Jump to content

Beeld van de PlayStation zwart


Harrison

Recommended Posts

Hallo mensen,

Zoals jullie misschien weten ben ik nieuw op deze forum. :D Dit is een kicken Forum!

Maarja, als ik het spel Grand Theft Auto 1 start komt er net zoals altijd, als eerste het PS-logo. Daarna zie je dat GTA1 wordt gestart, maar nadat je "DMA" ziet staan blijft het beeld zwart van PlayStation. Ik heb de disc schoongemaakt, maar dat werkt niet. :N Ik vind dit eigenlijk wel balen, want ik vind GTA1 een cool spel! Kan iemand mij helpen met dit rare probleem?

:cya:

Bewerkt: door Harrison
Link to comment
Delen op andere websites

Zitten er veel krassen op de CD?? Werkt de CDlaser nog wel goe (kun je testen door een andere game in te doen)?? Als je deze vragen beantwoordt dan kunnen we je verder helpen.

Er zitten geen krassen op, of nou ja, nouwelijks dan. De CD-laser is nog prima... 'k Weet echt niet wat het probleem is :cry:

Link to comment
Delen op andere websites

Dan weet ik het niet meer. Maar is dit ook bij andere spellen? Dan ligt het gewoon aan de ps1. En nog een vraag: is de game echt of gekopieërd? Als ie gekopieërd is dan kan dat altijd wel problemen opleveren.

Het is ook bij Toca Touringcar Championship, maar niet bij bijvoorbeeld Resident Evil 3... En de game is echt, niet gekopieërd gelukkig. Ik ben al naar een specialist geweest die dichtbij woont, maar die kon geen probleem vinden bij de PlayStation 1 en de disc.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...