Jump to content

Sans Scrupules

  • artikelen
    65
  • reacties
    248
  • bezichtigingen
    68938

Mission #7 - Ritz Reconstructed!


SpacyColours

1403 bezichtigingen

egr1mp.jpg

LET OP: Je kunt kiezen of je deze opdracht doet, of deze!

San Fierro, December 1935...

De klok slaat half vier 's nachts als een gesluierde gedaante onopvallend door een open raam van het luxe Vank Hoff Hotel in Financial, San Fierro naar binnen sneakt, met een grote envelop in haar handen. Dit zijn duidelijk zaakjes die het daglicht niet kunnen verdragen. Een paar minuten later klimt het mysterieuze persoon weer naar buiten. Ze kijkt nog gespannen om zich heen, maar begint alweer rechtop te lopen, opgelucht dat niemand haar gezien heeft. Ze loopt langs een lantaarnpaal, en even is het duidelijk te zien dat ze een vrouw is. Ze stopt bij een zwarte auto en wilde net de deur open doen, toen ze plots bleef staan. Ze hoorde het geklik van een pistool. Angstig keek ze om haar heen en slaakte en gil toen ze zag wie er voor haar stond.

"Goedemorgen, mevrouw Montgomery," zei Felicia Grace. "Ik denk dat we weer eens een gesprekje moeten voeren."

--

In Felicia's hotelkamer ontstaat een emotioneel gesprek. Mevrouw Montgomery is dit keer lang niet zo zelfverzekerd als bij hun eerste kennismaking. Ze ontkent dat zij die moord heeft gepleegd, maar weet wel wie de moordenaar is en waar hij woont. Snikkend vertelt ze hoe de dader haar op diezelfde avond van de moord heeft ontvoerd in ditzelfde hotel, en haar meenam naar zijn huis, maar dat ze wist te ontsnappen. Ze is veel te bang dat de dader wraak op haar wilt nemen, daarom durft ze niets tegen de politie te zeggen.

Na een lange overhoring biedt mevrouw Montgomery aan om Felicia directies naar het huis van de dader te geven, mits zij dan in Felicia's hotelkamer mag blijven wachten tot ze terug is. Ze wil niet riskeren dat hij erachter komt dat ze met de politie in aanraking is geweest. Felicia zou haar eigenlijk willen meenemen naar het bureau, maar wil deze kans niet laten liggen dus stemt ze ermee in. "Geen zorgen, mevrouw Montgomery. Ik zal de dader pakken en zorgen dat u anoniem blijft." En zo liep Felicia de hotelkamer uit, richting de parkeergarage van het hotel, terwijl ze een nahuilende mevrouw Montgomery achterliet.

Opdracht

Start Grand Theft Auto: San Andreas op. Start een Singleplayer-game, en ga naar het Vank Hoff Hotel in Financial, San Fierro. Volg dan de instructies van mevrouw Montgomery die je naar het huis van de dader zullen leiden. Maak vervolgens een screenshot of foto van de VOORKANT van het huis waarin de dader zich moet bevinden, en stuur dit plaatje op naar @SpacyColours via PB.

De route:

300px-Vank.jpg

Click here to view the SnapMap

"Hij sleurde me de parkeergarage van dit hotel in en zette me op de bijrijdersstoel van zijn auto. Toen reden we de parkeergarage uit. Aan de overkant van de straat staat op de linkerhoek een pizzarestaurant, dacht ik, maar we gingen vanuit de parkeergarage rechtsaf. Toen we een kruispunt passeerden meende ik het omschijnsel van een kerkje te onderscheiden door de linkerruit.

We bleven alsmaar rechtdoor rijden, tot we niet meer verder konden en rechtsaf sloegen. Het geluid van krijsende zeemeeuwen deed vermoeden dat we richting zee gingen. We reden de weg uit en een scherpe bocht naar links later reden we op een iets drukkere weg. We werden een aantal keer ingehaald door een tram. De vaart werd er flink ingehouden. De weg deed wat slingerend aan. We minderden vaart en sloegen rechtsaf. Het was duidelijk te merken dat we de kustlijn volgden: schepen vaarden niet bepaald geruisloos langs onze rechterhand.

Al snel sloegen we linksaf en werden we bevrijd van het luide kustgebied. We gingen heuvelopwaarts, dat viel wel te merken. Snel daarna gingen we naar rechts, waarna we op een kruispunt een scherpe bocht naar links maakten. Al kronkelend baanden we ons een weg, de heuvel op. Na een tijdje kwamen we uit bij een enorm drukke weg.

Na een tijdje wachten sloegen we rechtsaf, om gelijk weer linksaf te slaan. We reden een rustige weg op, al was het alleen maar één grote bocht. We sloegen rechtsaf, en we hielden diezelfde weg telkens aan. De weg was vrij heuvelachtig. Toen we heuvelafwaarts gingen en bijna een kruispunt hadden bereikt, werden we afgesneden door een ziekenauto die met gillende sirene door de straten reed. We staken het kruispunt over.

Al snel sloegen we rechtsaf en daarna gelijk linksaf, en later nog een keer linksaf en daarna weer rechtsaf. Het was alsof we over een half rondje reden. Op het kruispunt dat vrij snel daarna volgden sloegen we weer linksaf. Hij wilde hier stoppen, maar hier greep ik mijn kans. Ik pakte het stuur over, maar helaas greep hij het meteen weer terug. Hij hield de auto op de baan, maar kon nu niet meer de auto kwijt dus sloeg hij de eerste weg rechtsaf, en daarna weer rechtsaf, terwijl hij mij in bedwang probeerde te houden.

We kwamen bij een stoplicht. Ik weet nog hoe ik naar dat licht heb lopen turen. Zodra het op groen sprong, wilde hij rechtdoor rijden, maar zette ik weer alles op alles om het stuur te grijpen. We botste tegen een hek aan en crashten de auto. Ik hoopte in deze commotie te ontsnappen, maar dat lukte niet. Hij sleurde me de kapotte auto uit. Terwijl hij mij vasthield stak hij haastig de straat over, een smal steegje in langs een blauw huis. Toen ging hij links zijn tuin in, en gingen we door de groene achterdeur zijn huis binnen."

We zijn vrijgevig deze keer, daarom krijg je wel 500 Singles voor het goede antwoord! Degene die het goede antwoord als eerste opstuurt, krijgt ook nog eens een bonus van 150 Singles. Er is geen deadline maar pas op: je mag maar één keer insturen! Fout is dus fout, en dan verdien je niets.

Behaalde Plaques In Deze Missie:

2ugytl4.jpg332wm6e.jpg2e4i8fc.jpgO1dSSub.jpgfbltBUU.jpg

6 reacties


Recommended Comments

Nyltje zei op 12 september 2013 - 00:32 :

Ik wil het steeds doen, maar dan word ik weer afgeleid door iets anders.. xD

Wat is er nou belangrijker dan een Sans Scrupules-missie!!! :O

Cookie Clicker! xD

Nee mr ik ga hem nu doen. :puh:

Ik vind het trouwens een veel leukere missie dan die puzzeltjes. :puh: Ik hou meer van die 'doe missies'. :puh:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...