Jump to content

Yardies


Dark_Zemy

Recommended Posts

Hey Dark_Zemy,

Dit staat op WikiGTA over de Yardies in LCS:

1998. De Yardies bevinden zich in Newport. Eerst moet je ze helpen om Newport in te palmen, daarna zijn ze je vijand en komen ze je achterna lopen met baseballbats en pistols. Ze kunnen dus best agressief zijn voor een gang die geloofd in Peace and Unity.

Zoals je kunt lezen is er niet echt een reden waarom ze je aanvallen nadat je hun hebt geholpen...

Ikzelf heb me er nooit echt aan gestoord, want hun wapens bestaan toch alleen maar uit pistols en baseball bats. :puh:

Nog veel plezier met LCS!

Link to comment
Delen op andere websites

Ik denk omdat het komt omdat het verschil tussen negers en Italianen groot is in de Maffia wereld, vaak hebben die een hekel aan elkaar. In de film The Godfather hoor je de Italianen dat ook vaak roepen, dus dat is meer de reden denk ik.

Link to comment
Delen op andere websites

De reden hiervoor is niet echt bekend. Eerst help je de Yardies inderdaad tijdens de missies Night Of The Livid Dreads en The Whole 9 Yardies, maar uit deze missies kan je opmaken dat Toni en de Yardies inderdaad goed met elkaar kunnen opschieten. De enige reden die ik kan bedenken is dat wanneer de Forelli's en Sindacco's grotendeels zijn uitgeschakeld (in Stauton Island) de Yardie's hun eigen weg willen gaan. Toni, die tot de Leone Familly behoort vormt dus een bedreiging, die zo snel mogelijk uitgeschakeld moet worden.

Wanneer je de gang in de andere GTA's aan het werk ziet, merk je dat het hun specialiteit is, om je eerst goed gezind te zijn en dat ze er later alles aan doen om je om het leven te brengen. Zo helpt de leider King Courtney de hoofdrolspeler van GTA Advance, Mike bij de zoektocht naar de moordenaar van zijn partner Vinnie. Op het einde van de Storyline blijkt dat King Courtney besloten heeft om Mike te vermoorden maar ontsnapt hij zelf maar op het nippertje aan de dood wanneer Mike hem te grazen neemt. In GTA III doet Claude ook enkele missies voor de Yardie leider. Hij schakelt met gevaar voor eigen leven een grote groep Diablo's uit en doet nog enkele andere gevaarlijke opdrachten. Achteraf blijkt dat de Yardies samenwerken met de Colombian Cartel, waar Catelina, de ex-partner van de Claude de leidster van is. Samen proberen ze Claude om te brengen in de missie Kingdom Come. Voor zover we weten, zint Claude na deze aanslag niet op wraak.

Meer info: Yardies

Hier zijn trouwens al voldoende topics over, kijk bijvoorbeeld maar eens hier .

Bewerkt: door Svenie
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...