Jump to content
 • Sign Up

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. gtao_event_2720_1.mp4 Op GTA Online kun je deze week de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag vieren met passende bonussen en kortingen. In de duisteren gangen van de bunker in Mount Chiliad kun je de zakken vullen met Every Bullet Counts, Juggernaut, Slasher en meer. Je krijgt namelijk dubbel RP en GTA$ voor de Missile Base Series. Tijdens Business Battles kun je ook exclusieve beloningen verdienen. Naast de standaard GTA$ en RP beloningen kun je deze week speciale t-shirts en petten verdienen wanneer je een Business Battle in de Freemode speelt. Je maakt o.a. kans op het Statue of Happiness t-shirt en de Super Wet Beer hat. Naast de bovenstaande bonussen zijn er tal van kortingen beschikbaar, waaronder 50% korting op alle Independence Day content zoals de Firework Launcher, Musket en Liberator Monster Truck. Deze week kun je de Western Sovereign winnen met het Lucky Wheel. Bekijk de volledige lijst met huidige bonussen en kortingen in ons overzicht. Bron: Rockstar Newswire
 4. Wollongong

  Achteruit schieten

  welke toetsen dan? Ik snap er weinig van...
 5. Last week
 6. cyrus_beukbaard

  GTA online videos

  Kunnen we de Roller Coaster tegenhouden met Arena Wars voertuigen? Enjoy:
 7. PrioX

  Achteruit schieten

  Wanneer je straks gewend bent aan de controls, dan zal het allemaal vanzelf gaan. Het is niet heel moeilijk. Ik speel natuurlijk wel met een controller op console. Dus misschien dat het op PC wat moeilijker is door de ligging van de toetsen die je moet gebruiken.
 8. Wollongong

  Achteruit schieten

  Daar heb je toch helemaal geen tijd voor allemaal???
 9. PrioX

  Bounty...beetje...raar

  Dat is vreemd. Bij mij ging de bounty laatst weg nadat ik een nachtje in de cel had gezeten. Misschien was jouw bounty te hoog en was afbetalen de enige optie. Na sommige missies kan het voorkomen dat je een bounty in een bepaalde regio hebt.
 10. Bij een Stable kun je de naam van je paard veranderen.
 11. PrioX

  Achteruit schieten

  Als console speler met auto-lock heb ik hier niet zoveel last van. Dat het paard soms rare bewegingen maakt blijft een probleem en raak je later wel aan gewend. Dead Eye is de schietmodus die ervoor zorgt dat je punten op je vijanden kunt markeren, om deze vervolgens te beschieten. Je activeert deze door de rechtermuisknop in te houden. Dit zal alleen werken wanneer je Dead Eye Core (de core boven de radar met het oog) voldoende vol is. Wanneer Dead Eye activeert kun je dus punten markeren. Later speel je nieuwe Dead Eye niveaus vrij die er bijvoorbeeld voor zorgen dat je handmatig punten kunt markeren of kritieke punten bij je vijanden kunt zien.
 12. Als ik me niet vergis verschijnt dit bericht wanneer Arthur (eventueel off-screen) zijn dagboek aanpast. Deze melding krijg je bijvoorbeeld ook wanneer hij markeringen op de map plaatst van planten en dieren die jij in de wereld bent tegengekomen. Het is dus niet iets heel belangrijks, maar het geeft zeker niet aan dat het spel wordt opgeslagen. Het spel slaat alleen op wanneer je de manier die ik hierboven heb gepost volgt, of wanneer er een auto-save volgt (meestal na een missie).
 13. Heb je nog niet voldoende XP, RDO$ en Gold? Dan kun je deze week beter je wapens oppoetsen en wat tonics inslaan. Deze week kun je namelijk 3X XP, RDO$ en Gold verdienen met alle Showdowns. Gun Rush is deze week de uitgelichte mode, en ook voor deze mode krijg je de bonus. De Traders en Moonshiners onder ons hebben ook geluk: zij krijgen de optie om materialen en Moonshine Mash gratis aan te vullen. Madam Nazar is deze week opzoek naar de Veteran's Collection waarvoor je het volgende moet zoeken: 1792 Quarter, Old Tom Gin en de Aubrey Onyx Ring. Door deze in te leveren krijg je een leuke geldsom en wat XP. De kortingen van deze week bevatten het volgende: 5 Gold Bars minder (10) voor de Butcher Table. 40% korting op alle wapens en Pamphlets. 50% korting op melee weapons en thrown wapens. 60% korting op munitie. 100% korting op Gun Oil. Tip van het huis: Door de online catalogus op Social Club te openen, kun je heel snel de gratis Gun Oil naar je Lock- of Mailbox sturen. Je kunt er 99 bestellen waarna deze vrijwel direct op te halen zijn in-game. Door deze uit je Lock- en Mailbox te halen en in je Satchel te plaatsen (maximaal 20 stuks), kun je de Gun Oil weer opnieuw bestellen. Bron: Rockstar Newswire
 14. Wollongong

