebouw. Voor de exacte locatie kun je even op mijn screen kijken.

rampage11gemengd2za5.th.jpg

(Klik voor vergroting)

12a) Schuin-tegenover het zakenimperium van Donald Love bevindt zich een gebouw met daarnaast een steegje, dat leidt naar een parkeerplaats. Volg dit steegje, waarna je onderweg de 11e rampage zult tegenkomen. Bij deze rampage is het de bedoeling dat je 25 Yakuza members vermoord met een flamethrower. Als je dit eenmaal gelukt is, ontvang je een beloning van $5000,-.

rampage12gemengdlz4.th.jpg

(Klik voor vergroting)

12b) Indien je het niet gelukt is om de 12e rampage te voltooien komt hij te liggen aan de zuidoost-kant van de kerk. Als je op mijn screen kijkt, zie je dat er vanaf dit punt een lang pad naar de kerk toe loopt. Loop hierheen en neem dan een kijkje aan de linkerkant van de kerk. Je zult de 2e locatie van de rampage hier tegenkomen.

rampage12gemengd2za0.th.jpg

(Klik voor vergroting)

13a) Deze rampage bevindt zich op het dak van het AMCO gebouw in Trenton. Neem de trap die zich naast het gebouw bevindt, vlak naast de ingang naar de ondergrondse parkeerplaats. De rampage ligt op het laagst gelegen dak, dus je hoeft niet alle trappen omhoog te nemen om hem te vinden. Bij deze rampage is het de bedoeling dat je 17 Yardies vermoord met een sniper. Let wel op, dat alleen head-shots tellen! Als dit je eenmaal gelukt is, ontvang je ook voor deze rampage $5000,- als beloning.

rampage13gemengdkq6.th.jpg

(Klik voor vergroting)

13b) Als je de 13e rampage faalt komt hij bovenaan de trappen van Kenji’s Casino te liggen. Voor de exacte locatie kun je even op mijn screen kijken.

rampage13gemengd2im3.th.jpg

(Klik voor vergroting)

Link to comment
Delen op andere websites

Shoreside Vale

rampagesshoresidevaleno4.th.gif

(Klik voor vergroting)

14a) Deze rampage ligt op een garage. Om hierop te geraken moet je van de brug/viaduct afspringen en vervolgens landen op de garage, om uiteindelijk de rampage te kunnen starten. Bij deze rampage is het de bedoeling dat je binnen 2 minuten 20 South Side Hoods gangmembers vermoord met een shotgun. Als je dit eenmaal gelukt is, ontvang je een beloning van $5000.

rampage14gemengdqr8.th.jpg

(Klik voor vergroting)

14b) Als je de 14e rampage faalt komt deze achter het ‘SUMO’ billboard te liggen, vlakbij de ingang/uitgang van de brug naar Staunton Island.

rampage14gemengd2gt7.th.jpg

(Klik voor vergroting)

15a) Deze rampage bevindt zich achter het oranje/witte Squid billboard, dat op een berg staat (in de buurt van de hideout) en vlakbij een zandpaadje, dat leidt naar een stel picknicktafels. Bij deze rampage is het de bedoeling dat je binnen 2 minuten 15 South Side Hoods gangmembers vermoord met een M16. Let wel op dat alleen headshots tellen! Als dit je eenmaal gelukt is, ontvang je een beloning van $5000.

rampage15gemengdjh6.th.jpg

(Klik voor vergroting)

15b) Als je de 15e rampage faalt komt deze te liggen achter het GASOLINE billboard aan het eind van de kronkelweg dat wijst richting het westen van Shoreside Vale.

rampage15gemengd2zq8.th.jpg

(Klik voor vergroting)

16a) Deze rampage ligt achter de garage van één van de villa’s in ‘Cedar Grove’. Je kunt de villa herkennen aan de licht-grijze kleur en de Landstalker, die op de oprit geparkeerd staat. Bij deze rampage is het de bedoeling dat je in 2 minuten, 20 Columbians vermoord met een Flamethrower. Dit is waarschijnlijk één van de moeilijkste rampage van allemaal, aangezien de Colombians zich sterk tegen je zullen verzetten. Als het je eenmaal gelukt is om er 20 te vermoorden, dan ontvang je een beloning van maar liefst $10.000.

rampage16gemengdkt2.th.jpg

(Klik voor vergroting)

16b) Als het je niet gelukt is om de 16e rampage te voltooien, dan komt deze naast de import/export garage van Shoreside Vale, in een hoekje, te liggen.

rampage16gemengd2ee8.th.jpg

(Klik voor vergroting)

17a) Deze rampage ligt verstopt achter een stel kratten, in een hoekje, vlak naast een schans die je over de muur leidt. Om hier te komen kijk je op mijn screen hoe ik heb aangegeven met een groene pijl, waar de ingang is, en met een rode pijl waar de rampage ligt. Bij deze rampage is het de bedoeling dat je binnen 2 minuten, 20 Columbians vermoord met een sniper. Let wel op dat alleen head-shots tellen! Als je dit eenmaal gelukt is, dan ontvang je een beloning van $5000.

