Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Last week
 2. Twee nieuwe politievoertuigen zijn vanaf nu beschikbaar op GTA Online, de Vapid Dominator FX Interceptor en Declasse Impaler LX Cruiser. Jij kunt er deze week nog in rondrijden, en wanneer je vier Dispatch Missies voltooit ontvang je een bonus van $200.000.
 3. Earlier
 4. Het kleurt rood, wit en blauw op GTA Online. Dat komt natuurlijk door de viering van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag. Deze week kun je thematische kledingstukken en voertuigen verdienen en claimen.
 5. De Declasse Impaler LX Cruiser is niet voor niets een hoeksteen van de vloot van de LSPD. Het is een werkpaard met tientallen jaren ervaring, er gebeurt van alles onder de motorkap en een reputatie van anderhalve kilometer lang.
 6. Kenny-Petrovic

  Xbox live aankoop niet gekregen. Sharkcard gta Online

  Ik mag toch aannemen dat Microsoft wel een helpdesk heeft waarbij je terecht kunt met dit soort dingen. heb je je bankrekening al gecheckt of het misschien is teruggestort?
 7. Matthijsblaauw

  Xbox live aankoop niet gekregen. Sharkcard gta Online

  Ik heb via Xbox store een shark gekocht van 75 euro en heb het geld niet gekregen in GTA V. Wie weet hier goeie raad mee ?
 8. Tom19448

  Garage --> Huis

  Ik heb sinds vandaag gta online en heb een huis gekocht maar ik zie mijn huis niet op de map staan weet iemand hoe je dit kan oplossen
 9. Tom19448

  Garage --> Huis

  Ik heb sinds vandaag gta online en ik heb een huis gekocht alleen als ik naar de map kijk staat mijn huis er niet tussen
 10. Is wel echt een serieuze update van GTA Online. Mooi dat R* er nog steeds energie in stopt. Deze update heeft wel wat paralellen met de GTA5 "Cops 'n Crooks" DLC die ooit was gepland. Mogelijk hebben ze daar wat uit gepikt, al lijken de politie voertuigen wel echt nieuwe concepten. De voertuigen zien er echt goed uit.
 11. Als nieuwe leider van Bottom Dollar Bounties moet je samenwerken met de dochter van Maude. Samen met haar ga je de meest gezochte doelwitten van de staat opsporen en berechten. Dat doe je in een aantal actievolle nieuwe Contact Missions. In het gebouw dat je koopt zal ruimte zijn voor cameratoezicht, cellen, een kluis en parkeerplek. In dit gebouw staat ook een computer waarmee je alle Bounties kunt opsporen. Er zijn uiteraard ook weer enkele upgrades en modificaties beschikbaar voor de gebouwen. De doelwitten zijn per categorie ingedeeld; standaard en Most Wanted. De standaard doelwitten zijn de lowlifes die je in de achtertuin kunt vinden, terwijl de Most Wanted filmsterren zitten, straatracers en CEO's. Most Wanted doelwitten kun je één keer per dag opzoeken, terwijl de standaard geen limiet hebben. Overigens zijn ze levend meer waard dan dood. Om dat laatste te behalen kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een stroomstootpistool. En alsof het jagen op Bounties nog niet voldoende was, kun je Vincent Effenburger gaan helpen met Dispatch Work. Dit start je door in een persoonlijk politievoertuig te stappen. Eenmaal gestart kun je buiten het boekje Vincent helpen de straten wat veiliger te maken. Een update is geen update zonder nieuwe voertuigen. Zo zijn er een aantal nieuwe politievoertuigen toegevoegd, en natuurlijk sportwagens. Er zijn er ook weer wat achtergehouden, en deze zullen de komende weken beschikbaar worden. Maar Rockstar is nog zeker niet klaar met GTA Online. De komende maanden staat er weer veel op de planning. Nieuwe voertuigen, Halloween Events in North Yankton, de Pegassi Pizza Boy zal toegevoegd worden waarmee je zoals de gloriedagen van vroeger pizza's kunt rondbrengen, en nog veel meer. Zoals beloofd heeft Rockstar ook heel wat veranderingen toegepast en problemen opgelost. Deze kun je doorlezen in het Rockstar Support artikel.
 12. Zeker leuk,zo blijft GTA 5 toch nog een uitdaging om te blijven spelen.
 13. broken715hair

  Character

  Ben mijn online character kwijt als ik inlog op rockstar zie ik hem wel maar kan het in de game zelf niet mee spelen alles al geprobeerd jullie een tip?
 14. De komende dagen kun je jezelf nog voorbereiden op de Bottom Dollars Bounties Update die op 25 juni zal arriveren op GTA Online. Dat kun je doen door Drag en Drift Races te spelen, aan de slag te gaan met nieuwe Community Series, en meer.
 15. Kenny-Petrovic

