Jump to content

Vrijheidsbeeld


leeuw467

Recommended Posts

Dat hoeft niet aangezien Liberty City Stories zich ongeveer 2 jaar voor GTA III afspeelt waardoor het beeld eigenlijk nog niet hoeft te bestaan. Maar als je het bekijkt vanuit de realiteit dan had het er destijds al moeten staan.

Link to comment
Delen op andere websites

En om terug te komen op wat je had gezegt over LC, LC is weldegelijk gebaseerd op NY, het is alleen iets wat minder duidelijk (vooral Staunton Island kun je in NY plaatsen) maar is dus niet een samenraapsel van meerdere Amerikaanse steden(aan de Oostkust).

Link to comment
Delen op andere websites

Ja, Staunton Island is wel een beetje NY stijl vanwege de gebouwen waarvan sommige ook echt bestaan. Maar ik weet zeker dat de rest niet echt is gebasseerd op NY tenminste dat is mijn mening.

Link to comment
Delen op andere websites

Ja, vb.New Jersey en Shoreside Vale lijken niet echt op mekaar maar het heeft hetzelfde soort concept: residentiëel net als Alserney, maar Francis Int Airport bijvoorbeeld ligt aan de verkeerde kant van de stad.

Hetzelfde voor Portland: concept is hetzelfde maar er ontbreekt wel veel overtuigende dingen en zoals ik al zij zou Francis Int. Airport hier dus moeten liggen.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...