Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Kenny-Petrovic

  GTA Online: Bottom Dollar Bounties verschijnt 25 juni

  Ik ben benieuwd. Ik ga het zeker proberen. Tijdverdrijf is altijd leuk.
 4. Dat heeft Rockstar bevestigd in een nieuwsbericht. Met de update kunnen spelers aan de slag als echte premiejagers. Onder leiding van Maude en haar dochter maak je deel uit van Bottom Dollars Bounties, en zal je het uitschot op de straten van Los Santos opruimen. Naast het premiejagen kun je politieagent Vincent Effenburger helpen met Dispatch Work om zo de straten nog veiliger te maken. Bekijk snel de trailer van de nieuwste GTA Online update! V-c832771b038ffa15cd56694132c10fdc7b9a31ad-en_us-1080p.mp4
 5. Last week
 6. Los The Data Leak op en je ontvangt deze week dubbele beloningen en een $100.000 cashbonus van Dr. Dre en Franklin. Daarnaast zijn er tal van voertuigen afgeprijsd en staan er nieuwe voertuigen in de spotlights.
 7. Earlier
 8. Snelheidsduivels kunnen deze week de straatrace scene van Los Santos op z'n kop zetten. Er zijn extra beloningen te verdienen met LS Car Meet activiteiten, kledingstukken te claimen, en autofabrikant Dinka houdt een uitverkoop.
 9. In de woorden van Maude Eccles: deze wereld is vol uitschot en afval, en het is alleen maar goed dat we allemaal ons deel dragen. Deze zomer is het tijd voor wat (hoogwaardige) schietoefeningen om het uitschot van San Andreas op te ruimen met je eigen Bounty Hunting. Ondertussen heeft Vincent, terug in de stad, hulp nodig bij het afdwingen van zijn gezag zonder officieel toezicht: kruip achter het stuur van je opgevoerde politie Cruiser en voer een reeks off-the-book handhavingsactiviteiten uit in heel Los Santos. De update zal ook nieuwe toevoegingen brengen voor de Content Creator. Er zijn nieuwe voorwerpen die je kunt plaatsen tijdens het maken van je creaties. Nieuw is de mogelijkheid om je eigen Drift en Drag Races te maken. Nieuwe voertuigen zijn ook van de partij, waaronder de Överflöd Pipistrello die een tijdje geleden al was onthuld. GTA+ abonnees kunnen deze supercar gratis claimen. Rockstar blijft ook aanpassingen toevoegen om de ervaring van de spelers te verbeteren. Ook deze updates brengt deze aanpassingen met zich mee. Een aantal zijn al met ons gedeeld: Het tijdslimiet voor Gunrunning en Biker verkoopmissies zal verhoogt worden voor solo spelers Bij het starten van de meeste missies zullen je Snacks worden bijgevuld De armor van de Sparrow en Bombushka zal beter worden De beloningen voor Open Wheel Races, Taxi Work en veel Contact Missions worden verhoogt En nog veel meer... De update heeft helaas nog geen exacte releasedatum. Maar in het nieuwsbericht spreekt Rockstar over ''eind juni''. We houden jullie op de hoogte!
 10. esclikes

  Kan geen enkele auto verkopen?

  Ik had ook zo'n probleem en kwam dit probleem tegen toen ik op zoek was naar een oplossing.
 11. StukTV_Vince

  Geen missies meer

  Hallo iedereen kan iemand me uitleggen waarom ik vast zit op 39% van de storymode ik heb de construction asssassination gedaan en de paleto bay voorbereidingen gedaan voor de heist maar ik krijg steeds geen melding wanneer ik de millitary truck kan stelen weet iemand wat er aan de hand is?
 12. Sentasi

  Car Talk - Het grote auto-topic

  Wat in het vat zit verzuurt niet, haha. Ja, woon nog steeds in Canada. Huisje boompje beestje, je weet wel M'n Mazda'tje die ik had is op de schroothoop beland, rear subframe doormidden gebroken op een gegeven moment. Heb nog altijd m'n '96 RAM 2500, en heb een 2015 Dodge Dart GT met manual 6 speed. Vrouwlief rijd een 2014 Buick Verano. Leuk dat je nog altijd een Golfje hebt. Zou 'm lekker houden denk ik, een goede G60 word alleen maar meer waard met de tijd.
 13. TalkingPear

