Jump to content

Nieuwe Grand Theft Auto bevestigd!

Geplaatst:
Door Joriz
Geplaatst:

Door Joriz

Bron: Twitter
Lang wachten wordt beloond. Rockstar Games heeft net bevestigd dat een nieuwe Grand Theft Auto in de maak is.

Al zijn het slechts twee korte Tweets van Rockstar Games is dit natuurlijk beter dan geen enkel nieuws. Rockstar Games heeft eindelijk weten te bevestigen waar we al jaren op wachten. Een nieuwe Grand Theft Auto is in de maak en komt er aan!

 

Het is al weer 17 september 2013 toen we kennis konden maken met de wereld van Grand Theft Auto V. Een baanbrekend groot spel wat toen voor de PlayStation 3 en Xbox 360 uit kwam. Dankzij nieuwe online perspectieven en online updates is het spel door vele fans jaren lang enorm gespeeld. Vele fans (waaronder ik) merkte echter dat ze een beetje uitgespeeld waren. We snakte naar een nieuwe GTA. Een nieuwe verhaal in wellicht Vice City (Miami).  Om deze reden verwachtte diverse fans waaronder Thundercover al vorig jaar een nieuwe aankondiging voor GTA6

Die kwam er echter niet. Nu is eindelijk het verlossende woord er uit en bevestigd dat de ontwikkeling van een nieuwe GTA op gang is. 

 

Of de Tweet puur is om fans goed nieuws of financieel motief achter zit is wellicht speculatie.

Komende maandag  (7 februari) zal moederbedrijf Take-Two Interactive echter de nieuwe kwartaalcijfers naar buiten en sinds dit nieuws naar buiten is stijgt de waarde van Take-Two Interactive ook flink op de beurs

 

Laten we hopen dat Rockstar Games snel meer duidelijkheid naar buiten brengt. Ik kijk er enorm naar uit om wellicht deze herfst een nieuwe GTA te spelen.

 




Gebruikersfeedback

Recommended Comments

Zojuist, Bierbuikje zei:

Inclusief uitstel van de release datum ga ik voor herfst 2023. :P

Ja. Traditioneel hoort er wel een uitstel bij 😜

 

maar we kunnen enkel hopen dat R* toch iets moois weet meer te zetten. Het zal lastig voor ze zijn de hoge verwachtingen waar te maken. 

Link to comment
Delen op andere websites

De slechte release van de GTA Trilogy en het negeren van Red Dead Online, geeft dit bericht toch wel een rare nasmaak. Het is duidelijk dat de prioriteit van Rockstar voornamelijk bij een nieuwe GTA en GTA Online ligt. Desalniettemin mag GTA 6 snel komen, eindelijk weer een nieuwe Rockstar-wereld om te verkennen. :)  

Link to comment
Delen op andere websites

Leuk dat ze bevestiging geven! Ik vraag me af wat het zal worden, sinds dat een aantal grote namen vertrokken zijn bij R*. Fingers crossed op een goede single player uitwerking, en niet direct een focus op online. Het zal zowiso wat raar zijn denk ik, aangezien het (tegen dan) 10 jaar geleden is sinds de laatste release. Super benieuwd!

Link to comment
Delen op andere websites



Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...