Jump to content

Voetbal: Injectie Cannavaro schokt Italië


The Outlaw

Recommended Posts

De Italiaanse tv-zender RAI heeft beelden vertoond waarop is te zien hoe de Italiaanse international Fabio Cannavaro op 11 mei 1999, aan de vooravond van de finale van de UEFA Cup tegen Olympique Marseille, een injectie van de clubarts van Parma krijgt. De injectie bevatte het medicijn neoton, een herstelmiddel voor hartpatiënten. Het middel, dat uit de handel is genomen, stond niet op de dopinglijst.

De beelden van de injectie werden genomen door de voetballer zelf. Toen Cannavaro, tegenwoordig uitkomend voor Juventus, lucht van de uitzending kreeg, probeerde hij die te verhinderen met de dreiging van gerechtelijke stappen.

De dreiging haalde niets uit, en de beelden werden toch vertoond. Uiteindelijk liet Cannavaro zich in het programma Punto a capo verdedigen door zijn advocaat. Volgens de speler is de bewuste tape van hem gestolen.

Het is nog onduidelijk of de beelden gevolgen hebben voor de Italiaan. Zijn werkgever Juventus heeft nog niet gereageerd.

Bron: Fok.nl

De Roemruchtige Canavaro kan het niet meer bijbenen en neemt een "drug"voor hartpatienten? ik dacht dat hij niets aan zijn hart had, en dan nog als hij een hartkwaal heeft waarom gaat hij dan voetballen? Beetje raar

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...