Jump to content

Screenshots


S.Knoop

Recommended Posts

Niet, de Fotocamera's in de Stories werken niet echt zodat je hem kunt opslaan op je PSP. Alleen die uit San Andreas werkt ook echt met opslag functie. Voor Screenshots zul je CheatDevice moeten hebben. En er bestaan ook programma's die in elk spel screenshots kunnen maken (SVCapture) maar deze werken vaak met Costum FW's. En daarmee mogen we je op dit forum helaas niet helpen.. :)

Link to comment
Delen op andere websites

Klopt :) Als je firmware 2.81 (?) of hoger hebt kun je geen cheatdevice meer gebruiken. Je kunt nog altijd met je digitale camera plaatjes schieten, dan moet je hem op macro of super macro modus zetten, dan krijg je toch een redelijke kwaliteit :)

Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 weken later...
:Y Door de zijmissie See The Sight Before Your Flight te doen. Deze kun je gewoon blijven doen als je hem gehaald hebt. Je moet naar de plek van de toerist gaan, en wachten tot je de foto moet nemen. Dan vermoord je de toerist gewoon, dan faal je de missie en dan heb je de camera :) . Verder heb je geen baat bij de camere, behalve dat hij verder kan inzoomen als de sniper (en je hem dus als verrekijker kan fungeren. En het ziet er leuk uit dind ik :puh: Vooral die HUD icoon.
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...