Jump to content

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition nu beschikbaar

Geplaatst:
Door PrioX
Geplaatst:

Door PrioX

Bron: Rockstar Newswire
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition is vanaf vandaag speelbaar op verschillende platforms.

Met de komst van Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition zijn GTA III, Vice City en San Andreas in een nieuw jasje speelbaar op de huidige generatie consoles en PC. De spellen zijn voorzien van grafische en gameplay upgrades. Zo maken de spellen gebruik van de Unreal Engine, is de besturing gebaseerd op die van GTA V, en zijn er bijvoorbeeld checkpoints voor missies toegevoegd. 

 

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition is digitaal beschikbaar op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC. Op 7 december komt er ook een fysieke versie uit voor de bovengenoemde consoles, m.u.v. een PlayStation 5 versie. De remasters komen ook naar iOS en Android in 2022. 

 

Ondertussen kunnen spelers met een Xbox Game Pass abonnement aan de slag met GTA San Andreas, welke gratis te downloaden is. Op 7 december zal GTA III naar het PlayStation Now abonnement komen. 

 

Bekijk hieronder drie vergelijkingsvideo's die Rockstar zojuist online heeft geplaatst, en laat ons vooral jouw eerste indruk weten! 

 

 




Gebruikersfeedback

Recommended Comments

Op 15-11-2021 om 13:02, Sir_Ballas zei:

Spoiler: Er mankeert een hoop. 

Jezus christus. Een hoop? Wat een understatement. Oké. Ik had beter onderzoek moeten doen. Rockstar heeft deze port immers niet ontwikkeld, maar een toko genaamd ‘Grove Street Games’. Dit is dezelfde toko die de port naar iOS en Android heeft gemaakt. Blijkbaar is deze mobiele (!) port dus wéér geport naar de consoles. Vervolgens is die wéér geport en ‘geupgrade’ naar als Definitive Edition. Maar mijn god wat is dit slecht. Sommige missies zijn compleet onwerkbaar en besturing is anders dan het altijd was. 
 

Mijn nostalgische gevoelens zijn al vrij snel omgezet in frustratie. Dit is totaal niet wat ik verwachtte. Ik denk dat ik maar de originele versie uit de kas haal i.c.m. een mooie visuele upgrade mod. Als iemand nog tips heeft betreffende een dergelijke mod houd ik mij aanbevolen.

 

Wellicht is dit tevens een gelegenheid om weer eens ouderwets SA:MP / MTA uit de kast te halen?

Link to comment
Delen op andere websites



Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...