Jump to content

Games Forum - Mededelingen en regels


Froodooo

Recommended Posts

mededelingenyq5.gif

In dit topic vind je alle mededelingen met betrekking tot het Games Forum en haar subforums. Als er iets veranderd, of als er iets anders belangrijks gebeurt, zal dat dus hier bekend worden gemaakt. Als je dus goed op de hoogte wilt blijven, moet je dit topic dus goed in de gaten houden.

Zodra er een nieuwe mededeling is, zal deze in een nieuwe post worden geplaatst. In deze hoofdpost zullen ook alle tot nu toe geplaatste mededelingen te zien zijn. Mocht je opmerkingen hebben over één van de mededelingen, dan kun je een PB sturen naar één van de moderators van Games.

Regels:

 1. Delen die informatie uit de verhaallijn bevatten in een
  tag zetten.
 2. Het is niet toegestaan om inloggegevens van games door te geven of te verkopen aan derden.
 3. Games worden niet verkocht.
 4. Het helpen en om hulp vragen bij het illegaal downloaden (en No-CD Crack) is niet toegestaan

Ik zou zeggen, veel plezier in het nieuwe Games Forum! :dans:

In onderstaande berichten staan alle mededelingen die gericht zijn op de Games fora:

Link to post
Share on other sites

14 april 2008

Na lang overleggen over de precieze en beste indeling van het gerenoveerde Games Forum, is het dan toch eindelijk zo ver: het nieuwe Games Forum is er! De indeling is wat gewijzigd ten opzichte van het oude, dit om het duidelijker te maken waar je een bepaald topic in moet posten. Kijk ook nog even in dit topic, waar je een uitleg kunt vinden over alle subfora in het Games Forum.

Ik zou zeggen, veel plezier in het nieuwe Games Forum! :dans:

Link to post
Share on other sites
 • 3 months later...

30 juli 2008

Er is een nieuwe wedstrijd van start gegaan in het Games Forum, namelijk de contest Make Your Own Game, waarin de deelnemers nu niet over games praten, maar er zelf een gaan maken! Kijk in het topic voor meer informatie.

Link to post
Share on other sites
 • 1 year later...

16 augustus 2009

We hebben algemeen besloten dat er een nieuwe regel komt in alle subfora die vallen onder 'Games'. Als je een nieuw topic wilt maken, over een game, dan moet je je tegenwoordig aan een lijstje houden. Het gaat hier om een algemeen topic. (Zie voorbeeld Fifa 10, Killzone II etc.). Het lijstje hebben we standaard gemaakt zodat de Gamesfora overzichtelijker worden. Probeer het lijstje zo ver mogelijk in te vullen s.v.p.

[size=5][color="#FF0000"]*Naam Spel*[/color][/size]
[b]Ontwikkelaar:[/b]
[b]Uitgever:[/b]
[b]Genre:[/b]
[b]Platforms:[/b]
[b]Aantal spelers:[/b]
[b]Release:[/b]
[b]Demo:[/b]
[b]Website:[/b]

*Eventueel een filmpje van game of screenshot van cover* (niet verplicht)
Link to post
Share on other sites
 • 3 months later...

13 december 2009

Wij hebben gemerkt dat er altijd erg veel topics komen over één game. Natuurlijk is er bijna in elk geval wel een hoofdtopic. Dit topic is er niet voor niets, hier kunnen ook problemen met de game besproken worden en onderdelen gevraagd worden. Hier hoeft geen nieuw topic over gemaakt worden. Gelieve het voortaan in één topic te houden, zodat de fora een beetje overzichtelijk blijven. Dank u! :)

Link to post
Share on other sites

14 december 2009

In het Call of Duty: Modern warfare 2-topic kwam men ten sprake over het gebruik van glitches in deze game, hetgeen wat volgens ons toegestaan is maar tips en filmpjes met tips zijn niet toegestaan. Toelichting is te vinden in de onderstaande quote.

Mededeling:

We hebben besloten het niet toe te staan om hier tips etc. te geven over het gebruik van glitches van deze game. Dit om de simpele reden dat je er op Xbox Live en op je PC een ban voor kan krijgen dus duidelijk niet gewenst is. Discusieëren over het gebruik van glitches is natuurlijk wel toegestaan, maar tips etc. dus niet ;)

Bij voorbaat dank! ;)

Link to post
Share on other sites
 • 5 months later...

24 mei 2010

Vandaag hebben we besloten dat twee inactieve fora bij een ander forum inkomen. Het gaat hier op Role Playing en Online Games. Deze zijn vanaf nu vertrokken, maar de topics zijn gewoon te vinden in Overige Games. Onze reden? De twee fora waren zo inactief dat de op de eerste pagina voor de helft gevuld was met topics waarvan de laatste reactie uit 2009 stamt.

Link to post
Share on other sites
 • 1 year later...
Kai-ShockWave

17 augustus 2011

Met deze mededeling willen we even duidelijkheid scheppen over het organiseren van online meetings in de Games-fora. Het is namelijk niet toegestaan meetings te organiseren. Indien je graag een meeting wilt organiseren over een bepaalde game, dien je toestemming te vragen aan een van de Moderators in de Games-fora.

Link to post
Share on other sites
 • 2 years later...

1 juni 2014

Door middel van deze mededeling wil de crew aangeven dat het organiseren van meetings WEL weer is toegestaan. De laatste tijd hebben wij een oogje dichtgeknepen wat betreft meetings (zie mededeling hierboven) en zijn tot een nieuwe conclusie gekomen; Vanaf nu zijn jullie allen vrij om topics te openen over meetings en hoeft dit niet meer overlegd te worden met de crew.

Link to post
Share on other sites
 • 1 year later...

8 oktober 2015

Zoals jullie gemerkt hebben, zijn er wijzigingen doorgevoerd in de gamesfora. Alle games zijn nu te vinden onder Games Talk, waar je per game een eigen topic hebt om je helemaal uit te leven over het spelletje. Wil je meetings organiseren? Dan ben je welkom in Games Meetingplace. Wanneer je verhalen of avonturen kwijt wilt over een bepaalde game, kan je terecht in Games Avonturen & Verhalen.

Games General zal dienen voor spelletjes, slowchats, battles, stellingen en noem maar op.

Op zoek naar een topic in Games Talk en je weet het genre wel? Klik op de tag die voor een topic staat. Zo zie je alle games met hetzelfde genre.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...