Jump to content

Afscheid van twee helden


PatrickW

Recommended Posts

Mazzeltje vind ik best wel jammer, je zegt het zelf al, je bent heel erg gezellig bezig altijd dus... Dizzee, tsja, ken je niet zo super geod maar toch, best jammer. Meer even om op Mazzeltje terug te komen: Ga het goed in het leven van een Megalid!

_O_ Mazzeltje & Dizzee _O_

Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 76
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Dizzee

    3

  • PatrickW

    2

  • .Levi.

    2

  • NandroDavids

    2

Ik ken jullie beiden niet persoonlijk maar heb wel diep respect voor jullie.

Ik heb jullie natuurlijk overal zien posten/modereren en dat was echt super!

Mazzeltje valt natuurlijk op met zijn bruin/sepia achtige sig en de dog in zijn plaatje.

En Dizzee is overal herkenbaar met zein glitterende zeis-mannetje.

Echt jammer dat jullie weggaan/lagere rang nemen.

Diep respect voor wat jullie hebben gedaan!!!

Boris H.

Link to comment
Delen op andere websites

jammer ze waren echt TOP ik ben nog niet lang lid maar van hen heb ikwat ik tot nu toe ken geleerd

bedankt gy's :tu:

grtz,maikel jonson

Bewerkt: door maikel jonson
Link to comment
Delen op andere websites

Mazzeltje....Dizzee :cry:

Waarom?

Waarom verlaten jullie dit forum?

Jammer dat jullie weg zijn, jullie waren in 1 woord ''GEWELDIG''.

Verander hopelijk toch je gedachten en kom terug in het team.

Link to comment
Delen op andere websites

Toen ik dit las, kreeg ik hetzelfde gevoel als de duitsers hadden bij de landing in Normandy.

Jullie zullen me waarschijnlijk niet zo goed kennen, maar jullie waren voormij het toonbeeld van respect.

Toen ik net op GTAforum zat, en ik las jullie posts (wat er heel veel zijn) dacht ik van: Aah, dat is Dizzee met z'n avater, of: Hey hier heb je Mazzeltje met z'n hond.

En doordat Dizzee heeft besloten zijn rang terug te schroeven naar gewoon lid, heb ik nog meer respect voor hem gekregen. Sommige anderen zeggen: Laat mij maar rustig op ML staan, ook al ben ik niet meer actief.

Maar hij denkt aan de kwaliteit van het forum. _O__O_

Maar ik hoop Mazzeltje nog terug te zien en ook Dizzee als hij in zijn GTA IV periode is :D .

Link to comment
Delen op andere websites

Jammer dat Mazzeltje en Dizzee , beiden goede moderators! , "vertrekken".

Maargoed, hopelijk tot snel en veel succes in jullie verdere leven!

_O_ Mazzeltje & Dizzee _O_

Bewerkt: door Nicsan
Link to comment
Delen op andere websites

Okej, dit kwam voor mij totaal onverwachts en aan de andere kant toch ook niet.

Mazzeltje, ik merkte ook al dat je minder postte en niet echt aanwezig was als Global Mod. Niet dat ik laatste tijd zo vaak op het forum heb rond gehangen maar de keren dat ik er was heb ik gemerkt dat je minder aanwezig was. Dat wilt niet zeggen dat ik dit had zien aankomen :N . En dat wil ook niet zeggen dat ik het leuk vind dat je stopt als GM.

Ik moet je zeggen, ik vond je de titel waardig en je hebt zeker de titel die Patrick voor je gebruikt 'held' dubbel en dik verdiend!

Toch wel weer mooi om te horen dat je niet van het forum vertrekt :).

Dizzee.. van jou had ik het helemaal niet verwacht. Ik dacht dat je nog volop aan het posten was maar dat zal ik wel verkeerd gezien hebben. Echt heel erg spijtig dat je stopt als moderator, maar nog spijtiger dat je gelijk vertrekt van het forum. Maar goed, ik was ook gestopt als moderator en ik gaf tot 2 keer aan toe aan weg te gaan van het forum. Maar zie hier, ik zit weer op me ouder vertrouwde plek enkel dan in Megaleden jasje :clown:. Ervaring leert dat driekwart van de personen die zeggen te vertrekken na een maandje de verleiding niet kunnen weerstaan om even G T A F O R U M . N L in te tikken :D.

Maar het gaat je goed Dizzee, en jou zal ik nog wel geregeld zien op het forum Mazzeltje :)!

