Jump to content

Voetbalnieuws


Tha Real G.

Recommended Posts

Real Madrid opent de verboden trucendoos

4/5/2005  16:49

Real Madrid lijkt al het mogelijke te doen om alsnog de titel van de Primera División te pakken. Nu het op het veld steeds moeilijker wordt om in de laatste vier duels de achterstand van zes punten op koploper Barcelona goed te maken, voert de Koninklijke de strijd buiten het veld. En niet al te netjes.

Roberto Carlos stookte het vuurtje op door te stellen dat Barcelona de titel toch wel gaat winnen, mocht de laatste wedstrijd van het seizoen beslissend zijn. Dan moet Barça immers op bezoek bij Real Sociedad, en in Baskenland hebben ze liever dat Barça kampioen wordt, stelt de Braziliaan.

'Die laatste wedstrijd in San Sebastián kun je vergeten', moppert Roberto Carlos op de website van zijn club. 'Barcelona hoeft nog maar drie duels te spelen want de vierde wedstrijd tegen Sociedad bestaat niet.'

'Die partij tel ik niet meer mee na wat ik zaterdag meemaakte. De fans van Sociedad zongen gewoon Barça, Barça. Ze gaan er zeker winnen. Sociedad zal die wedstrijd echt niet zo zijn best doen als zo tegen ons deed. Tegen ons spelen ze heel anders. Iedereen wil Madrid verslaan, iedereen wil de beste ploeg ter wereld verslaan.'

Roberto Carlos is niet de enige. Ook op de officiële clubsite gaat Real zijn boekje te buiten. Scheidsrechter González Vázquez kreeg er vorige week nog fors van langs na de 2-1 zege op Villarreal. Onder de kop Los siete pecados capitales de González Vázquez (de zeven grote zonden van González Vázquez) krijgt de arbiter er flink van langs omdat hij, aldus Real, onder meer Villarreal een onterechte strafschop toekende, Real enkele penalty's onthield en zowel Walter Samuel als Zinedine Zidane een onterechte rode kaart gaf.

Blijkbaar heeft Real ingezien dat dit soort tirades wel eens averechts kunnen werken. Of zou het toeval zijn dat Itturalde González, die komende zaterdag in Bernabeú fluit, nu de hemel in wordt geprezen op diezelfde site?

'We kunnen wel zeggen dat hij een ster is van het scheidsrechterskorps. Op alle niveau's geroemd vanwege zijn goede werk. Zijn snelheid, veelzijdigheid, persoonlijkheid en goede tactische inzicht maken van hem een van de beste scheidsrechters is in het Spaanse voetbal.'

De scheidsrechter zelf reageerde via Marca geïrriteerd op deze hofmakerij. 'Een week geleden kreeg een collega van mij er van dezelfde mensen nog van langs vanwege zijn zeven kapitale zonden en omdat hij een fan van Barcelona zou zijn. Misschien proberen ze op deze manier hun imago op te poetsen, maar ik heb liever dat ik na afloop van het duel complimenten krijg', ergerde de scheidsrechter zich aan de verdachte lofzang.

Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 398
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Pitbull

    37

  • AmsterdamBoy

    26

  • RobertSA

    18

  • NandroDavids

    16

verbaal gaan inspelen op de overwinning van Barca, laat liever de voeten spreken ipv de monden, dit is niet netjes van Real Madrid ;)

Vind ik ook

Ze zeggen dat Real Madrid een sterrenploeg is maar de vedettes zijn allemaal negatieve spelers

Link to comment
Delen op andere websites

verbaal gaan inspelen op de overwinning van Barca, laat liever de voeten spreken ipv de monden, dit is niet netjes van Real Madrid ;)

ik volg hierin

misschien gewoon een wanhoopsdaad

Link to comment
Delen op andere websites

Se7en: Bij dit bericht zit geen link ;)

Club Brugge naar finale Belgische Beker

Club Brugge heeft zich door een 0-1 zege bij Lierse SK geplaatst voor de finale van de Belgische beker. De heenwedstrijd eindigde ook al in een 1-0 zege. Nastja Ceh maakte met een vrije trap de winnende goal. In de finale treft Brugge de winnaar van GBA - Lokeren, waar het eerste duel in 1-1 eindigde.

In Frankrijk legde AJ Auxerre door een 2-1 zege op Nîmes Olympique beslag op een finaleplaats in de Coupe de France. AS Monaco en CS Sedan Ardennes spelen woensdag de tweede halve finale.

Bron: Voetbal.nl

MClaw: Lees de topic door voordat je post! ;)

Link to comment
Delen op andere websites

...

