Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. richardbell

  Arnhem roleplay (ps4&5)

  Precies wat ik zocht, het beste rollenspel
 3. Last week
 4. Xtince

  Gezocht: GTA collectors

  Ik vraag me af of er veel mensen zijn in NL die GTA spullen verzamelen? Van alleen de games tot aan de meest gekke items, er zijn er in ieder geval genoeg. Ik ben zelf verzamelaar en koop nu mijn items vooral via ebay. Ik heb ook een paar vaste adressen van wie ik spullen koop. Maar ik vraag mij af of er nog meerdere verzamelaars zijn en kom graag in contact met diegenen. Misschien kunnen we gezamenlijk zaken inkopen, ruilen etc. “Het groepje” bestaat nu uit 2 verzamelaars (waaronder ik) maar wellicht kunnen we deze groep uitbreiden. Ben zeer benieuwd!
 5. Deze week kunnen de LS Car Meet en autofanaten profiteren van bonussen en kortingen. Zo is er drie keer meer te verdienen met Auto Shop Client Jobs, Stunt Races en meer.
 6. Gta 5 werkt ineens erg traag alsof ik een te lage videokaary heb terwijl ik gister nog vloeiend kon spelen op pc. Iemand dezelfde ervaring en een oplossing? !!!!! Het probleem is verholpen!!!!!!
 7. Earlier
 8. https://www.beemedz.com/tadarise-40-mg/ Tadarise 40 Mg is a generic medication that contains the active ingredient tadalafil. Tadarise 40 Mg is used to treat erectile dysfunction. Tadarise 40 Mg is an oral medication taken before sexual activity. Tadarise 40 Mg starts working in about 30 minutes and can take up to 2 hours to work.
 9. Michel1988

  [Online] Vraag en antwoord

  Kan iemand mij vertellen Hoe je in gta 5 op xbox Welke aandelen je moet kopen en welke missie je moet doen daarvoor Wil graag de golfbaan kopen Maar weet niet wat ik moet doen daarvoor
 10. Spoon0612

  Zoek online spelers van rond de 50 jaar

  Is 37 ook oud genoeg?
 11. Op GTA Online kun je deze week een klassieker gratis claimen: de Karin Armored Kuruma is met 100% korting aan te schaffen. Daarnaast zijn er veel GTA$ en RP bonussen voor verschillende activiteiten.
 12. lisagill

  Rockstar introduceert GTA+ voor GTA Online

  Bluemen 25 Mg : most effective and helpful Tablet for ED problems Bluemen 25 Mg comes with Sildenafil Citrate 100mg to help improve the problem of Erectile Dysfunction in men. Bluemen 25 Mg 25 mg works on getting sensual health back on track by resolving ED issues. With the management of overall sensual health, medicine promotes erectile capability. https://www.doublepills.com/product/bluemen-25-mg/
 13. korkzop

  De Toekomst van het Verkeer in LC

  Ik blijf het vreemd vinden dat er in VCS een snelkoppeling naar het vliegveld is en dat die in VC weg is. techzpod download mobdro
 14. Överflöd en Dewbauchee houden deze week een grote uitverkoop, dus een leuk autootje inslaan van deze merken is aangeraden. Natuurlijk zijn er op GTA Online ook GTA$ en RP bonussen voor o.a. Casino Story Missions en meer.
 15. d.tettero.1979

  [Spoiler] (Laaste missie) Welke keuze heb jij gemaakt

  1e trevor Philips
 16. Cabyon

  UEFA Nations League

  Vanavond België, makkie.
 17. Deze week staat het jachtleven in de schijnwerpers met viervoudige beloningen en cashbonus voor activiteiten op het water. Daarnaast kun je cashbonussen verdienen, gratis accessoires, en meer. Ook zijn er nieuwe GTA+ voordelen beschikbaar.
 18. Basssss

  Basssss

  Leeft dit nog? 👀

 19. In de GTA-community staat hij beter bekend als de stemacteur van Tommy Vercetti. Ray Liotta vertolkte in 2002 de stem van het hoofdpersonage in GTA Vice City. Daarnaast was hij ook een erg bekende acteur en speelde hij in tal van films, waaronder Goodfellas. Ray Liotta zou zijn overleden in zijn slaap. Hij werd maar 67 jaar.
 20. Er zijn nieuwe Vespucci Jobs beschikbaar op GTA Online, welke zich afspelen op nieuwe locaties met verschillende voertuigen. Natuurlijk zijn er ook wekelijkse bonussen en kortingen, en kun je de hele maand juni inloggen om wekelijks $100.000 te verdienen.
 21. IceRp

  Arnhem roleplay (ps4&5)

  Ben je op zoek naar een fantastische roleplay server voor op de PlayStation dan ben je bij ons op het juiste adres wat wij nog zoeken: inwoners,criminelen,politie,kmar,anwb,dsi,ambulance,staff,en nog veel meer join de discord via de link hieronder en tot snel mvg owner Arnhem rp ice. https://discord.gg/GeK7EdJkDX
 22. Deze week kunnen de scheurmonsters hun lol op, er zijn namelijk flinke bonussen voor verschillende Races, en kortingen op veel voertuigen. Ook kun je $300.000 verdienen door Collectibles te verzamelen.
 23. Kema99

  GTA V audio probleem telefoon

  Hebben optie menu al volledig bekeken maar vinden het niet
 24. Kema99

  GTA V audio probleem telefoon

  Nee via Xbox series x
 25. PrioX

  GTA V audio probleem telefoon

  Speel je GTA V toevallig op de PlayStation? Er is namelijk een optie om het geluid van telefoongesprekken via de speakers in de controller te laten spelen. Deze optie kun je uitzetten.
 26. Hallo, ik speel momenteel GTA V. Enkel heb ik geen geluid bij de telefoongesprekken. Een bug in het spel, heeft nog iemand dat? Of moet ik iets anders instellen?
 27. Ik zoek online GTA spelers van rond de 50 jaar. Ik kom wel nederlanders tegen maar vaak zijn het jonge broekies die niet serieus kunnen of willen spelen. Ik heb gewoon een aantal mensen nodig die me kunnen helpen met missies en heists.
 28. Wie gehoopt had op een 10-Year Anniversary van het spel zal wel teleurgesteld zijn. De fans van de serie moeten het doen met een speciale editie van de soundtrack van Max Payne 3. De soundtrack, gemaakt door de band 'HEALTH', zal opnieuw uitgebracht worden op digitale muziekdiensten en op vinyl. De soundtrack zal ook niet eerder vrijgegeven tracks bevatten. Later zal Rockstar meer info delen over de heruitgave van de soundtrack. Max Payne 3 verscheen in 2012 op de Xbox 360, PlayStation 3 en PC, en het was het eerste deel in de serie die niet door Remedy Entertainment werd gemaakt, maar door de studio's van Rockstar Games. Max Payne 3 is nu ook speelbaar via de Rockstar Games Launcher op PC, en op de Xbox One en Xbox Series X|S via backward compatibility. Begin vorige maand werd ons duidelijk dat Remedy Entertainment, in samenwerking met Rockstar Games, werkt aan remakes van Max Payne en Max Payne 2: The Fall of Max Payne. Deze spellen zitten nog vroeg in de pijpleiding, dus een releasedatum of beelden zijn er nog niet. Ga jij de heruitgave van de soundtrack kopen, of had je liever wat meer gezien voor de tiende verjaardag van Max Payne 3?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...