Jump to content
 • Sign Up

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. NicolaB

  Belgische crisis

  Tja, het hoort een beetje bij het Belgische politieke bestel. Achterliggend natuurlijk hoe heel België is geinstitutionaliseerd uit tegenpolen. Van polderen is er zowieso van oudsher iets minder sprake in België, als in NL. In de Franse cultuur zit het helemaal niet... Wellicht dat een Semi-presidentieel systeem beter werkt voor België...
 3. Yesterday
 4. Deze week staat de rol Bounty Hunter in de belangstelling in Red Dead Online. Je krijgt namelijk tot en met 24 februari 50% extra Role XP op alle Bounty Hunter missies (incl. Legendary Bounties). Daarnaast komen alle races en Showdown Modes met 50% extra XP. En deze week is Gun Rush: Teams de featured series. In deze mode moet je met je team zo lang mogelijk overleven in een gebied dat alsmaar kleiner wordt. Kortingen en voordelen Zoals ik al eerder zei gaat het deze week vooral om de Bounty Hunter rol. Daarom zijn de kortingen deze week gerelateerd aan deze rol. Er zijn namelijk kortingen op de Bounty Hunter varianten van de Schofield Revolver en Bolt Action Rifle. Daarnaast heb je 30% kortingen op de LeMat Revolver en Repeating Shotgun. Ten slotte heb je ook nog 30% korting op de Reinforced Lasso. PlayStation Plus-leden krijgen deze week nog steeds 3 Mash Refills en 3 Trader Resupplies. Twitch Prime-leden krijgen nog steeds de Collector's Bag en de Polished Copper Moonshine Still Upgrade gratis. Bron: Rockstar Newswire
 5. Ik denk niet dat er nog veel mensen zijn die GTA V nu nog spelen op een Xbox 360 of PS3. Sowieso ben ik al jaren uitgekeken op GTA V.
 6. Last week
 7. PrioX

  Gta 5 instaleren

  Welkom! Misschien heb je iets aan de suggesties op deze website: https://www.ghostarrow.com/how-to-fix-grand-theft-auto-v-unexpectedly-exited
 8. Si11yBi11y_M41

  Found a mistake?

  Hello. I have found a proofreading error on a page: Los Santos (GTA III era) The second paragraph under "Residential Areas" reads as follows: The other end of the city shows a whole other side of Los Santos. There you will find the poor hoods, such as Jefferson, Idlewood, (home of the Ballas) and Ganton, (territory of the Grove Street Families).Gangwars between the various gangs of Los Santos are here part of daily life. The last sentence needs a space after the period. Also the sentence neets to be rewritten: Here, gang wars are part of daily life. I love WikiaGTA and want it to be top-quality. Thank you.
 9. Si11yBi11y_M41

  Found a mistake?

  Hello. I am reporting some typos on a page: Home > Grand Theft Auto: San Andreas > Businesses Under the "Assets" portion of the page is the following paragraph: "The assets in GTA San Andreas are similar to those of GTA Vice City. After completing a set of missions for one business, a dollar pick-up will appear. This pick-up will give you money, which depends on the business and how long you wait. The value of the pick-up can be no higher than $10.000,=. By walking through the pick-up, CJ will collect the money and reset the pick-up to $0,-. It is recommended to visit your assets once in a while, so you can keep collecting your money." I noticed unnecessary punctuation after the dollar amounts (,= and ,-). Also in the chart that follows are more unnecessary punctuation after each dollar amount (,=). I love using WikiaGTA and want it to be top-quality. Thank you.
 10. Michel2003g

  Gta 5 instaleren

  Ik heb gister gta 5 op de site van rockstar gekocht en het geinstaleert maar als ik de game probeer te starten staat er een foutmelding "exited unexpectedly" weet iemand hoe ik dit moet fixen? Ik heb het met mf.dll's al geprobeert.
 11. Platypus

  Belgische crisis

  Er is nog één mogelijkheid, namelijk een zogenaamde Vivaldi-regering. Dit houdt in: liberalen, socialisten, groenen en christen-democraten. Hier komen wel een aantal bedenkingen bij kijken: 1) Je zit met vier verschillende families, waardoor het moeilijk wordt om eensgezindheid en stabiliteit te bereiken. 2) Je zit met vier Vlaamse partijen en toch nog geen Vlaamse meerderheid. De Vlaamse liberalen en christen-democraten staan trouwens niet te springen voor deze optie, om verschillende redenen. De koning gaat de komende dagen praten met de partijvoorzitters om te horen wat nog mogelijk is, maar veel opties zijn er niet meer. En veel tijd is er ook niet meer, want het begrotingstekort is inmiddels opgelopen naar €12 miljard.
 12. Bierbuikje