Het Ajax-logo

Amsterdam, 11 mei 2005

Bestuur en directie van Ajax hebben gisteravond met de Ledenraad van Ajax vergaderd over de wens van supporters het oude club logo weer in ere te herstellen. Als bestuur en directie het logo van Ajax willen wijzigen is daar volgens de statuten de toestemming van de ledenraad voor nodig.

In de afgelopen maanden hebben supporters kenbaar gemaakt in het huidige logo historie, karakter en uitstraling die bij Ajax horen te missen. Het oude logo heeft die kenmerken volgens hen wel en daarom hebben zij, op overigens professionele en positieve wijze, campagne gevoerd voor het oude logo. Deze en andere argumenten en achtergronden zijn allereerst door bestuur en directie besproken en ook hebben zij hierover professioneel advies gevraagd.

Duidelijk is dat het huidige logo, ook na 15 jaar, bij een belangrijke groep supporters niet kan rekenen op het noodzakelijke warme gevoel. Vooral dit feit heeft het bestuur en directie doen besluiten om een nadere studie te maken naar een aanpassing van het huidige logo.

Bestuur en directie van Ajax zijn uitdrukkelijk van mening dat het oude logo in de oorspronkelijke vorm niet geschikt is en zo niet kan terug keren. Het oude logo past niet meer bij het huidige en toekomstige Ajax. Een aantal kenmerken van dit oude logo is sterk en heeft een grote uitstraling, maar andere zaken zoals compositie, typografie en indeling zijn in deze tijd niet geschikt. Ajax heeft niet alleen een glorieus verleden maar bovenal een grote toekomst. Ons logo dient ook dát uit te stralen.

Na een indringende discussie heeft de Ledenraad ingestemd het logo aan te passen. De Ledenraad heeft daarbij expliciet aangegeven dat daarvoor overleg nodig is met supporters. Bestuur en directie zullen dit op korte termijn doen en met voorstellen komen die dan aan de ledenraad zullen worden voorgelegd.

bron: Ajax.nl

Link to comment
Delen op andere websites

hier zal Tim heel blij mee zijn :)

het oude logo vond ik altijd het mooiste en ik ben blij dat supporters en leiding heeft besloten tot het nieuwe logo, Ajax krijgt zijn mooie (orginele) logo terug :)

Link to comment
Delen op andere websites

Had deze topic nog niet eens opgemerkt :blink:

De Engelse voetbalclub Manchester United is in navolging van Chelsea grotendeels in het bezit van één man. De Amerikaanse sport-miljardair Malcolm Glazer heeft een meerderheidsbelang verworven en zint op de resterende aandelen. Prijskaartje: 1,2 miljard euro.

Al langere tijd had Glazer als doel Manchester United in het bezit te krijgen. Daarbij stuitte hij op veel verzet, vooral van de supporters. Die zagen het niet zitten om door een Amerikaanse cowboy te worden overgenomen.

Glazer bezit momenteel 28,1 procent van de aandelen. Hij heeft nu de aanndelenpakketten van de Ierse race-tycoons JP MacManus en John Magnier overgenomen (voor 4,56 euro per aandeel). Hierdoor komt het belang van Glazer uit op 62 procent. Op korte termijn zal hij hoogstwaarschijnlijk negentig procent in bezit hebben, waardoor de club haar beursnotering kwijtraakt.

De fans van Machester United zijn er allerminst blij mee. Zo beweert Nick Towle, voorzitter van de fangroep die zich het felst verzette tegen de overname, dat hij zijn seizoenkaart heeft verscheurd. Naar eigen zeggen zouden 20.000 fans bereid zijn de club de rug toe te keren.

Bron Fok.nl

Link to comment
Delen op andere websites

Ben benieuwd hoe het logo eruit gaat zien ...

Als het er dan ook voor zorgt dat de supporters zich beter kunnen gaan gedragen ..

Zo:...

Logo.jpg

Zal wel niet hé...

Bestuur en directie van Ajax zijn uitdrukkelijk van mening dat het oude logo in de oorspronkelijke vorm niet geschikt is
Link to comment
Delen op andere websites

Die zagen het niet zitten om door een Amerikaanse cowboy te worden overgenomen.

Inderdaad ik ben er ook tegen, Man Utd is een engelse club en een Amerikaan moet niet aan het roer staan ook al is hij zo'n van, allleen aandelen wilt hij, en zeker de beste spelers naar de Competitie halen, nou Man utd staat goed zo en heeft geen cowboy nodig ;)

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...