Jump to content

Releasedatum nieuwe versies GTA V, Online bekend, plus zomerupdates en hint naar verjaardag GTA III

Geplaatst:
Door Thundercover
Geplaatst:

Door Thundercover

Bron: Rockstar Newswire
Rockstar heeft de releasedatum van de verbeterde versie van GTA Online en GTA V bekend gemaakt. Daarnaast zijn er details bekend gemaakt over nieuwe updates voor zowel GTA Online als Red Dead Online - en wordt er gehint naar iets speciaals rondom de 20e verjaardag van GTA III.

De uitgebreide en verbeterde versies van GTA V en GTA Online voor de PlayStation 5 en Xbox Series X/S komen uit op donderdag 11 november dit jaar. Details over wat er uitgebreid en verbeterd is, is nog niets bekend. Wel is duidelijk dat de losstaande versie van GTA Online de eerste drie maanden gratis is voor spelers op de PS5. Dat is een extra exclusiviteitsbonus voor PlayStation Plusleden op de PS4, die nog steeds tot de release van GTA Online op de PS5 elke maand gratis GTA$ 1.000.000 kunnen krijgen. Andere spelers krijgen wel de beschikking over updates in GTA Online deze zomer die volgens Rockstar "speciale voordelen" opleveren voor de nieuwe versies.

 

Daarnaast heeft Rockstar gehint dat er deze zomer aandacht wordt besteed aan de 20e verjaardag van GTA III, dat in oktober 2001 uitkwam. Wat is nog niet bekend, behalve dat een deel specifiek voor spelers van GTA Online is.

 

gallery_536_75_89470.jpg

 

Mei-updates GTA Online en Red Dead Online

Deze maand heeft al de nodige actie op GTA Online, maar Rockstar laat het niet bij de wekelijkse updates. Op 27 mei komen acht nieuwe Stunt Races naar de GTA Online Stunt Series. Kort daarna komen er zeven nieuwe arena's voor de Deadline mode waarin je het op Shotaro bikes tegen elkaar opneemt. Als laatste komen er nieuwe locaties voor Survival mode beschikbaar, verspreid over Los Santos en Blain County.

 

Over Los Santos gesproken, later deze zomer komen er nog meer updates aan wat betreft je wagenpark. Volgens Rockstar komen er nieuwe mogelijkheden voor fans van performance en customization upgrades voor hun auto's, een ondergrondse auto meetup, nieuwe toevoeging voor races, en schijnt de vraag naar gestolen voertuigen groter te zijn dan ooit. Je kan met je crew de populairste voertuigen verzamelen, elkaar uitdagen in nieuwe race modes, of in een serie overvallen waar de keuze van vluchtauto niet onbelangrijk is.

 

Screenshot_2021-05-18 Newswire - Rockstar Games(1).png

 

Iets minder luidruchtig zijn de updates in Red Dead Online van volgende week op 25 mei, met acht nieuwe Races verdeeld over iconische locaties in alle vijf verschillende staten. Hieronder vallen zowel nieuwe Standard Races als Open Races - waarbij je zelf je route moet uitvogelen na het startschot. Nieuwe Target Races en Open Target Races vereisen je het raken van checkpoints met je boog terwijl je paardrijdt. Later deze zomer komen er nieuwe missies voor in de criminele onderwereld.

 

 




Gebruikersfeedback

Recommended Comments

b
Bla bla bla bla... alleen maar voor die shit online.
Online is niks aan je kan zelf geen enkele map kiezen en daarbij wordt je ergens random bij gegooid terwijl er maar 3 andere spelers in zitten. 
Sa-mp was veel beter kon je zelf mappen kiezen waar echt 100+ spelers inzaten.

Link to comment
Delen op andere websites

Op 20-5-2021 om 18:33, pzaal zei:

b
Bla bla bla bla... alleen maar voor die shit online.
Online is niks aan je kan zelf geen enkele map kiezen en daarbij wordt je ergens random bij gegooid terwijl er maar 3 andere spelers in zitten. 
Sa-mp was veel beter kon je zelf mappen kiezen waar echt 100+ spelers inzaten.

Bla bla bla bla... Dat weten we. Dit loop je ook al te roepen sinds 2013 :7

Link to comment
Delen op andere websites



Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...