  Belgische crisis

  Wist niet dat België in deze situatie zat, zijn er geen mogelijkheden met andere partijen? Versplintering zou je wel tegen kunnen gaan met een kiesdistrictstelsel maar dat brengt weer een situatie met zich mee dat je maar 2 grote partijen hebt zoals het VK of amerika. Niet wenselijk zou ik zeggen. Een kiesdrempel zou ook kunnen, maargoed waar leg je de grens en is het wel goed om een deel van de bevolking monddood te maken? Nog maar even doorpolderen zou ik zeggen. Dat heeft Nederland ook altijd gemiddeld beleid gebracht.
 13. Big Boss

  Belgische crisis

  Vlaamse partijen mogen wel opkomen in Wallonië en andersom, maar geen enkele partij doet dat. Vlaams Belang had dat dit keer wel gedaan om een statement te maken maar veel stemmen hebben ze uiteraard niet gehaald. Maar de federale overheid heeft sowieso al bijna geen macht meer. Bijna alles is in de loop der tijd toebedeeld aan de gewesten (Vlaanderen, Wallonië en Brussel) en de gemeenschappen (Nederlandstaligen, Franstaligen, Duitstaligen). Daardoor heb je dus ook die rare regels waardoor je in Vlaanderen maar 70 mag rijden buiten de bebouwde kom en in Wallonië 90.
 14. MetalDanny420

  GTA online videos

 15. Joriz

  Belgische crisis

  Wat vreemd eigenlijk dat je niet op elke partij mag stemmen. Waarom niet als Vlaming op een Wallonische partij stemmen of vice versa? Klinkt eigenlijk als segregatie. Ik blijf België maar een vreemd land vinden met vele mooie en lelijke dingen. Het enige wat opvallend is in de Nederlandse politiek is dat je steeds meer versplintering hebt. Daardoor steeds meer kleine partijen en niet 1 of 2 grote partijen die aan het roer staan.
 16. Platypus

  Belgische crisis

  Op 26 mei vonden er in België verkiezingen plaats. Vlamingen stemmen op Vlaamse partijen, Walen stemmen op Waalse partijen en daaruit zou een federale regering moeten komen met idealiter een meerderheid aan beide kanten van de taalgrens. In de laatste jaren blijkt dat steeds moeilijker te gaan, waardoor je soms een minderheid hebt aan een van de kanten. Maar met de verkiezingen van mei blijkt het bijna onmogelijk om überhaupt een regering te vormen. Vlaanderen heeft nog nooit zo rechts gestemd en Wallonië nog nooit zo links. Om dan een regering te vormen is een zeer moeilijke klus, want bijna negen maanden later zijn we nog geen stap verder, integendeel zelfs. In de voorbije periode heeft de koning intussen al acht politici de opdracht gegeven om te kijken wat mogelijk is, en tot nu toe slaagde niemand er in om met een oplossing te komen. De meeste van die acht probeerden de N-VA (de grootste Vlaamse partij, rechts) en de PS (de grootste Waalse partij, links) te verzoenen, maar afgelopen vrijdag heeft de PS definitief de deur toegegooid voor een regering met N-VA, waardoor de impasse nu compleet is. Niemand weet hoe het nu verder moet, en de kans op nieuwe verkiezingen wordt steeds groter. De vraag is of dat wel een oplossing is, en sommigen denken dat bij nieuwe verkiezingen de toekomst van België op het spel staat. Zo, dat is in een notendop de situatie waarin de Belgische politiek zich vandaag bevindt. Ik vind het allemaal wel interessant en volg dit op de voet. Maar ik vroeg me eigenlijk af hoe ze in Nederland hier naar kijken, en of Nederlanders dit nieuws wel volgen?
 17. NicolaB

  • NicolaB
  •   
  • Nyltje

  👍😁👍:tu:

   

 18. afctheking

  Crew recruiter

  Hallo, Ik heb zojuist een nieuwe crew aangemaakt voor 18+ PS4 mensen. Ik ben opzoek naar een leuke en vooral gezellige crewleden die regelmatig online zijn. Heb je interesse om mee te doen met heisten, stuntraces, carmeetings, of heb jij misschien andere leuke ideeën etc.!! Meld je aan, zodat we een gezellig party van kunnen maken zonder bullshit natuurlijk!!
 19. Kunnen ze die foto's niet gewoon op de harde schijf opslaan in plaats van Social Club?
 20. Jammer jammer dat het er toch wordt uitgesloopt. Snap dat ze foto's niet oneindig willen bewaren, maar dit laat wel het nadeel zien van games met online elementen.
 21. NicolaB

