Jump to content

Hulp nodig bij de missie Penal Ties


PIERRO P

Recommended Posts

Penal Ties!

Deze rode telefoon missie is inderdaad niet makkelijk. Zorg dat je voor dat je deze missie start voldoende Armor en Health hebt! Billy Bob Bean wil dat jij enkele cipiers van een gevangenis vermoordt, maar om dat te doen, moet jezelf in de gevangenis zitten. Een Benson staat voor je klaar in Dominatrix, en wanneer je instapt, zal de politie denken dat je handelt in illegale drank. Je zal opgepakt worden en je belandt in de gevangenis. Eenmaal in de gevangenis, moet je naar je een gevangene gaan die je een pasje zal geven om de bewakersruimte binnen te komen. In die ruimte zal je een uniform en een Machinegeweer zien liggen. Het uniform zal je aantrekken, en nu is het de bedoeling om 8 cipiers dood te schieten. Dit klinkt misschien makkelijk, maar dat is het niet. Zodra je begint te schieten, zal iedereen op elkaar beginnen slaan, en omdat jij een cipier outfit aan hebt, ook op jou. Wacht dus even tot je enkele cipiers ziet en open het vuur! Een riot zal beginnen, en nu moet je een slim plan bedenken om de overige bewakers neer te schieten, zonder zelf al teveel schade op te lopen. Volg daarom de bewakers die de orde weer willen herstellen, en je zal merken dat ze gemakkelijk neer te schieten zijn wanneer ze in één ruimte zijn. Let vooral op je munitie! Het doden van bewakers zal je kogels kosten, dus schiet in kleine beetjes en raap elk wapen op dat de cipiers laten vallen. Blaas nu twee panelen op om een deur te openen. Als je die open hebt gekregen, dan moet je in een Special Agent Car stappen om over de openstaande brug te springen. Rij nu zo snel mogelijk terug naar het Trailer park, en ontwijk zoveel mogelijk blokkades. Wanneer je het park hebt bereikt en je kleren hebt verwisseld, is de missie geslaagd!

Zie ook: WikiGTA

Bewerkt: door Svenie
Link to comment
Delen op andere websites

  • 8 maanden later...

ik raad aan de cheat(hunsrus)te gebruiken.misschien help het je weet het maar nooit.

>>> Door Lantyz: Je beseft dat je op een vraag van meer dan acht maanden oud reageert? Let op de datum voordat je post, svp.<<< :duh:

Bewerkt: door 1973
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...