  Car Talk - Het grote auto-topic

  Geinig dat na zoveel jaren de eerste post die ik zie van jouw is. Het is lang geleden dat we elkaar hebben gesproken maar je hebt in ieder geval nog steeds goede smaak. 😉
 14. Deze week staat het automerk Benefactor in de schijnwerpers. Dat kun je merken door de aanbiedingen die beschikbaar zijn op veel automodellen, en je kunt merchandise vrijspelen. Je kunt ook extra geld verdienen met Client Jobs en de Cayo Perico Series.
 15. EnergyCorse

  Gta IV Total Conversion

 16. justgaming

  Geen missies meer

 17. justgaming

  Geen missies meer

  Beste mensen, ik speel gta 5, en zit op 38.6 procent in stort mode, ik heb al een auto in een steegje gereden en Michel en Franklin gebelt. Maar ik kom dan niet meer verder. Heeft iemand een idee hoe ik dit kan oplossen?
 18. Het luxe merk Dewbauchee staat deze week in de spotlights op GTA Online. Veel voertuigen van dit merk kunnen met korting gekocht worden. Er zijn natuurlijk ook weer verschillende activiteiten met bonussen.
 19. GolfG60

  Car Talk - Het grote auto-topic

  Zo, onder het motto, beter laat dan nooit haha. Hoe is het, en woon je nog in Canada? Is al effe geleden dat ik hier ben geweest, ondertussen mijn Corrado VR6 verkocht, de G60 weet ik nog niet wat ik ermee ga doen. Allerlei plannen om een vervanger te kopen, weet nog niet wat precies. Ondertussen al een tijdje de CBR verkocht en weer een hoop andere motoren gekocht, bodemloze put.
 20. EnergyCorse

  Gta IV Total Conversion

  Stiekem hoop ik ook dat een beetje!
 21. Kenny-Petrovic

  Gta IV Total Conversion

  Stiekem hoop ik dat Rockstar Games nog een keer een opgepoetste versie uitbrengt van Grand Theft Auto IV. Ik vond persoonlijk de verhaallijn erg leuk & de DLC’s ook. Als ze hem dan oppoetsen en Liberty City toevoegen aan GTA Online zou natuurlijk enorm vermakelijk zijn.
 22. Kenny-Petrovic

  [SPOILERS] Kan ik m nu niet 100% uitspelen?

  Ik zou als ik jou was de 100% checklist op WikiGTA even nalopen. Daar staat duidelijk in wat je moet doen om de game 100% uit te spelen. deze checklist kan je hier vinden: https://nl.m.wikigta.org/wiki/Checklist_(GTA_V)
 23. EnergyCorse

  Gta IV Total Conversion

  Hoi! Verveelde me dus dacht start me oude versie van Gta IV op. Heb in de tijd inmiddels redelijk wat dingen aangepast. oa. Graphics,Scenario`s,Nieuwe Wapens, Animatie`s, Nieuwe Auto`s en Motoren en nog meer. Dus dacht ha grappig, laat ik er een video van maken!
 24. JordyValkie

  [SPOILERS] Kan ik m nu niet 100% uitspelen?

  Ik zit op 72,9%. Maar ik kom niet verder. Kan iemand mij helpen?
 25. Joriz

  GTA VI staat gepland voor herfst 2025

  Op dit tempo win ik eerder 100 miljoen met de loterij dan dat GTA6 uit komt. Fijn dat er iedergeval een exactere datum is. Laten we hopen dat het extreem lange wachten het waard is en dat ik dan nog hopelijk interesse heb (waarschijnlijk wel) om het te spelen.
 26. Kenny-Petrovic

  GTA VI staat gepland voor herfst 2025

  Ik denk in het najaar weer. Dus denk dat je nog even geduld moet hebben op een volgende aankondiging. Het spijt me.
 27. Thundercover

  GTA VI staat gepland voor herfst 2025

  Hopelijk is het traditioneel uitstellen met een halfjaar hierin meegenomen. Het zal mij niets verbazen als we de tweede trailer hieron pas op z'n vroegst in september gaan krijgen. Wanneer ga je weer op vakantie? Dan weten we wanneer we weer nieuws kunnen verwachten.
 28. Kenny-Petrovic

  GTA VI staat gepland voor herfst 2025

  Is er ook maar iemand die hier nog verbaasd over is? Zeker nadat het zo lang stil was na de eerste trailer. Toen de aankondiging kwam van de eerste trailer was ik in New York op vakantie. Ik zit nu in Spanje en hoopte stiekem weer op een positieve aankondiging. Helaas. 😂
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...