Jump to content

raar geluid


brbgtaplayer

Recommended Posts

hallo,

nadat ik m'n geluidskaart eindelijk goed heb kunnen installeren, heb ik ook m'n games kunnen installeren. maar bij GTA2 is het geluid een beetje gek. als ik de 3Dsound mode uit heb, zijn sommige geluiden te hoog of gaan sommige geluiden te snel. en als ik de 3Dsound mode aan heb, doen de autogeluiden gek! dan hoor je bijv motorgeluid bij stilstaande auto's met peds erin, en hoor ik te zacht en te laag geluid (of helemaal niet) bij het besturen van auto's! bijna alle overige geluiden werken dan wel goed. maar, zou dit aan mijn geluidskaart of aan m'n speakers liggen? en is het te verhelpen zonder een nieuwe geluidskaart te kopen?

btw mijn geluidskaart is een Cmedia 8738/C3DX en ik heb logitech speakers. ik heb een win98 pc met een cpu van 950mhz met 128mb ram en 32mb videokaart.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 4 weken later...

Het kan inderdaad dat er iets mis is met de geluidskaart. Op mijn oude PC had ik dat ook(en niet alleen bij gta2) dit kan verholpen worden door een nieuwe geluidskaart te kopen. Of je kan natuurlijk een nieuwe computer kopen (dat zou natuurlijk heel dom zijnals het alleen de geluidskaart is). in ieder geval nog veel succes!

Link to comment
Delen op andere websites

ehm, bij andere games is dit niet het geval, behalve bij eentje, maar daarbij zette ik hem op stereo zodat hij wel normaal deed. bij GTA2 kan je dat niet op die manier instellen. ik had bij een gta1-screensaver dat de framerate te hoog lag, ik weet niet of dat er iets mee te maken heeft? anyway: bij de meeste games doet het geluid het perfect, maar het kan zo zijn dat bij bijv GTA2 de oude geluidskaart/nieuwe speakers combinatie niet geweldig werkt. het nadeel van een nieuwe geluidskaart kopen is dat ik mijn computer dan (weer) moet formatteren, omdat hij (en vele andere systemen) fouten krijgt als je na het installeren van updates/software het geluid doet. want het geluid moet altijd gelijk na de installatie van windows. maar in ieder geval zeer bedankt voor je reactie, want er was een lange tijd niet meer op gereageerd.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...