Jump to content

GTA Online: The Criminal Enterprises update beschikbaar

Posted
By PrioX
Posted

By PrioX

Source: Rockstar Newswire
De zomerupdate van GTA Online is beschikbaar; The Criminal Enterprises, en voegt nieuwe lucratieve mogelijkheden toe voor de bestaande Criminal Careers en veelgevraagde verbeteringen.

 

 

Executives

In je Office zul je een nieuwe werknemer tegenkomen, Lupe. Hij zal Special Cargo voor je lege warenhuis kunnen regelen. Daarnaast is er een nieuwe activiteit waarbij er dagelijks een lading Special Cargo buiten je warenhuis wordt geleverd, en welke klaar is om naar de haven gebracht te worden. Executives kunnen ook twee nieuwe Source missies spelen, hierdoor is er weer wat nieuwe variatie beschikbaar. 

 

Bikers

Clubhouses met een Custom Bike Shop krijgen een gratis upgrade. Hierna is het mogelijk om voor klanten motoren te pimpen en deze af te leveren voor geld en RP. Twee nieuwe Clubhouse Contracts zijn toegevoegd en kunnen gespeeld worden voor wat extra geld en RP, evenals een Bar Resupply missies waarmee je de bar lekker vol houdt, en het personeel blij. 

 

578d2ff95dbfb134596651c7c0edbc7549a4a5b4 - kopie.jpg c575cf9b8228cde3f2a3b1957c44cb030571c245 - kopie.jpg

 

Gunrunners 

Ammu-Nation heeft vernomen dat je nogal graag wat munitie binnenbrengt, en zij zien een samenwerking wel zitten. Maak een dagelijks levering bij een Ammu-Nation om wat extra inkomsten te verdienen. Ook Gunrunners krijgen nieuwe Resupply missies voor wat meer variatie. Agent 14 kan vanaf nu gebeld worden om deze missies vanaf de weg te starten. 

 

Nightclub Owners

Nachtclubeigenaren kunnen nu Yohan bellen om Goods voor hun Nightclub warenhuis te regelen, en Tony Prince voor het starten van Club Management. Twee nieuwe Club Management missies zijn toegevoegd waarmee je de club kunt promoten. In de club kun je vanaf nu herriemakers te deur wijzen, en VIP's die iets te veel gedronken hebben in veiligheid brengen. 

 

b02fbd1b9873877a8a6ec889b781cc6fa9d6097f - kopie.jpg d235bc29b33d33abc761ef0fd425f455683c047c - kopie.jpg

 

Nieuwe missies: Operation Paper Trail

De steeds maar stijgende gasprijzen hebben ook Los Santos bereikt. De IAA samen met Agent ULP vermoeden dat er een complet speelt, met de Duggans familie in de hoofdrol. Operation Paper Trail zijn nieuwe missies waarmee je met maximaal vier spelers dit complet kunt onderzoeken als IAA-agent.

 

e1bf2b94c9208b6a210fa6add837641ce24d2305 - kopie.jpg 50e90bbdabd2c6dead88079a868fe576c792f462 - kopie.jpg

 

Wat je verder nog kunt verwachten met The Criminal Enterprises update:

  • Nieuwe voertuigen (die ook de komende maanden vrijgegeven zullen worden), voertuigen met Imani Tech upgrades, nieuwe Tuner voertuigen, nieuwe voertuigen die een upgrade kunnen krijgen bij Benny's Original Motor Works, Hao werkt aan een klassieke auto die later beschikbaar zal worden voor de PS5 en Xbox Series X|S, en er komen nieuwe upgrades voor oude voertuigen
  • De raketten en countermeasures van de Oppressor Mk II zijn slechter gemaakt
  • Een nieuwe manier om Health, Armor en Snacks eenvoudig te kunnen bereiken
  • De beloningen voor Races, Adversary Modes, de originele Heists en The Doomsday Heist zullen omhoog gegooid worden, evenals de beloningen voor Bodyguards, Associates, en MC Members, en meer
  • Twee nieuwe wapens
  • Nieuwe activiteiten op Cayo Perico, zoals RacesUser Feedback

Recommended CommentsJoin the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...