Jump to content

[MISSIE] anti crime units(WIP)


robbie21496

Recommended Posts

Special Agent Jack

mission one: car escape

In de eerste missie moet je in havengebied een truck vol wapens stelen en weg gaan. Het wordt beveiligd met zwaarbewapende personen die niet ziek zijn van een vuurgevecht. Een makkelijke maar belangrijke missie.

beginwapens:

Dessert Eagle

tips:

- de man die jij meteen ziet, heeft een AK47 machinegeweer. Probeer hem te doden maar pas op, want het is moeilijk dekking zoeken.

- Er is 1 iemand met een AK47, 2 met geweren, 1 met een pistool en 2 met melee aanval.

- de boxville die je gaat stelen is kogelvrij, je hoeft niet per see eerst iedereen dood te schieten, ook al is dat wel leuker!

mission two: maffiashot

Het begin is simpel; breng je baas, officer tempenny naar een groot gebouw. Onderweg staan mensen die op je schieten, dus pas op! door een bug moet je eerst instappen, dan tempenny op z,n bek slaan en dan instappen. Als je hem hebt afgeleverd moet je een klusje doen; een maffiakopstuk doden. Dit gaat niet met je dessert eagle, dus tempenny zegt dat je naar de wolkenkrabber moet gaan om daar een parachute en een hunter te pakken. Je hoeft alleen in te stappen, het is NIET VERPLICHT om met de hunter het doelwit uit te schakelen, al is dat raadzamer, aangezien jij alleen een Dessert Eagle hebt, en het maffiafiguur 15 bodyguards met shotguns en automatische geweren.

Nadat je de plek hebt gebombardeerd krijg je opdracht te vliegen naar een plaatsje in Red Country. je moet daar springen uit je heli dus gebruik wel de parachute AUB. Als je op de grond bent, loop naar de rode checkpoint. Er staat een Cheetah, en pak die, want een paar maffialeden zagen de helicopter en zijn met z,n zessen en knuppels en messen gekomen om naar je toe te rennen. Je hebt zelf wel een Dessert Eagle maar toch. Een paar honderd meter moet je naar een huis gaan. Ben je daar? Mission Passed!

http://dyom.gtagames.nl/?act=edit&id=523

voor deze missies heb je CLEO3 en DYOM nodig!

carescape.rar

Bewerkt: door robbie21496
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...