Jump to content

GTA Online stopt op Xbox 360 en PS3 op 16 december

Geplaatst:
Door Thundercover
Geplaatst:

Door Thundercover

Bron: Rockstar Newswire
Rockstar stopt met het ondersteunen van GTA Online op de Xbox 360 en PlayStation 3. Vanaf 16 december is het niet meer mogelijk om online spelen met deze consoles.

Niet alleen is het over precies zes maanden niet meer mogelijk om GTA Online op de genoemde consoles te spelen, ook de statistieken zullen niet meer te vinden zijn in de Rockstar Games Social Club. Om spelers te motiveren over te stappen naar GTA Online op een nieuwere console of PC is vanaf 15 september niet meer mogelijk om Shark Cash Cards voor de Xbox 360 en PS3 te kopen. Drie maanden later wordt dus alles definitief uitgezet, waarmee een einde komt aan acht jaar GTA Online op deze consoles.

 

Rockstar trekt ook de stekker uit de online (statistieken) van Max Payne 3 en L.A. Noire. Voor deze games geldt geen afbouwing; op 16 september is het direct klaar. Voor de single player van de spellen zal het stoppen van de online services geen problemen moeten geven. Voor GTA Online wordt op 11 november een verbeterde en op zichzelfstaande versie verwacht voor de nieuwste generatie consoles, te weten de Xbox Series S/X en PlayStation 5.

 




Gebruikersfeedback

Recommended Comments

Ik had eigenlijk verwacht dat GTA Online al een opvolger/vervanger had.  Jammer inderdaad voor de mensen die er zo veel tijd in hebben gestoken en eigenlijk een spel kwijt raken. Toch wel vreemd dat je niet zoals vroeger gewoon altijd nog een spel na vele jaren weer kan opstarten en door kan spelen.

Link to comment
Delen op andere websites



Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...