Jump to content

Project Gotham Racing 4 (PGR4)


Las Vegas

Recommended Posts

Wie gaat er PGR4 kopen voor XBOX-360. PGR3 was al perfect maar gelukkig komt PGR4 feitjes:

Verbeterde weerseffecten: De weerseffecten zijn in deze game flink aangepakt. Bizarre noemt dit nieuwe systeem extreme weather en dit zorgt er onder andere voer dat je waterdruppels echt kunt zien op de lak van de auto’s en dat het onder de banden vandaan spuit.

Verbeterde omgevingen: Elk race-evenement krijgt een intro alsof je naar een televisieprogramma aan het kijken bent, compleet met commentator. Helikopters vliegen voorbij, camera’s en videobusjes staan overal en bovendien stikt het van de fans. Die zullen kleding dragen met jouw logo, met je nationale vlag zwaaien en veel duidelijker reageren op hoe jij presteert.

Bredere autoselectie: PGR 4 heeft veel meer auto’s dan zijn voorgangers. Van een klassieke Corvette Stingray uit 1963 en de Maserati 250F uit 1954 tot de supermoderne Ferrari 599 GTB Fiorano.

Meer tracks: PGR 4 bevat meer dan 200 verschillende tracks verdeeld over tien locaties.

De online multiplayer wordt verbeterd: Bizarre is bezig met een mysterieus nieuw systeem voor de online wedstrijden die veel zou weghebben van het matchmaking-systeem van Halo 2

In-car view wordt aangepakt: In de in-car view zie je coureurs veel harder aan het stuur trekken in een scherpe bocht, je ziet ze harder werken tijdens het racen. Ook zul je ze het zien vieren als ze een race hebben gewonnen. Er zijn nieuwe special effects toegevoegd waarmee de game in in-car view spannender gemaakt wordt op belangrijke momenten. Als je heel hard rijdt begint de camera bijvoorbeeld te schudden en als je heel hard een muur raakt wordt het beeld wazig.

pgr4db2.png

Plaatje uit XBOX live email

Leuk he?

Vertel er ook ff bij of je PGR3 heb.

Screen mag je ook plaatsen.

Bewerkt: door Las Vegas
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...