Jump to content

[REL] Capture the Van, Tower Arena & Island Hopper


Lantyz

Recommended Posts

Ik heb laatst wat oude projecten afgestoft en besloten het een en ander af te ronden. Anders zouden ze waarschijnlijk eeuwig blijven liggen, en dat zou zonde zijn. Allereerst twee multiplayermaps: Capture the Van en Arena. Ik werk nog aan een stel bugs in Island Hopper, maar die hoop ik binnenkort ook te releasen. UPDATE: Island Hopper is inmiddels ook gereed. Zie onder.

Het topic bevat een stel screenshots voor een indruk. Op de downloadpagina's vind je een nauwkeurige plattegrond van alle levels.

Capture the Van -

Download

Capture the Van is een multiplayerlevel met een nieuwe spelmodus. Het heeft veel weg van Capture the Flag, alleen moet je hier een rondrijdende auto stelen en inleveren bij je eigen carcrusher. De andere spelers proberen uiteraard ook de wagen te bemachtigen, en ook de oorspronkelijke eigenaar zal hem graag terug willen wanneer je hem er eenmaal uitgetrokken hebt. Wanneer de auto vernietigd is (in een crusher of op een andere wijze) verschijnt er een nieuwe wagen. Voor iedere keer dat je de wagen in je crusher weet te krijgen ontvang je $15.000,=, oftewel 7,5 keer zoveel als het neerschieten van een tegenstander. Dit bedrag is zo hoog om te voorkomen dat spelers winnen door tegenstanders in de veroverde wagen op te blazen.

Het level is min of meer puntsymmetrisch ontworpen, in de vorm van een Grieks kruis. Iedere speler begint bij zijn eigen crusher aan een van de uiteindes van het level. Precies in het midden ligt de rocket launcher en iets daaronder de cardealer waar de auto iedere keer verschijnt. De vier crushers worden verdedigd door een gang die schiet op spelers van een andere kleur. Ga geen gevecht aan met een vreemde gang, want dit verlies je.

post-536-1194269024.jpg

post-536-1194269047.jpg

post-536-1194269064.jpg

post-536-1194269072.jpg

Tower Arena -

Download

Tower Arena is een klein multiplayerlevel, ontworpen voor snelle gameplay waarbij je niet hoeft te zoeken naar je tegenstanders of wapens. De wapens pistol, dual pistol, electrogun, vehicle oil slicks en de power-ups health, invisibily en invulnerability* zijn niet aanwezig om het tempo in het spel te houden. De andere wapens hebben daarentegen relatief veel munitie en er zitten twee rocket launchers in het spel. Ook de car bomb is van de partij.

Iedere speler start op een aparte toren en ontvangt direct een machinegun met 99 ammo. Wanneer je wasted bent spawn je weer op een van de torens en krijg je weer de machinegun. Op de toren ben je vrijwel onkwetsbaar, maar kun je andere spelers ook niet aanvallen. Hierdoor is spawnkilling onmogelijk en kun je je altijd verdedigen.

Arena kun je spelen tot en met zes spelers. Je kunt Tower Arena ook in je eentje spelen door in de multiplayer manager 'Tower Arena 1 Player' te selecteren.post-536-1194269735.jpg

post-536-1194269746.jpg

post-536-1194269754.jpg

post-536-1194269761.jpg

Island Hopper -

Download

UPDATE: Island Hopper is nu ook voltooid. Zie dit topic voor meer info.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Damn, dat ziet er smakelijk uit Lantyz, nu maar hopen dat er nog mensen over zijn die dit online tegen me willen spelen. Ik geloof dat de GTA2 Modding scene een beetje uitgestorven is. :(

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...