Jump to content

Tez2: ''GTA VI staat gepland voor eind 2024''

Geplaatst:
Door PrioX
Geplaatst:

Door PrioX

Bekende leaker en Rockstar-insider Tez2 heeft zijn vermoedens over de releasedatum van GTA VI gedeeld.

Nu zou je denken, dat doen we toch allemaal al erg lang? Dat klopt. Maar Tez2 is wat dat betreft wel een betrouwbaar persoon als het aankomt op informatie over de lopende zaken bij Rockstar Games. Je zal zijn naam vast wel eens eerder voorbij hebben zien komen als het gaat over leaks en geruchten. Of zijn vermoedens gebaseerd zijn op feiten is de vraag. Maar de kans is aanwezig en vrij groot.

 

Tez2 deelde zijn mening op het Amerikaanse GTAForums.com, en meldt dat de deadline voor GTA VI nu staat gepland voor holiday 2024, oftewel eind 2024. Het zou ook zomaar begin 2025 kunnen worden. Hij zegt hier bij dat de deadline alles behalve vastligt, en dat de deadline de afgelopen jaren meerdere keren is uitgesteld. 

 

Steeds meer bedrijven laten hun personeel weer op kantoor werken nu de pandemie voorbij is. Het grootste gedeelte van het Rockstar-personeel werkt dus weer op kantoor. Volgens Tez2 maakt Rockstar dit een stuk vastberadener om dit jaar GTA VI aan te kondigen. Al weten we het nooit zeker, en een uitstel kan altijd gebeuren. 

 

Tez2 ziet een aankondiging voor dit jaar als gegeven. Hij denkt ook niet dat het management bij Rockstar in een positie zit dat zij het spel nog vaker kunnen uitstellen. Hij denkt dat het management er dan eerder voor kiest om delen van het spel achter te houden en later uit te brengen als updates. 

 

Dus, GTA VI eind 2024 en dit jaar de aankondiging? Laten we het hopen! 

 

tez2gtaviannou.png




Gebruikersfeedback

Recommended Comments



Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...