Jump to content

Grand Theft Auto 5 ook beschikbaar op de volgende generatie consoles

Geplaatst:
Door PrioX
Geplaatst:

Door PrioX

Bron: Rockstar Newswire
Sony heeft zojuist aangekondigd dat Grand Theft Auto 5 vanaf 2021 beschikbaar zal zijn op de nieuwe PlayStation 5. Dat deden zij tijdens de presentatie van de nieuwe console.

 

De exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt al zal het spel pas in de tweede helft van het jaar uitkomen. GTA 5 zal optimaal gebruik gaan maken van technische verbeteringen die mogelijk zijn dankzij de PS5, waardoor het spel bijvoorbeeld beter zal spelen en nog mooier zal zijn. Nu het spel ook naar de PS5 komt is het de derde generatie consoles waarop GTA 5 speelbaar zal zijn. 

 

Ook GTA Online is van de partij. De content updates zullen blijven komen, en zullen (deels) exclusief zijn voor de nieuwe generatie consoles en PC. Een standalone versie van GTA Online zal ook uitgebracht worden en zal de eerste drie maanden gratis te downloaden zijn voor PlayStation 5 spelers, GTA 5 is dan dus niet vereist. Verder krijgen alle PS4 Plus-spelers een maandelijkse bonus van GTA$1.000.000 wanneer zij inloggen op GTA Online, tot dat GTA Online beschikbaar is op de PS5. Deze actie gaat vanaf nu in. 

 

Het staat ook al vast dat GTA 5 beschikbaar zal zijn op de next-gen console van Microsoft: de Xbox Series X. Later ongetwijfeld meer info en beelden. Hieronder is de aankondigingstrailer te zien, al bevat deze geen nieuwe beelden. 

 

 




Gebruikersfeedback

Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.



Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...