Jump to content

Bekijk de eerste trailer voor GTA VI!

Posted
By PrioX
Posted

By PrioX

Daar hebben we hem dan! De eerste trailer voor GTA VI is een feit.

De community kon niet langer wachten. Enkele mensen hebben de trailer uitgelekt. En wat doet Rockstar dan? Die gooit hem gewoon online! Aanschouw hieronder de eerste trailer van Grand Theft Auto VI. 

 

Het persbericht luidt:

 

“Grand Theft Auto VI gaat naar de staat Leonida, de thuishaven van de met neon doordrenkte straten van Vice City en verder, in de grootste, meest meeslepende evolutie van de Grand Theft Auto-serie tot nu toe.”

 

GTA VI zal in 2025 uitkomen voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S.  Later vandaag ongetwijfeld meer info! 
User Feedback

Recommended Comments

Ik vraag me hardop af of hij ook al bevestigd is voor de Playstation 6 en Playstation 7. Ik vraag dit niet voor mijzelf maar voor mijn mogelijk toekomstige kinderen. 
 

Nee zonder dollen. Ziet er groots, gedetailleerd en fantastisch uit. Ben heel erg gehyped en ik hoop dat dit weer een beetje leven in dit forum brengt ook. 
 

Ben wel een beetje teleurgesteld dat het spel pas in 2025 uit komt om eerlijk te zijn. Maar ergens had ik dit ook wel weer verwacht. 
 

all aboard the hype train… it’s going to be a long ride. 

Link to comment
Share on other sites

2025 was ook voor mij een beetje een teleurstelling, maar daar Rockstar een winst voorspelt in het fiscale jaar van 2024, verwacht ik dat het begin 2025 wordt dus dan is het nog maar een jaartje. Nou moet ik zeggen dat ik ook wel blij ben dat ik eerst een PS5 Pro kan kopen, en dan GTA VI, voor de beste resultaten.

 

Toestand zeg, ineens zo'n nieuwe wereld van een spel waar ik al heel lang iets mee heb. Ik zag zelfs alligators. Trevor had zijn vijanden in een alligatorpit gegooid. Ben benieuwd of onze nieuwe protagonisten net zo gestoord zijn. Ziet er prachtig uit en ik kijk er naar uit!

Edited by Blaatschaap
Link to comment
Share on other sites

29 minuten geleden, Bassieboy35 zei:

Mooie beelden, graphics zien er goed uit. Maar of ik hier nou hyped van wordt?… Nee, niet echt.

Same hier. Graphics zien er zeer goed uit. Het straalt overduidelijk een Florida vibe uit. Maar wat mij na het twee keer zien van deze trailer tegenstaat is dat het overduidelijk gericht is op een nieuwe generatie gamers. Dat is natuurlijk heel begrijpelijk, maar ik krijg nu al een soort 'Saints Row' vibe (die we kennen van het hedendaagse GTA online). Dat lijkt mij bij uitstek iets waar jonge gamers van vandaag de dag naar uitkijken. 

 

Ik ben eigenlijk nóg meer benieuwd naar de volgende trailers. Persoonlijk mis ik in deze trailer nog de 'American Dream' -vibe die voor mij heel typerend is voor GTA.

Link to comment
Share on other sites

Vind het achteraf zwaar tegen vallen beelden zijn grafisch wel mooi maar komt  nog later uit dan gedacht en alleen op die lelijke playstation 5 uit komt  in  2025 .Dus speel ik nog wel op de 4 de oude GTA 5. Deze word nog steeds geüpdatet dus nog veel speel plezier van hebt. Ga ik mij zeker niet druk maken en doe ik even nog niet mee met die GTA 6 hype.

Link to comment
Share on other sites

Ongekend zieke trailer. Het ziet er haast naar uit dat dit de meest content gevulde gta game gaat worden die we in jaren hebben gehad. Zo'n grote map en al zoveel voertuigen die te zien zijn. Insane.

 

Ook veel respect voor R* dat de cheetah classic, sea sparrow en watervliegtuig er vanaf launch al in lijken te zitten.

Link to comment
Share on other sites

Een volledige analyse ga ik nu niet doen, maar wat ik wel al noteer (en om na release te checken of de features nog bestaan):

-Typische Fan Boat, kon niet ontbreken gezien de setting

-Meer wildlife, een verderzetting van V Enhanced en hun ervaring en catalogus van RDR2 zal hier zeker wel basis hebben gestaan

-Bewegende (dus ook bestuurbare?) grote schepen, waaronder een groot jacht en een mini-containerschip (vreemde afmetingen, nog nooit zoiets gezien in het echt eigenlijk?)