  Van oude fora, de dingen, die voorbijgaan

  Ik begon oud en ben nu jong. ...Athans, dat doe en deed ik mij altijd geloven.
 22. Rockstar Support heeft vandaag aangekondigd dat de ondersteuning voor Snapmatic op de Xbox 360 en PlayStation 3 op 15 maart 2020 wordt stopgezet. De fotomodus voor GTA V zal daarna niet meer beschikbaar zijn op deze consoles. Op de Support-pagina legt Rockstar uit hoe je de Snapmatics die je bezit nog kunt opslaan voordat ze op 15 maart verloren gaan: Log in op je Social Club account Selecteer Photos in het hoofdmenu Selecteer het Filter icoon Onder Game kies je Grand Theft Auto V Onder Platform kies je Xbox 360 of/en PlayStation 3 Onder Show kies je voor My Content Selecteer de foto's die je graag opslaat Op mobiel druk je op de foto en blijft deze inhouden om de download optie te laten verschijnen Op de computer je kun de rechtermuisknop gebruiken om de foto op te slaan Welke kiekjes ga jij nog snel opslaan? Bron: Rockstar Support
 23. 9342bc1.mp4 Morgen is het Valentijn, en hoe kun je dat beter vieren dan met een nieuwe sportwagen? De Dinka Sugoi is de ideale auto om te racen of om in de straten mensen te imponeren. En wie weet sla je dankzij deze wagen wel een date aan de haak. 9be7c73.mp4 Kortingen en bonussen Over Valentijn gesproken: als je nog op zoek bent naar een cadeautje voor je geliefde, moet je eens in de kluizen van het Diamond Casino & Resort snuisteren. Want zoals ze zeggen: "Diamonds are a girl's best friend". Iedereen die de Diamond Casino heist voltooit, krijgt 50% extra geld. Niet alleen met de Diamond Casino heist kun je meer geld verdienen. De The Fleeca Job, Prison Break en Series A betalen deze week het dubbele, alsook de adversary mode Till Death Do Us Part. Andere adversary modes, zoals Offense Defense, Hasta La Vista en Lost vs. Damned geven naast dubbel geld ook dubbel XP. De romantische zielen onder ons kunnen dan weer gezellig champagne drinken, want dat is gratis deze week. En de inkomsten van je Nightclub zijn deze week verdubbeld. Iedereen die voor 19 februari inlogt, krijgt een gratis Albany T-shirt. Daarnaast maak je ook kans om de Albany Roosevelt Valor te winnen met het Lucky Wheel. Wie nog geen gepast Valentijnskledij heeft, niet getreurd! Er is namelijk 30% korting op alle Valentine's Day kleding. Daarnaast heb je nog kortingen op o.a. de Albany Roosevelt, Dewbauchee Specter, Facilities en veel meer. Bekijk de volledige lijst in ons overzicht. Bronnen: Rockstar Newswire artikel 1, Rockstar Newswire artikel 2
 24. Advancegta

  Wil de echte gang even opstaan?

  Jullie zijn de FBI gang vergeten
 25. Earlier
 26. Crazydefil666

  Kan geen auto's bellen

  Nee maar de rest is wel automatisch betaald
 27. Crazydefil666

  Kan geen auto's bellen

  Nee maar de rest wel betaalt is zoo apart
 28. PrioX

  Kan geen auto's bellen

  Heb je in die 24 uur dat je gespeeld hebt gezien of je de Mechanic betaald hebt?
 29. Een nieuwe week, een nieuwe Red Dead Online update. Deze week kun je 40% extra XP verzamelen bij de rollen van Frontier Pursuits door het voltooien van activiteiten. Moonshiner: 40% XP en Role XP op alle Sales, Moonshiner Story missies en bootlegger missies. Bounty Hunter: 40% XP en Role XP op (Legendary) Bounty Hunter missies. Trader: 40% XP en Role XP op Sales en Resupply missies, en ook bij het maken van een stoofpot in je kamp. Collector: 40% XP en Role XP op het verkopen van volledige sets. Nieuw kledij De Wheeler, Rawson & Co. catalogus heeft een nieuwe selectie kledij in de aanbieding, waaronder de Charleston en Reaves Top Hats, en ook de Caugherty Shirt voor mannen die permanent beschikbaar zullen zijn. Daarnaast heb je de Morning Tail, Irwin en Eberhart Coats, plus de Furred en Woodland Gloves die slechts tijdelijk beschikbaar zijn. Lovers Collection Madam Nazar is deze week op zoek naar Chocolate Daisy, Yellow Gold Diamond Ring en Two of Cups Tarot Card. Als je ze alledrie hebt, kun je ze als set afgeven (of opsturen) in ruil voor een rijkelijke beloning. Extra Bonussen en voordelen Deze week is er 25% korting op alle Moonshine Properties (incl. relocations). Daarnaast is er een 5 Gold Bars korting op Bounty Hunter License, Butcher's Table en Collector's Bag. Wie de Butcher's Table al heeft, kan gebruik maken van 30% korting op de Stew Pot en Weapons Locker. PlayStation Plus leden krijgen nog steeds 3 Mash Refills en Trader Resupplies bij inloggen. En zij die een Twitch Prime-account hebben kunnen de Collector's Bag en Polished Copper Moonshine Still gratis bemachtigen. Bron: Rockstar Newswire
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...