Jump to content

gta psp


gangster

Recommended Posts

GTA komt naar de PSP

PSP

Jason Marchant

12 jan 2005

De succesvolle serie van Rockstar komt in een gestolen auto plankgas op de

PlayStation Portable af. gta_psp_01.jpg

Net nu je dacht dat San Andreas de laatste game was die je ooit nodig zou hebben, komt Rockstar met de aankondiging dat er wordt gewerkt aan een gloednieuwe versie van Grand Theft Auto voor de PSP.

Rockstar houdt zoals altijd de lippen stijf op elkaar, dus we weten nog maar weinig over deze nieuwste spruit van de GTA-familie. Tot nu toe is alleen bekend gemaakt dat de game Liberty City (uit GTA III) als achtergrond heeft en dat de ontwikkeling in handen is van Rockstar Leeds in Groot-Brittannië. Je kunt er natuurlijk zeker van zijn dat met al die mooie snufjes die er in de nieuwe handheld van Sony zijn verwerkt, GTA op de PSP niet alleen maar een aftreksel zal zijn van het origineel uit 1997.

Verder staat inmiddels ook Midnight Club: DUB Edition warm te draaien voor de PSP. Het is nog even afwachten of deze versie hetzelfde zal zijn als die op de PS2, maar het is wel een teken dat Rockstar het nieuwe platform serieus neemt.

Zowel GTA als Midnight Club 3 liggen waarschijnlijk kort na de Europese lancering van de PSP in de winkels. We houden je op de hoogte.

bron playstation.nl

Bewerkt: door gangster
Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...