  In de aanbieding

  Wie oplet heeft het al gemerkt, maar ik heb het spel dus inderdaad gekocht. Ik ben gelijk maar voor de deluxe editie gegaan, want ach... €6 verschil. Ik ben erg onder de indruk, vooral van de graphics. Bij GTA V dacht ik al dat het niet mooier kon...well, I was wrong. Ik heb inmiddels het fast travel unlocked, maar die vind ik eigenlijk helemaal niet leuk. Dat eindeloze paardrijden trekt me wel (ik hou in het echt ook wel van paardrijden en kamperen, dus dit spel is echt mijn ding). Ik merk ook echt dat ik veel meer geef om mijn paard, dan om die wegwerp-auto's in GTA. Alleen de controls vind ik beroerd.
 15. Wollongong

  Save games om te experimenteren?

  Wat betekent dat "New Journal Entry" dan, als je weer wakker wordt?
 16. Wollongong

  Bounty...beetje...raar

  Ik heb uiteindelijk die 225 maar betaald. Ik heb alleen nog steeds geen idee waarom die bounty op mijn naam stond...
 17. Je zit op je paard, achtervolgd door...whatever. Dan is het fijn om terug te kunnen schieten. Soms lukt me dat en rent het paard netjes rechtdoor. En soms besluit het paard bochtjes te maken. Waarom? Hoe doe ik dit op de juiste manier (PC speler)? Ik lees online dat ik de cameramodus moet veranderen, maar dan stuur ik niet zo lekker meer bij normale ritten. Elders staat dead eye, maar ik heb nog steeds niet ontdekt wat dat is en hoe het werkt...
 18. Tennessee Walker. Tenminste, sinds vanochtend weer. Want ik had het paard Johnny genoemd. Nu heb ik twee paarden met dezelfde naam...
 19. Hidalgo Niet de meest originele keuze, maar vond het wel passen.
 20. Phoenyxar

  Census der GTA-steden

  Eens een update rond RDR2: Saint-Denis, LE 2200 Annesburg, NH 200 Rhodes, LE 200 Wapiti, AM 100 Valentine, NH 90 Strawberry, WE 70 Van Horn, NH 60 Ambarino ~150 Lemoyne ~2500 New Hanover ~600 West Elizabeth ~400 Dat zijn de belangrijkste eenheden (ik heb New Austin niet opnieuw geteld, dat lijkt me weinig zin te hebben)
 21. Wollongong

  Bounty...beetje...raar

  Dat arresteren kostte geld, maar de bounty bleef
 22. Volgens mij is dit niet correct en bouw je enkel een savegame zoals PrioX het uitlegt.
 23. PrioX

  Bounty...beetje...raar

  Je kunt naar een plaatselijk treinstation gaan, daar zit een Post Office waar je de bounty kunt afbetalen. De andere optie is om jezelf te laten arresteren wat volgens mij ook geld kost.
 24. Je kunt in het pauze menu onder Story het spel opslaan. Daar staat namelijk een optie voor Save Game (dit kan alleen buiten missies). Je hebt 15 save slots die je kunt gebruiken. Stel je wilt dus meerdere save games maken: dan sla je het spel gewoon meerdere keren achter elkaar op, maar wel in een ander slot. Helaas kan je de opslag geen naam geven; hij pakt de naam van de laatste missie die je gedaan hebt.
 25. Hoe kom ik van mijn bounties af? Om de een of andere reden heb ik ineens een prijs van $225 op mijn hoofd staan (en ik heb geen idee waarom). Hoe kom ik daarvan af?
 26. Ik ben inmiddels zo ver dat ik doorheb dat je door te slapen een savegame bouwt. Handig. Maar...ik gebruik savegames vaak ook om te experimenteren. Hoe doe ik dat in RDD2? Concreet voorbeeld: in Valentine zit achter de doktor een of andere business die je kunt beroven. Ik zou dit op verschillende manieren willen proberen om te ontdekken wat voor mij de beste stijl is en wat de gevolgen zijn, bijvoorbeeld in termen van populariteit in het stadje (korting in de winkel, beschikbaarheid van bounties etc). Bij veel games zou ik dan een safe maken met de titel: "Voor experiment 1" en daar drie of vier keer naar terugkeren. Kan dit?
 27. qLars_

  Playstation 4 roleplay NL

  Kan ik meedoen aan roleplay met ps4? Stuur me even een berichtje op Discord : qLars_
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...