Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Yesterday
 3. Last week
 4. Gta5-gamer

  missie voor politie

  Hoe kan ik politie worden op gta5 Wel offline en dat de politie mij niks doe
 5. Lie

  Geen missie meer

  Hoi, Ik krijg geen missies meer. Bij alle 3 de personen. Heb op deze site gekeken of ik het kon vinden. Zie alleen dat ik in een steeg moet staan. En Michael bellen maar doet die niet. Mijn laatste missie was nr 24 the multi target assassination. Zit op 36. 4% alvast bedankt.
 6. Nyltje

  Probleem met Chrome-browser

  Ik heb die overstap ook gemaakt, toen ik Edge opstartte kreeg ik de melding om gegevens over te zetten. Een aantal dingen waren niet meegekomen, alleen ik kan me niet meer zo goed herinneren wat. Het waren geen cruciale dingen die miste, volgens mij was het het automatisch aanvullen van websites, dat soort dingen.
 7. Een comfortabelere bak ga je niet vinden. Of je nu over het asfalt scheurt of een modderige berg beklimt, de Lampadati Tropos Rallye is geschikt om al deze situaties zonder enige moeite aan te gaan. Spelers die deze week inloggen en naar de website van Southern San Andreas Super Autos surfen, kunnen deze auto gratis bestellen.
 8. Een comfortabelere bak ga je niet vinden. Of je nu over het asfalt scheurt of een modderige berg beklimt, de Lampadati Tropos Rallye is geschikt om al deze situaties zonder enige moeite aan te gaan. Spelers die deze week inloggen en naar de website van Southern San Andreas Super Autos surfen, kunnen deze auto gratis bestellen.
 9. willempieters

  Virus verwijderen help!

  Met een vpn provider kan je ervoor zorgen dat je sowieso minder virus krijgt op je laptop.
 10. Icy-Snoay

  GTA V Online RolePlay PS4

  is er nog een server voor ps4? zoja can iemand mij de link sturen
 11. Earlier
 12. Waldostinson

  Kan het CPU-gebruik tijdens het gamen niet verminderen

  So, after a lot of searching on Google, I realized from here that the problem was with my graphics card’s driver. My problem was solved only after I uninstalled it and downloaded and installed the updated driver from the manufacturer's website. Now my graphics are using 45-50% and CPU 55-60%.
 13. Language: English/Czech/Slovak Website: SuperParba.eu To connect: play.superparba.eu:7777 TS: ts3.superparba.eu Discord: https://discord.com/invite/9rMnbnU Client: 0.3.7 SuperParba is built on building a community and it's character, in which you can run your own business, buy properties, companies, be a member of a gang - ride races, fight for territory, take over warehouses in a unique GANG system. Plenty of various events from the Administration Team such as Fallout, Sky (street) races, Color Dash, Runners VS Riders, Shooters VS Riders, Hit & Run, Tuning event
 14. Hallo vrienden. Onlangs kocht ik een gaming-pc; omdat ik graag Grand Theft Auto (En in het geval van andere spellen) op pc speel. Elke keer dat ik een spel op de pc start, wordt 90% van de CPU van mijn computer gebruikt. Maar GPU wordt slechts 10-15% gebruikt. Jongens, ik begrijp niet waarom dit gebeurt en hoe dit probleem kan worden opgelost. Kan iemand mij hiermee helpen? Alle hulp wordt op prijs gesteld. De configuratie van mijn computer wordt hieronder vermeld: 10e generatie Intel Core i5-10400-processor 16 GB, 2 x 8 GB, ddr4, 2666 mhz GTX 1050ti
 15. Het is deze week Stunt Week in GTA Online. Laat je beste stunts zien en ontvang GTA$ 500.000 op je bankrekening!
 16. WillardStroman

  Probleem met Chrome-browser

  Hallo vrienden, ik gebruik een Potato-pc, ingesteld - i3 4e generatie, 4 GB RAM, Windows 7 OS. Ik gebruik de Chrome-browser al enkele jaren. En deze browser gebruikt het hoogste geheugen. Ik heb dit artikel ontvangen waarin wordt voorgesteld om de Edge-browser te gebruiken. Dus ik wil er naartoe en wil alle gegevens van Chrome naar Edge migreren. Is het mogelijk om de gegevens te migreren? Help me alstublieft.
 17. lemmy201xx

  Rock/Metal Topic

  ik ben van de oude stempellaat maar zegen. heb deze muziek wat laat gevonden was al wel wat ouder dan de meeste die deze muziek kenen was meestal gewone muziek pop en zo van de gebuur had ik reeds ac/dc gehoord maar geen gedacht wat voor muziek dat was tot ik op een dag avond langs de straten liep en voorbij de toen nog platenzaak liep en ik voor het raam zag staan een plaat met een wijze hoes of tekening. de volgende dag ben ik naar daar geweest en eens geluisterd wat deze muziek was het was een nieuwe band ironmaiden de aller eerste heb ze dan ook gekocht. en dan ging het altijd maar verd
 18. Andrer2009

  GTA V Online RolePlay PS4

  Hoi hoe kann ik op de ps4 de roer veen server joinen?
 19. Roleplaying jobs mis je in GTA wel ja. Leuk dat je deze wel had in de oudere GTA's, en dat je voor het voltooien van deze jobs vaak nog wat extraatjes kreeg, zoals meer Health. Goede suggestie!
 20. Ik zou ze allemaal graag terug zien. Maar ik wil er 1 bijvoegen. Gewone jobs. Zoals taxi chauffeur of vrachten weg brengen met een vrachtwagen.
 21. Sinds GTA 3 zijn er tal van interessante features toegevoegd aan de GTA-reeks. Een aantal van deze features zijn helaas maar weinig of eenmalig te zien geweest, en dat is zonde, want sommige features konden een grotere rol spelen in de serie. De volgende GTA kan weer een keerpunt zijn in de serie, met veel nieuwe features, en wellicht oude terugkerende. Wij hebben een lijstje gemaakt met oude features waarvan wij het leuk zouden vinden mochten deze terugkeren in de volgende GTA. Drugs dealen GTA Chinatown Wars had een uitgebreid drugsdeal-systeem. Huang Lee kon in
 22. Denkroos

  Casino heist, ps4, direct spelen!

  Meer?
 23. Deze week staat volledig in het teken van de motormuizen, het is namelijk Biker Week in GTA Online. Profiteer van toepasselijke bonussen en kortingen.
 24. Toch mooi dat de laadtijd zo is verbeterd. beter laat dan nooit. Al was het wel dom programmeerwerk van R*
 25. semjong

  De snelste auto ? ( na alle updates welke ) !

  Huh serieus ik dacht dat zentorno juist altijd de snelste was. Ik ben razend benieuwd welke het dan wel is.
 26. DeManBob29

  De snelste auto ? ( na alle updates welke ) !

  De Snelst auto in gta 5 is de Pariah. Echt waar sneller dan de krieger. De Snelst op trekkende auto in gta is de cyclone.
 27. GOLDENDRAGON_001

  Playstation 4 roleplay NL

  Jo is de server nog online. Ik ben met een groepje
 28. Met de GTA Online events van deze week kunnen spelers dubbele Arena War Points verdienen, besparen op heel veel Arena War voertuigen, en meer.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...