Jump to content

Avenging Angels (Zij)Missie


Recommended Posts

Deze missies zijn een soort gemakkelijke Vigilante. Je kunt te missie doen nadat je de missie Frighteners van Salvatore hebt gedaan. Je krijgt na de missie het outfit van de Avenging Angels; het Avenging Angel's fatigues. Je moet dit outfit aan doen en je naar een lid van de Avenging Angels begeven. Hieronder een kaartje en een lijstje waar ze veel voorkomen:

 • Portland: El-Train station in Chinatown.
 • Staunton Island: Belville Park. Aan de noord & west zijde van het park en bij de brandweerkazerne en Hog's & Cog's.
 • Shoreside Vale: Witchita Gardens (Wijk met al die flats)

Kaartje:

Erop klikken voor de grote versie. Merk op dat de ronde op Staunton Island niet geheel klopt, je vind ze ook veel bij de linkerbovenhoek van het park. Het is al een ouder kaartje van mezelf, vandaar.

post-40486-1229183664_thumb.jpg

In de missie zelf krijg je een opdracht van een Avenging Angel Lid. Er zijn 3 soorten:

 • Een Auto achtervolgen: Schakel de auto uit door middel van Drive By's en er tegen aan rammen. Als ze eenmaal bang zijn geworden stappen ze uit de auto en gaan ze je met een Melee Wapen, Fist of Brass Knuckles te lijf. Je kunt ze te voet met een wapen gaan bestijden of nog makkeljiker met een auto. Rij dan gewoon over ze heen.
 • Bikers uit schakelen: Schakel de mannen uit door een Drive By of rij over ze heen. Als ze nog niet dood zijn gegaan in de val kun je ze nog altijd omver rijden.
 • Een groep rebellen uitschakelen: Er is ergens een groep rebellen gezien. Ga naar de plek aangegeven met een gele blib op je radar. Eenmaal daar zul je een groep mensen zien staan die op je af komen. Rij ze of dood of ga ze met een wapen te lijf. Het perfecte wapen is hiervoor een Shotgun. Deze vuurt namelijk meerdere schoten tegelijk af.

Je moet de missies op elk eiland uitspelen tot level 15, ze hebben elk hun eigen beloningen. Degene waar jij naar zoekt is die van Portland:

 • Portland: Avenger
 • Staunton Island: Geen geld betalen als je bent opgepakt
 • Shoreside Vale: Hero Grab -outfit

Tip: Als je een ander Avenging Angel lid ziet lopen kan je langs hem stoppen zodat hij instapt. Je moet namelijk als 'jouw' Avenging Angel lid dood is binnen de tijd een andere zien te vinden!

Link to post
Share on other sites

Hier nog een tip. Het is een aanradertje om de See the sight bevore your flight missie helemaal te doen. dan krijg je een bulletproof landstalker en dat kan in sommige gevallen handig zijn.

Rinaldootje :tu:

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...