rampage17gemengdoj0.th.jpg

(Klik voor vergroting)

17b) Als je er niet in geslaagd bent om de 17e rampage te voltooien, dan komt deze te liggen op een garage vlak achter het politiebureau. Dit is redelijk dicht bij de vorige locatie, voor de exacte plek kun je even op mijn screen kijken.

rampage17gemengd2nh3.th.jpg

(Klik voor vergroting)

18a) Deze rampage ligt naast een bewakers-hutje met een rood/witte slagboom ernaast. Voor de exacte locatie kun je even naar mijn screen kijken. Bij deze rampage is het de bedoeling dat je 7 voertuigen vernietigd door middel van een drive-by. Als je dit eenmaal gelukt is, ontvang je een beloning van $5000.

rampage18pn0.th.jpg

(Klik voor vergroting)

18b) Indien je de 18e rampage gefaalt hebt, komt deze achter een rots te liggen, die zich vlak naast de dam bevindt op waterniveau. Voor de exacte locatie kun je even mijn screen bekijken.

rampage18reserveeb6.th.jpg

(Klik voor vergroting)

19a) Deze rampage ligt op het dak van de ‘Turtle Head Fishing Co’. Om hierop te komen neem je de trap omhoog, die zich naast dit gebouw bevindt. Bij deze rampage is het de bedoeling dat je in 2 minuten minstens 15 voertuigen vernietigd met een rocket launcher. Als je dit eenmaal gelukt is, ontvang je een beloning van maar liefst $10.000.

rampage19gemengdyu6.th.jpg

(Klik voor vergroting)

19b) Indien je de 19e rampage gefaalt hebt komt deze te liggen achter de ‘Badfellas’ billboard, dat zich op de weg bevindt, dat leidt naar de Shoreside Bridge. Voor de exacte locatie kun je even een kijkje nemen op mijn screen.

rampage19gemengd2dh3.th.jpg

(Klik voor vergroting)

20a) Deze rampage bevindt zich achter de ‘Fatburger’ billboard, aan de oostkant van het vliegveld. Hier bevindt zich tevens het metro station in de buurt. Bij deze rampage is het de bedoeling dat je binnen 2 minuten, 20 Columbians overrijdt. Dit is waarschijnlijk één van de makkelijkste rampage in Shoreside Vale, vanwege de vele Columbians die op straat lopen. Je kunt ze hierdoor heel makkelijk en snel overrijden waardoor je al snel aan de 20 zit. Let wel op dat je niet te langzaam rijdt waardoor je ze de kans geeft om je te laten beschieten. Als je dit eenmaal gelukt is, ontvang je een beloning van $5000.

rampage20gemengdty3.th.jpg

(Klik voor vergroting)

20b) Indien je het toch niet gelukt is om de 20e rampage tot een goed einde te brengen, komt deze op het grote groene grasveld te liggen, tussen enkele bomen. Dit grasveld bevindt zich tussen het vliegveld en de bebouwde kom van Shoreside Vale.

rampage20gemengd2gc4.th.jpg

(Klik voor vergroting)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dit waren de beschrijvingen van alle Rampages in GTA III, hopelijk was ik duidelijk genoeg. :)

Regels en voorwaarden

Voor dit topic geldt hetzelfde als bij de ‘Hidden Packages Walkthrough’. Iedereen die dit leest mag deze informatie en screens gebruiken, om zo hen rampages te kunnen verzamelen. Het is alleen niet de bedoeling dat je zonder mijn toestemming deze informatie op andere sites/forums gaat posten. En ook als je deze informatie aan iemand anders wilt laten zien, moet je altijd de bron erbij vermelden, want ik heb ook dit project eigenlijk speciaal voor de leden van dit forum gemaakt. Verder wens ik de mensen die deze informatie, screens en kaarten gaan gebruiken, veel succes met het vinden van de rampages. Tevens hoop ik dat (zolang het nog niet op WikiGTA staat) de mensen die deze informatie kunnen gebruiken er dus veel aan hebben. :)

Fouten, vragen en opmerkingen kun je vanaf nu posten in dit topic!

Link to comment
Delen op andere websites

  • 5 maanden later...
  • 2 maanden later...

Ik hb een probleem met wat rampages, niet dat ik ze niet zou "kunnen" maar omdat het spel raar doet: de teller werkt namelijk niet meer. Gelijk welke rampage ik doe, neem nu bvb "doodt 17 yardies met de sniêr", en ik schiet een Yardie doet, dan gaat de teller niet naar beneden. Heeft iemand alg ehoord van dit probleem?

Link to comment
Delen op andere websites

Ik hb een probleem met wat rampages, niet dat ik ze niet zou "kunnen" maar omdat het spel raar doet: de teller werkt namelijk niet meer. Gelijk welke rampage ik doe, neem nu bvb "doodt 17 yardies met de sniêr", en ik schiet een Yardie doet, dan gaat de teller niet naar beneden. Heeft iemand alg ehoord van dit probleem?

