Jump to content
Joriz

GTA5 wint VGX Game of the Year!


Zoals ik al eerder had aangekondigd waren vannacht de VGX (vroeger ook bekend als Spike Video Game Awards). Helaas hing de show vannacht bij elkaar van slechte grappen en reclames voor diverse games. Hierdoor kwamen de prijsuitreikingen niet echt naar voren in de show. Wel zaten er gelukkig enkele pareltjes tussen zoals het Kickstarter spel Broken Age, de next-gen Snowdrop engine die gaat worden gebruikt in de nieuwe Tom Clancy game en natuurlijk het feit dat Rockstar Games met Grand Theft Auto V spel van het jaar heeft gewonnen! static.gif

De VGX eindigde gelukkig wel met een knaller muziekoptreden (helemaal doorspoelen naar 5 uur 31 minuten!) van onder andere A$AP Rocky, The Chain Gang of 1974, Jay Rock, Tyler The Creator, Woody Jackson en The Game. Vooral dit GTAV muziekoptreden vond ik, maar denk ook de vele andere kijkers cool om te zien. Ook de in grote getale ingevlogen GTA5 acteurs en Rockstar Games medewerkers hadden zich hier mee vermaakt om daarna nog in de laten uurtjes door te feesten op de afterparty's in Los Angeles. Wat ze zeker hebben verdient na het creëren van zo'n mooie titel.

Houd het GTAGames.nl nieuws in de gaten. Binnenkort komt er meer nieuws over de mobiele versie van GTA San Andreas. Tevens wordt er natuurlijk nieuws verwacht over de uitbreidingen (heists en de content creator) van GTA Online.

Bron video: GameTrailers Twitch account

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Ach ja, "jeej"! Maakt op zich niet zo veel uit, gewoon wel leuk dat ze het krijgen.

Kan ik copyrighten? :puh:

------

Maar we hadden dit gewoon aanzien komen, dus ja! :*D

De Game of the Year awards wordt trouwens bekend gemaakt bij 4 uur, 1 minuut en 25 seconden. ;) Jammer dat Trevor Philips/Steven Ogg niet heeft gewonnen bij Best Voice Actor en Best Character, maar toch gefeliciteerd aan de GOTY-award. :tu:

Hier heeft THE Last Of Us het gewoon beter in gedaan. :) Bewerkt: door Ezra24rct3

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...