Jump to content

3X GTA$ & RP - Motor Wars

Eindigt op:

Parachuteer in een gloeiend hete landing zone en zoek wapens en voertuigen om te overleven. Ondertussen knal je iedereen neer die je tegenkomt - dat is Motor Wars. En tot 2 juni kun je er driedubbele beloningen mee verdienen. Controleer dus goed je parachute, maak de sprong, en vul je spaarrekening maar!  

2X GTA$ & RP - Special Vehicle Work

Eindigt op:

Er zijn andere manieren voor schutters en chauffeurs om samen te werken en de kost te verdienen: Special Vehicle Work biedt de perfecte gelegenheid om niet alleen je vaardigheden te laten zien door zeldzame en aangepaste voertuigen te besturen, maar ook om dubbele beloningen binnen te halen. CEO's kunnen Special Vehicle Work starten vanaf de computer in hun Executive Office.

3X RP & GTA$ - Target Assault Races

Eindigt op:

De kameraadschap tussen een goede chauffeur en een schutter kan telepathisch op het randje zijn: veel te hard langs checkpoints scheuren en doelen met meedogenloze efficiëntie neerhalen. Nergens is hun relatie beter te zien dan in Target Assault Races, die allemaal de hele week het driedubbele opleveren.

2X GTA$ & RP - Business Battles

Eindigt op:

Houd tijdens je sessie regelmatig Business Battles in de gaten en zoek kostbare vracht op de snelwegen en zijwegen van Los Santos. Je verdient dubbel zoveel GTA$ en RP voor stelen, onderscheppen, vermoorden en alle andere manieren van onsmakelijk gedrag deze week.

Gratis: White Vom Feuer Hoodie

Eindigt op:

Speel deze week GTA Online en ontvang gratis de White Vom Feuer Hoodie.

Gratis: Galaxy Livery

Eindigt op:

Om de veteranen van GTA Online te belonen ontvangen alle spelers die Rank 100 of hoger zijn de gratis Galaxy Livery voor de Anti-Aircraft Trailer. Je ontvangt deze livery 72 uur na het inloggen op 24 mei. 

Kortingen

Eindigt op:
 • Korting op vastgoed:
  50% korting op Executive Offices (+ upgrades en modifications)
 • Korting op voertuigen:
  40% korting op de Jobuilt Phantom Wedge, Benefactor Turreted Limo, Anti-Aircraft Trailer, Karin Technical Aqua, BF, Dune FAV, Vapid Caracara, Bravado Gauntlet Hellfire, HVY Menacer
 • Korting op wapens:
  50% korting op Mk II ammo

Lucky Wheel - Declasse Drift Yosemite

Eindigt op:

Pak je kansen en draai deze week aan het Lucky Wheel in The Diamond Casino. Je maakt kans op de Declasse Drift Yosemite.

Premium Race & Time Trials

Eindigt op:

Premium Race: Cutting Coroners
Doe mee aan de Premium Race, "Cutting Coroners" (alleen super cars), waar de top drie winnaars GTA$ verdienen en alle deelnemers een driedubbele RP bonus krijgen, ongeacht de eindpositie.

 

Time Trial: Elysian Island II

RC Time Trial: Vespucci Beach

Verbreek de recordtijd en je wordt beloond met dubbele GTA$ & RP.

Prime Gaming voordelen

Eindigt op:

Prime Gaming leden die hun Social Club-account gekoppeld hebben ontvangen het volgende in GTA Online:

 • $200.000 door deze week GTA Online te spelen
 • 35% korting op de Veto Modern go-kart
 • 80% korting op de Ocelot Jugular en Enus Stafford
 • 100% korting op de Kosatka submarine’s Sonar Station

PlayStation Plus cashbonus

Eindigt op:

Door maandelijks in te loggen in GTA Online ontvangen alle PlayStation Plus spelers een cashbonus van $1.000.000. Deze actie loopt tot dat GTA Online in 2021 speelbaar wordt op de PlayStation 5.

 

Het geld kun je vanaf 1 april 2021 maandelijks claimen via de PlayStation Store. Het geld zal vanaf dan dus niet meer automatisch na 72 uur in je Maze Bank account gestort worden. 

$1.000.000
×
×
 • Create New...