Jump to content

LCS KOPEN


gta_sa_gamer

Recommended Posts

  • Reacties 43
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • ASPHALT

    8

  • ~Lance Vance

    5

  • gta_sa_gamer

    5

  • Only GrandTheftAuto

    4

Ik zou dan eerder zo denken: Beter doorwerken aan de nieuwe game dan een game porten die niet half zo goed is als zijn voorganger.

De Stories zijn van Leeds, IV wordt gemaakt door North. Het is dan ook een port voor de mensen die niet speciaal voor LCS een PSP willen halen en wel een PS2 hebben. De game is voor de PSP gemaakt, dat hij is geport naar de PS2 maakt niets uit, je moet het als een handheld game zien.

Link to comment
Delen op andere websites

Als je kijkt naar de graphics wie is dan beter ?

Ik vind dan toch wel Liberty City Stories. Vice City Stories ziet er soms zo kleurloos uit. Wel vind ik Vcs leuker en de mogelijkheden zijn beter. Maar voor de graphics kies ik voor Lcs :bier:

Link to comment
Delen op andere websites

In het begin vondt ik lcs echt geweldig.. die mafia sfeer en alles spreekt me wel aan.. maar na een tijdje spelen.. (1e eiland nog) vondt ik de stad gaan vervelen en er was niet veel te doen.. later kwam ik in stad 2 en 3 en vooral 3 vondt ik erg leuk.. en had je meer te doen :*D

en doordat lcs voor de psp is is hij natuurlijk niet zo groot en goed maar als hij ervoor de pc was geweest bijvoorbeeld zou het echt een super spel geweest zijn. maar nu scoord hij van mij ook een dikke voldoende :)

Link to comment
Delen op andere websites

en doordat lcs voor de psp is is hij natuurlijk niet zo groot en goed maar als hij ervoor de pc was geweest bijvoorbeeld zou het echt een super spel geweest zijn. maar nu scoord hij van mij ook een dikke voldoende :)

Je draait het nu om. Voor een PSP-topper is het juist erg moeilijk om erg goed op de PC te scoren. Dit ligt aan de capiciteiten van beide consoles, want de PC is groter en kan logischerwijs meer hebben dan een handheld. Daarom wordt er ook meer verwacht van een PC game dan van een PSP game. En om die reden stelt een PSP game niet zo veel voor op de PC, en andere vaste consoles. Een voorbeeld is natuurlijk LCS op de PS2, deze game werd niet zo goed beoordeeld als op de PSP, terwijl het precies dezelfde game is. Dit omdat hij met PS2 games vergeleken wordt, en niet met PSP games.

Link to comment
Delen op andere websites

Liberty City Stories is wel goed, maar nu er VCS is uitgekomen kan je hem beter niet kopen en VCS kopen, want in Vice City zijn de missies veel leuker en zijn er ook nieuwe voertuigen zoals Jetski, helikopters die niet in LCS zitten, LCS is ook goed maar VCS is beter !

Bewerkt: door Woetsha
Link to comment
Delen op andere websites

want in Vice City zijn de missies veel leuker

Kwestie van smaak. In VCS heb je er een stuk minder en naar mijn mening ook veel makkelijker. Ik vond Light My Pyre wat moeilijk. Maar op mijn manier is die ook niet meer zo moeilijk, gewoon: "Verstand op nul, ogen dicht en rijden!". Dan wel even erbij zeggen dat ik een relatief goede gamer ben. Niet eigendunkerig bedoeld maar dat merk je nu eenmaal op internet. :)

nieuwe voertuigen zoals Jetski, helikopters die niet in LCS zitten

Iedereen is op dit punt erg dom. Er zitten wél helikopters in GTA Liberty City Stories. Je bestuurt ze zelf nooit maar ze zijn gewoon voertuigen met zitplaatsen en al. Ze hebben geen spawn plek maar ze zijn wél te krijgen in enkele missies en door ze te spawnen met CheatDevice. Overgins heeft LCS ook zijn eigen voertuigen als de Deimos SP, Phobos VT, ThunderRodd, V8 Ghost, Manchez, etc.

LCS is ook goed maar VCS is beter !

Zoals ik zei, smaak. :)

Link to comment
Delen op andere websites

Ik zou hem kopen. :sigaar: Ik vind de story line beter dan in VCS. Als je deze uitspeeld heb je 40 % behaald. Bij VCS is dat slechts 30 %. Je hebt in LCS 3 eilanden waar je missies moet doen. In VCS zijn dat er maar 2. :bonk:

Link to comment
Delen op andere websites

  • 3 weken later...

Ik heb GTAIII, VC en SA helemaal grijs gespeeld, en kan me echt nog steeds amuseren met LCS. De sfeer is een van de beste ooit in een GTA. Ik houd ontzettend veel van dat maffia gedoe. De verhaallijn van GTA vind ik ook zeer intressant.

De enige nadelen van LCS vind ik dat je niet kunt zwemmen en klimmen en de vliegtuigen die missen.

Ook heeft LCS het beste Theme, wat je hoord bij de intro :) Geweldig lied wat je in de perfecte sfeer brengt om van dit spel te genieten.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...