Link to comment
Delen op andere websites

Voor mij ligt dat afscheid van beide heren wel zwaar. :-(

Dizzee, was altijd de moderator naar waar ik op keek. Maar deze beslissing had je vorige maand ook al willen maken. Ik ging jou volgen in deze situatie toen... Maar helaas ben ik nou nog de enige die overschiet. Het ga je goed Dizzee, ik wens jou veel geluk in je latere leven. Als ik jou ooit eens tegenkom dan trakteer ik jou er een. ;)

Mazzeltje, altijd een persoon waarbij ik mijn hart kon luchten over mijn prive problemen. Ook konden wij het goed vinden met elkaar over onze hobby's en intresses. Ik zal je alvast nog wel horen over MSN. Het gaat je echt goed man. Alleen jammer dat we terug een pro-moderator verliezen. Ik heb altijd veel vertrouwen in jou gehad. Ik wens jou veel succes met jou laters leven en je rol als Mega Lid.

Link to comment
Delen op andere websites

Dizzee

Ah, jammer dat je weg gaat! Je hebt veel voor het forum betekent, maar eens houd het op. Dan ligt je intresse ergens anders en denk je ook van 'waarom doe ik dit nog'. Ook vind ik het sportief dat je je naar lid laat maken. Je hebt gelijk, ML zijn en niks doen? Ik wil je hartelijk bedanken en hopelijk spreek ik je nog steeds op msn! Bedankt voor het waken over de gedeelten die jij aangewezen kreeg en voor de gezellige tijd! I will miss you! _O_:bier:_O_

Mazzeltje

Erg jammer! Je was een goede GM! Je stond altijd voor iedereen klaar, en was altijd actief. Maar zoals ik al bij Dizzee zei, is de tijd voor sommigen rijp.. Btw heb je een andere prestatie geleverd door je rijbewijs te halen! Dus scheur maar lekker in de Connection busjes en dan denk je gewoon; Ohjah, Grove St.'s opa was eigenaar van Eurotax wat later Connection is geworden.. :schater:

Het gaat je goed! ;)_O_:bier:_O_

Link to comment
Delen op andere websites

Dizzee en Mazzeltje...2 iconen van het GTAforum die spijtig genoeg hun functie hebben opgezegd, maar gelukkig wel nog steeds actief zullen zijn :)

Ik kan hier wel een volledige pagina volschrijven met lof over jullie maar ik ga me toch wat beperken :D

Allebei allereerst een dikke proficiat met jullie gedane "job", die jullie smetteloos hebben gedaan.

Toen ik als nieuw lid aankwam op het forum hielp Mazzeltje me een baan door het forum afleggen ;)

Ik weet nog zoveel om neer te schrijven ;)

Een welgemeende bedankt aan beiden! Gelukkig gaan jullie niet weg van het forum maar blijven jullie actief als gewone leden (Mazzeltje Mega-Lid).

Dus tot de volgende ;)

Link to comment
Delen op andere websites

Dizzee:

Ik vindt het echt ontzettend jammer dat je gestopt bent als moderator. Maar wat ik eigenlijk nog erger vindt is dat je gelijk teruggezet wilde worden naar gewoon lid. Eigenlijk heb ik een beetje het gevoel dat je helemaal afstand doet van het forum, en vooral dát vindt ik erg jammer.. Ik kan alleen maar hopen dat je je binnenkort bedenkt, en toch nog actief blijft op het forum. Mocht dat zo zijn, zal je binnen notime gepromoveerd worden tot ML, want als één het verdiend, dan ben jij het wel..

Goed, ik begrijp dat interesses verschuiven, en ik respecteer zeker weten je keuze, alleen vindt ik het erg spijtig..

Ik wil je hierbij dan ook het allerbeste wensen, en heel veel succes in je verdere leven. Ik hoop je nog regelmatig te zien hiero.. :Y

Mazzeltje:

Michael, ik heb jou vanmiddag nog gesproken IRL, we hebben even gepraat over je besluit. Toen heb ik al gezegd dat ik het erg jammer vindt, en dat doe ik ook hier nog een keer. Maar ook heb ik gezegd dat ik je keuze wel begrijp, en dat sommige dingen nou eenmaal veranderen.. Helaas verliest het forum wel een zeer goede Gmod, maar gelukkig krijgen we er wel een goed Megalid voor. Nou goed kerel, ook jou wens ik natuurlijk het allerbeste toe, en ik spreek je gauw weer in de winkel, danwel hier of op msn.. :Y

Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...