Jump to content

Welke GTA is tot nu toe echt de beste


Karaev

Welke GTA?  

377 leden hebben gestemd

  1. 1. Welke vind je beste tot nu toe

    • GTA Vice City Stories
      31
    • GTA Liberty City Stories
      32
    • GTA San Andreas
      115
    • GTA ViceCity
      51
    • GTA III
      10
    • GTA IV
      111


Recommended Posts

  • Reacties 166
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Scarface92

    3

  • GTA-The-Best

    3

  • stano666

    3

  • aznstryker

    2

Mijn stem:GTA:San Andreas

Waarom?

Het mag misschien niet de beste grahics hebben, maar je kan werkelijk alles doen. Van Vriendinnen naar Vliegen.

Van naar de kapper tot een hele nieuwe mode kleding.

:Y

Groeten,

Link to comment
Delen op andere websites

Vice city is mijn favoriet, maar toch vind ik San Andreas ook niet slecht, en IV lijkt me ook top dus ik kan niet echt kiezen, ik heb ook Liberty city stories en dat spel op de gameboy, maar daar zit ik nog niet echt ver mee.

Link to comment
Delen op andere websites

Geen enkele GTA zal mij meer het gevoel geven dat Vice City me gaf. Het tropische sfeertje, het rijke en het armere gedeelte, en de grote villa op Starfish Island, allemaal was het geweldig. Ik hoop dat ze nog eens naar een tropischere setting gaan in een volgend deel, want Liberty City enzo kan mij niet echt trekken. Hoevaak hebben we nou al New York in films, games en nog meer games gezien...

Link to comment
Delen op andere websites

:N

ik vind GTA3 het beste:

1.van 1D na 3D da is een heleprestatie en dan ook nog goede graphics

2.veel autos en groot land

3.erg vette missies

btw: ff wa kwijt over GTA SA: iedereen die vind da dat de best GTA game is wtf :N

de game heeft alleen mooie graphics en een paar lijpe autos en eastereggs meer nie het heeft nie egt da maffia scene zoals da bij alle vorige GTA's was, het is teveel gangster enso nie egt GTA....

maja da mag iedereen sijn eige mening natuurlijk over hebbe...

Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 weken later...

ik vindt gta iv de beste je mist de fiets niet eens ik niet tenminste en vliegtuig en de speelduur is ook best lang ook al ben je goed (ik niet) maar dat was mijn mening daarom koos ik voor gta IV

Link to comment
Delen op andere websites

Ik heb erg lang zitten twijfelen tussen ''Gta Vice City'' en ''Gta San Andreas''. Uiteindelijk is mijn keuze gevallen op Gta San Andreas, dit puur omdat ik Gta San Andreas het langste heb gespeeld (en nog wel eens), het blijft een vermakelijke game met erg veel mogelijkheden! Gta IV viel voor mij af, alleen al omdat ik deze game nog nooit gespeeld heb, heb dan ook geen next-gen console (Xbox 360 of PS3). Of ik deze game ooit zal spelen wie weet, maar de komende jaar(en) niet, aangezien mijn pc op de toekomst dit soort games echt niet aan kan.

Link to comment
Delen op andere websites

GTA: Vice City.

Het is tevens ook de enige GTA die ik heb uitgespeeld. (ben van plan nu GTA:VCS en GTA 4 uit te spelen) Hopelijk zegt dat genoeg.

De missies zijn geweldig, de eilanden stralen het meest sfeer uit (op GTA 4 na dan, maar ga na dat VC al dik een paar jaar terug is), het is overzichtelijk, en het is gewoon naar mijn mening de allerbeste GTA die er is, zelfs GTA 4 kan er naar mijn mening niet eens aan tippen.

Link to comment
Delen op andere websites

Ik weet echt niet wat ik moet kiezen. GTA SA of GTA IV.

GTA IV is beter in de hele storyline, alles klopt gewoon. Qua gfx is het natuurlijk ook beter en qua realisme ook. Maar toch had GTA SA meer een sfeertje vond ik als je zo rondreed. Ook had je in GTA SA het dubbele van mogelijkheden dan in GTA IV waardoor het langer leuk bleef. Ik weet het niet :N

Maar ik heb toch GTA IV gekozen :7

Link to comment
Delen op andere websites

  • 1 maand later...

Ik heb voor GTA San Andreas gekozen, omdat je daar zoveel mogelijkheden hebt en omdat het zo groot is, GTA IV viel voor mij af, want ik heb het nog nooit gespeeld. Op gta vcs, lcs, III en Chinatown Wars(en zoals ik al zei IV) na heb ik ze allemaal gespeeld.

Link to comment
Delen op andere websites

San Andreas, en dat heeft niets met graphics te maken. Ook niet omdat het een "gangstagame" is, want dat is het niet, vind ik. Bij een "gangstagame" denk ik aan een spel waarbij je de hele tijd bezig bent the top of the town te worden, door non-stop de meeste bling-bling te dragen, en de meeste hoeren te hebben. San Andreas is realistisch, en heeft enorm veel afwisseling. Daarom spreekt bijna alles in dat spel me wel aan.

Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...