Jump to content
Joriz

Website systeem geüpdate!


Zoals je misschien al gemerkt hebt hebben we het forum systeem geüpdate. Hierdoor hebben we de beschikking over diverse nieuwe functies. Ook hebben we zelf nog wat aanpassingen gemaakt.



  • Verbeterde post editor. Verbeterde opmaak functionaliteit
  • Verbeterde bijlagen functionaliteit. Nog makkelijker plaatsen van afbeeldingen in je bericht. Afbeeldingen die te groot zijn worden automatisch verkleint.
  • Nieuwe slotje emoticon :slotje: (gemaakt door Arjen)
  • AJAX-webtechnologie is toegepast op vele plekken op onze website
  • Vernieuwde persoonlijke profiel pagina.
  • Vrienden systeem
  • RSS-Feed van GTAGames.nl nieuws
  • Verbeterde galerij lay-out

Er zijn nog veel meer kleine aanpassingen die je zeker nog wel tegen zult komen. Ook hebben wij als beheerders van de website veel nieuwe functies erbij die we zeker wel in de toekomst gaan gebruiken.

Heel veel dank aan PatrickW en Lantyz voor hun harde werk om alles gereed te maken. Tevens dank aan de Global moderators voor het helpen testen en bijstaan van ons met het zware werk.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Ik moet zeggen dat de gehele update van het systeem een grote vooruitgang is voor GTAForum.nl ;). Enkel het profiel is nog wat wennen, maar dat komt wel. Voor de rest is het veel overzichtelijker en oogt het moderner.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Na overal wat rond te hebben gekeken krijg ik nu toch eindelijk een beetje door wat voor nieuwe dingen je kan met IPB 2.2. Ik weet nu al dat ik er over een paar weken niet aan moet denken om terug te gaan naar de vorige versie van IPB. Een goede stap _O_

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

In de eerste instantie dacht ik "Wat is hier in hemelsnaam aan de hand" maar nu ik het allemaal wat beter bekijk moet ik toch mijn complimenten voor een aantal uitstekende verbeteringen geven! Het enige minpunt is helaas dat ik zelfs met het nieuwe model profiel mijn msn-adres bij 'Intresses' moet zetten omdat het schijnbaar te lang is, maar ach, dat kan je moeilijk een probleem noemen nietwaar? :7

Nogmaals mijn complimenten.

Mvg, Moonbeam

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Die menu's van BB code invoeren, Lettertype, Grootte enz. zijn wel erg wennen. De Rich text Editor kun je nu ook snel kiezen, in plaats van naar je Instellingen te gaan. Helaas vind ik Lid Menu en Forum Menu erg wennen en ook wel irritant. En Jorge heeft gelijk, je profiel is nu wel erg onoverzichtelijk. Vooral als je de oude er naast houd. De linker stroot met je informatie mag wel wat duidelijker. Misschien is het handiger als je netzoals Blogs de indeling kan veranderen, met een menu of gewoon slepen. Of bijvoorbeeld drie verschillende indelingen.

En de UP knop staat nu in je miniprofiel (zo noem ik het) en niet meer in een venster onder je bericht.

Bewerkt: door Ferre

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Ziet er goed uit Admins, ik was al een beetje gewend aan dit systeem door enkele andere forums, toch blijft het heel anders dan de vorige versies met name bij het profiel moest ik erg wennen. Het ziet er allemaal goed uit en de nieuwe functies zijn erg handig.

Dit vind ik erg leuk:

Trekeend

Ga er maar eens met de muis overheen :)

KUTGW :)

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Ik ben net niew en ik moet zeggen dat het er heel mooi uitziet.

En het systeem is ook erg goed.

Ik heb het altijd al een goeie site gevonden,maar nu is het pas echt vet! :tu:

Gaa zo door! ;)

:tu:

The GTA man

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.


×
×
  • Create New...