Uit je verhaal kan ik niet echt iets opmaken maar ik heb zelf ook een dergelijk probleem gehad. Bij 2 Rampages is het namelijk de bedoeling dat je ze doodt met een head-shot. Oftewel, je moet ze doden met een schot in het hoofd. Het kan zijn dat jij ze ook met headshots moet omleggen. Kijk dus even wat je nu precies moet doen. Dit komt meteen boven in beeld als je de rampage start. Indien je headshots moet doen zul je dus ook alleen met headshots de teller omlaag krijgen.

Bewerkt: door ASPHALT
Link to comment
Delen op andere websites

Ik hb een probleem met wat rampages, niet dat ik ze niet zou "kunnen" maar omdat het spel raar doet: de teller werkt namelijk niet meer. Gelijk welke rampage ik doe, neem nu bvb "doodt 17 yardies met de sniêr", en ik schiet een Yardie doet, dan gaat de teller niet naar beneden. Heeft iemand alg ehoord van dit probleem?

Uit je verhaal kan ik niet echt iets opmaken maar ik heb zelf ook een dergelijk probleem gehad. Bij 2 Rampages is het namelijk de bedoeling dat je ze doodt met een head-shot. Oftewel, je moet ze doden met een schot in het hoofd. Het kan zijn dat jij ze ook met headshots moet omleggen. Kijk dus even wat je nu precies moet doen. Dit komt meteen boven in beeld als je de rampage start. Indien je headshots moet doen zul je dus ook alleen met headshots de teller omlaag krijgen.

Inderdaad, dat was het probleem dus blijkbaar. Toevallig waren de laatste drie die ik moest doen headshot rampages (yardies snipen, columbians snipen en de hoods met die m60). Goed dat je het zei want voor zover ik weet wordt dat nergens aangegeven in het spel? :duh:

Link to comment
Delen op andere websites

Ik hb een probleem met wat rampages, niet dat ik ze niet zou "kunnen" maar omdat het spel raar doet: de teller werkt namelijk niet meer. Gelijk welke rampage ik doe, neem nu bvb "doodt 17 yardies met de sniêr", en ik schiet een Yardie doet, dan gaat de teller niet naar beneden. Heeft iemand alg ehoord van dit probleem?

Uit je verhaal kan ik niet echt iets opmaken maar ik heb zelf ook een dergelijk probleem gehad. Bij 2 Rampages is het namelijk de bedoeling dat je ze doodt met een head-shot. Oftewel, je moet ze doden met een schot in het hoofd. Het kan zijn dat jij ze ook met headshots moet omleggen. Kijk dus even wat je nu precies moet doen. Dit komt meteen boven in beeld als je de rampage start. Indien je headshots moet doen zul je dus ook alleen met headshots de teller omlaag krijgen.

Inderdaad, dat was het probleem dus blijkbaar. Toevallig waren de laatste drie die ik moest doen headshot rampages (yardies snipen, columbians snipen en de hoods met die m60). Goed dat je het zei want voor zover ik weet wordt dat nergens aangegeven in het spel? :duh:

Het is ook eigenlijk de bedoeling dat je alles zelf uitvind bijv. hoe de missie's moeten maar tog vind ik dit wel een beetje raar ja, maar tog. het was denk ik de bedoeling van Rockstar feeds, Games en North om het geheim te houden zodat jezelf het uit moet vinden :bier:

Link to comment
Delen op andere websites

  • 1 maand later...

Ik weet dat veel mensen de rampage waarin je die cartels moet vermoorden met n flamethrower heel lastig vinden. Ik heb echter een oplossing gevonden. Zorg dat de politie achter je aan komt met één ster. Dan schieten de colombianen niet op je en is het echt heel simpel!! Let wel op, dit werkt alleen als er een politieman vlak achter je loopt! Hij zal als je schiet tegen je beginnen te slaan maar je moet gewoon doorgaan met Cartels killen.

Bewerkt: door M0nk3yl0rd
Link to comment
Delen op andere websites

Ik weet dat veel mensen de rampage waarin je die cartels moet ermoorden met n flametrower heel lastig vinden. Ik heb echter een oplossing gevonden. Zorg dat de politie achter je aan komt met één ster. Dan schieten de colombianen niet op je en is het echt heel simpel!!

Weet je misschien waar hij licht,of welk nummer hij heeft.Dan word het wat makkelijker voor ons ;)

Link to comment
Delen op andere websites

M0nk3yl0rd heeft het hoogstwaarschijnlijk over Rampage nummer 16 uit mijn beschrijving, gelegen in het verre noorden van Shoreside Vale. Ik heb ooit een walkthrough op dit forum gemaakt, gebaseerd op de vindplaatsen van de Rampages uit GTA III.

Nu is jouw uitspraak in principe commentaar op één van deze Rampages, dat je als tip aan de rest wilt meegeven. Ik zal je topic daarom even met mijn Rampages-topic samenvoegen, aangezien ik deze tip als toevoeging kan beschouwen, maar tevens als opheldering van dit topic. :)

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...