-Bonnie & Clyde-achtige vibe van de personages? Nu was de eerste trailer van V absoluut niet relevant voor het latere verhaal, maar gezien dat deze 2 personages een veel centralere positie nemen in deze trailer zou je denken dat het primaire of secundaire personages zijn in het verhaal.

 

Verder vind ik 2025 een logische en misschien zelfs wat optimistische release datum. Een grote en gedetailleerde franchise als GTA verdient een complete en afgewerkte game, daar wacht ik zonder problemen wel even op.

Link to comment
Share on other sites

erg mooie trailer, veel  voertuigen, boten, blimps, en alles, het lijkt mij wel volgestouwd met NPC's zodat het erg druk is in de stad, hopelijk is er ook nog een hoop achterland dat beter gebruikt word dan in gta 5, waar de focus nogal op LS ligt.

 

waar ik wel bang voor ben is dat snapchat gebeuren toegepast in de game, ik ben daar veel te oud voor.., hopelijk komt de game wel vroeg in 2025

het heeft weer lang genoeg geduurd

Link to comment
Share on other sites

Ziet er goed uit!

 

Ergens hoop ik dat ze niet de volledige focus op heists gaan leggen (zoals in V) maar ook wat meer richting evt drugshandel (zoals Scarface, Chinatown Wars) of het illegaal runnen van gokkantoren en nachtclubs (zoals Online.) Ben benieuwd wat er te zien gaat zijn in de volgende trailer!

Link to comment
Share on other sites

10 uur geleden, Davedavy zei:

Maar wat mij na het twee keer zien van deze trailer tegenstaat is dat het overduidelijk gericht is op een nieuwe generatie gamers.

Ik hoop vooral dat GTA VI niet steeds het handje vast gaat houden. Wat GTA zo leuk maakt(e) was de gigantische vrijheden die je kreeg om missies te voltooien. Liquidaties mocht je doen zoals je wilde. Als jij hem wilt doodrijden, snipen, met een tank wil neerschieten of desnoods 9/11-stijl dan mag je dat zelf weten. De consequenties zijn voor jezelf. GTA V was echt té handje vasthouden. Ga naar punt X met wapen Y en schiet precies wanneer ik zeg dat het mag. Mensen die artificieel harder gingen omdat je ze nog niet van de weg af mocht beuken. Missies die faalde omdat je sneller schoot dan van het spel mocht. Niet echt gangster wat de hoofdrollen profileren te zijn...

Edited by Blaatschaap
Link to comment
Share on other sites

Ziet er ontzettend gaaf uit!

 

Ik moet wel toegeven dat door al die leaks het verrassingseffect weg was. Bij IV en V wist je hoogstens een mogelijke stad, en de eerste trailers daarvoor hadden daardoor echt iets magisch. Dat miste ik wel bij deze.

 

Nou was de trailer zelfs ook gelekt, dus heb ik 'm afgelopen nacht in bed op m'n telefoon gekeken, in plaats van keihard F5'en rond 15:00 en samen met collega's kijken.

 

Ook vind ik de eerste indruk van het 'verhaal' wat minder 'interessant' dan IV (een oostblokker die naar de VS komt voor The American Dream) en V (een crimineel die nu meer tijd aan z'n familie wil besteden) na hun eerste trailers. Bij VI zien we vooralsnog alleen een standaard Bonnie & Clyde-opzet.

 

Neemt niet weg dat ik heel benieuwd ben naar de game en hem hoogstwaarschijnlijk meteen ga pre-orderen zodra het kan. 😁

Link to comment
Share on other sites

Ik ben blij dat ze zich niet terughouden met de huidige zeitgeist in het belachelijke te trekken.

 

Het was onvermijdelijk dat TikTok (of hoe ze het ook gaan noemen in VI), een grote rol zal spelen.

 

Ik vraag me af of dit echt een game mechanic zal zijn, of eerder iets als TV kijken in vorige GTA’s.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Lekker nummertje past perfect bij de Miami vibes, ziet er echt goed uit maar ik had alleen op iets meer nieuws gerekend van het verhaal in de richting van Gta IV geen idee waarom maar zal wel aan mij liggen.

Link to comment
Share on other sitesJoin the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...