Jump to content

Mr Whoopee


Miek

Recommended Posts

De Mr. Whoopee kun je ingame niet tegen komen. Als je het op de PSP hebt kun je hem spawnen met CheatDevice, als je deze hebt kun je het hiermee het beste doen. Het is namelijk héél moeilijk om hem te krijgen, heel moeilijk. Maar mogelijk want hij komt wél voor in de Zij missie Scooter Shooter. In de eerste paar levels moet je hem namelijk uitschakelen. Aangezien je achter op een Faggio zit die door een oma'tje bestuurd wordt kun je er niet naar toe lopen en het stelen.

Wat je moet doen is de bestuurder uit het IJsco-wagentje schieten. Achter zie je een raam zitten, de bestuurder zit aan de linker kant. Omdat de Mr. Whoopee andere auto's ontwijkt en bochten neemt is het soms best moeilijk de bestuurder te raken. Met R-toets.gif kun je een Adrealine Pil 'nemen' dan vertraagd de Game Play voor even en kun je gerichter schieten.

Eenmaal de bestuurder uitgeschakeld doet zich nog een probleem voor. Je spawnt weer terug bij de Faggio waar je de missie 'Scooter Shooter' begon. Als de Mr. Whoopee te ver van dit punt is zal hij zijn verdwenen. Het is daarom de kunst om de bestuurder héél dicht bij het begin punt uit te schakelen.

Dan komt er nog een derde factor bij.. Hierbij moet je geluk hebben. Als de Mr. Whoopee dicht bij genoeg te stilstand is gekomen trek je een sprintje naar de plaats toe, je kunt 3 dingen aan treffen:

  1. De Mr. Whoopee staat stil langst de kant. Je hebt pech hij zit dan namelijk op slot.
  2. De Mr. Whoopee rijd weg. Er zit opeens een nieuwe bestuurder in! Aangezien de Mr. Whoopee niet hard kan moet je erop af rennen en proberen of de deur open is. Is dit het geval? Dan heb je geluk en is de Mr. Whoopee van jouw!
  3. Als je de Mr. Whoopee ziet wegrijden en de deur zit op slot is nog niet alles verloren. Je kun namelijk een stukje voor hem uit lopen en dan snel over schakelen op je Sniper. Dan komt het aan op je schietkunsten, je moet de bestuurder er namelijk uitschieten terwijl hij rijd. Indien dit lukt heb je geluk en kun je instappen. De bestuurder valt er dan namelijk uit en kan de deur niet dicht doen.

Tevens heb ik in deze Savegame een Mr Whoopee opgeslagen in de garage van Staunton Island. Zo bespaar je de moeite van het verkrijgen ervan en kun je meteen beginnen. :)

Bewerkt: door ASPHALT
Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...