Jump to content

Afscheid van twee helden


PatrickW

Recommended Posts

Helden is volgens mij een gepast woord voor deze twee jongens. Dizzee, jij was één van de beste Moderators van dit forum, en daarom heb ik je genomineerd bij de Forum Awards van dit jaar. Je was een Moderator die altijd behulpzaam was en je werd toegewezen aan de Fora die het beste bij jouw paste. Ik herinner met net zoals VforV, hoe je me helpte in het Liberty City Stories Fora, toen ik nog de naam Gta_idiood had. Ik hoop dat we je nog voldoende zien op het forum, en veel succes met je persoonlijke leven! Mazzeltje, het verraste me echt, dat jouw naam in dit topic stond! Je was inderdaad minder actief de laatste dagen, maar het doet raar om je naam nu in het groen te zien staan. (is ook mijn favoriete kleur hoor) Ook jouw wil ik nog veel plezier wensen, hier op het forum en in je persoonlijke leven.

_O_Dizzee & Mazzeltje _O_

Bewerkt: door Svenie
Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 76
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Dizzee

    3

  • PatrickW

    2

  • .Levi.

    2

  • NandroDavids

    2

@Mazzeltje... Ik heb je pas gesproken, voor het eerst en vond dat een gezellig gesprek. Vind het best jammer dat ik je eigenlijk niet beter als GMOD heb leren kennen. Maar wens je heel veel geluk in je priveleven en hoop je nog veel op het forum te zien.

@Dizzee... Ik ken je persoonlijk niet. Maar zolang kom ik ook niet op het forum. Maar wens ook jou heel veel succes in je leven. :)

Link to comment
Delen op andere websites

!!! Ik sta nu even raar te kijken !!!

Ik vond sowieso Mazzeltje de beste GM op het Forum.

En over Dizzee gesproken, hij hielp mij wel eens!

Allebij heel erg jammer dat jullie weg zijn gegaan!

Maar goed, ik zal er weer eens een eind aanmaken.

Cya

Link to comment
Delen op andere websites

Echt superjammer dat jullie weggaan. Ik zit nog maar 1 dag op het forum, maar ik weet dondersgoed hoe goed jullie zijn geweest voor alles en van nog wat, maar dat weet ik dan ok niet helemaal, want dat komt dordat ik er nog maar een dag op het forum zit en nog niet allemaal verstand van alle zaken die op dit forum zeer uitvoerig, en ook minder uitvoerig worden besproken met alle uitvoeringen en versies van dien.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben ingelicht.

teRRor142, sorry voor het taalgebruik, mijn geestelijke niveau is 10. :bier:

Link to comment
Delen op andere websites

Beste Mazzeltje,

Ik zag het eigenlijk al aankomen je vertrek want je was erg weinig aanwezig en had dus al mijn bedenkingen of je zou weggaan binnekort.

Mazzeltje samen met jouw ben ik tegelijk Global Moderator geworden vanwege onze inspanningen die we deden om het forum een succes te laten worden. Ook vanwege onze persoonlijke eigenschappen.

Zo kan jij eigenlijk zeer goed overweg met iedereen die je spreekt. Mijn bewonderingen daar nog steeds voor. Ik was hier minder bekwaam in, maar mijn specialiteit was dan ook weer het grove afval opruimen.

In de tijd dat het forum een zeer belangrijk punt ons was in ons leven heb ik veel en altijd erg leuke gesprekken met je gehad. We konden ovaral uitkomen met worden en hadden respect voor elkaar.

Mazzeltje ik wil je heel veel succes wensen in je verdere leven en ik vind je een topgozer!

Veel succes,

Ewoud Beets

___________________________________________________________________________

Beste Dizzee,

Met jouw heb ik natuurlijk ook een tijd door gebracht als Moderator zijnde. Wat ik altijd al vond en nu nog steeds vind dat je een echte die hard gamer ben met enorm goeie skills die je dan ook elke weer toonde op het forum of in een spelletje SA:MP.

Ook jouw wil ook bedanken voor de leuke tijden. Veel succes nog met je toekomst.

Veel succes,

Ewoud Beets

Link to comment
Delen op andere websites

Goed nagekomen bericht, dat ik ook al in de eerste post van dit topic heb gezet. Dizzee heeft besloten om wel medewerker van de wikigta te blijven en daarbij de rang van MegaLid te aanvaarden.

:bier:

Link to comment
Delen op andere websites

Dat zou elk lid eens moeten kunnen, hè? :bier:

Maar dat maakt niet uit, ik vind het leuk dat je toch beseft dat het een niet al te geweldige beslissing is om tot lid teruggezet te worden, dus ik ben blij je weer in een groen kleurtje te zien (alhoewel blauw jou toch beter staat). :)

Bewerkt: door Pietje II
Link to comment
Delen op andere websites

Ik had het al door...

Ik zat nog te twijfelen of ik het zou posten alleen één van de Admins heeft het nu al gedaan. Maar nu even over Dizzee: Ik ben blij dat je toch blijft! Is er weer een nieuw groen jasje verkocht :puh:.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 3 weken later...

ookal ken ik jullie niet zo goed ik zal jullie wel gaan missen en meshien komen jully weer terug (als admin of iets anders) het ga je goed dizzee en mazzeltje :cya::cry:

master gta :sigaar:

(50 bericht :bier::D )

edit:> Ooo daar kom ik nu ps achter dom dom

Bewerkt: door master gta
Link to comment
Delen op andere websites

Maar Dizee blijft dus nog
Dizzee blijft inderdaad nog op het Forum, maar wel als Megalid en dus niet meer als lid van de crew. Mazzeltje is inmiddels terug als Moderator en heeft als werkgebied het GTA IV Forum.

Overigens is het al 3 weken geleden dat Dizzee en Mazzeltje afscheid namen en moet iedereen wel in de gelegenheid zijn geweest om een reactie te plaatsen. Laat dit topic dus maar rustig wegzakken...

Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...