  GTA Online: Bottom Dollar Bounties verschijnt 25 juni

  Ik ben benieuwd. Ik ga het zeker proberen. Tijdverdrijf is altijd leuk.
 16. Dat heeft Rockstar bevestigd in een nieuwsbericht. Met de update kunnen spelers aan de slag als echte premiejagers. Onder leiding van Maude en haar dochter maak je deel uit van Bottom Dollars Bounties, en zal je het uitschot op de straten van Los Santos opruimen. Naast het premiejagen kun je politieagent Vincent Effenburger helpen met Dispatch Work om zo de straten nog veiliger te maken. Bekijk snel de trailer van de nieuwste GTA Online update! V-c832771b038ffa15cd56694132c10fdc7b9a31ad-en_us-1080p.mp4
 17. Los The Data Leak op en je ontvangt deze week dubbele beloningen en een $100.000 cashbonus van Dr. Dre en Franklin. Daarnaast zijn er tal van voertuigen afgeprijsd en staan er nieuwe voertuigen in de spotlights.
 18. Snelheidsduivels kunnen deze week de straatrace scene van Los Santos op z'n kop zetten. Er zijn extra beloningen te verdienen met LS Car Meet activiteiten, kledingstukken te claimen, en autofabrikant Dinka houdt een uitverkoop.
 19. In de woorden van Maude Eccles: deze wereld is vol uitschot en afval, en het is alleen maar goed dat we allemaal ons deel dragen. Deze zomer is het tijd voor wat (hoogwaardige) schietoefeningen om het uitschot van San Andreas op te ruimen met je eigen Bounty Hunting. Ondertussen heeft Vincent, terug in de stad, hulp nodig bij het afdwingen van zijn gezag zonder officieel toezicht: kruip achter het stuur van je opgevoerde politie Cruiser en voer een reeks off-the-book handhavingsactiviteiten uit in heel Los Santos. De update zal ook nieuwe toevoegingen brengen voor de Content Creator. Er zijn nieuwe voorwerpen die je kunt plaatsen tijdens het maken van je creaties. Nieuw is de mogelijkheid om je eigen Drift en Drag Races te maken. Nieuwe voertuigen zijn ook van de partij, waaronder de Överflöd Pipistrello die een tijdje geleden al was onthuld. GTA+ abonnees kunnen deze supercar gratis claimen. Rockstar blijft ook aanpassingen toevoegen om de ervaring van de spelers te verbeteren. Ook deze updates brengt deze aanpassingen met zich mee. Een aantal zijn al met ons gedeeld: Het tijdslimiet voor Gunrunning en Biker verkoopmissies zal verhoogt worden voor solo spelers Bij het starten van de meeste missies zullen je Snacks worden bijgevuld De armor van de Sparrow en Bombushka zal beter worden De beloningen voor Open Wheel Races, Taxi Work en veel Contact Missions worden verhoogt En nog veel meer... De update heeft helaas nog geen exacte releasedatum. Maar in het nieuwsbericht spreekt Rockstar over ''eind juni''. We houden jullie op de hoogte!
 20. esclikes

  Kan geen enkele auto verkopen?

  Ik had ook zo'n probleem en kwam dit probleem tegen toen ik op zoek was naar een oplossing.
 21. StukTV_Vince

  Geen missies meer

  Hallo iedereen kan iemand me uitleggen waarom ik vast zit op 39% van de storymode ik heb de construction asssassination gedaan en de paleto bay voorbereidingen gedaan voor de heist maar ik krijg steeds geen melding wanneer ik de millitary truck kan stelen weet iemand wat er aan de hand is?
 22. Sentasi

  Car Talk - Het grote auto-topic

  Wat in het vat zit verzuurt niet, haha. Ja, woon nog steeds in Canada. Huisje boompje beestje, je weet wel M'n Mazda'tje die ik had is op de schroothoop beland, rear subframe doormidden gebroken op een gegeven moment. Heb nog altijd m'n '96 RAM 2500, en heb een 2015 Dodge Dart GT met manual 6 speed. Vrouwlief rijd een 2014 Buick Verano. Leuk dat je nog altijd een Golfje hebt. Zou 'm lekker houden denk ik, een goede G60 word alleen maar meer waard met de tijd.
 23. TalkingPear

  Car Talk - Het grote auto-topic

  Geinig dat na zoveel jaren de eerste post die ik zie van jouw is. Het is lang geleden dat we elkaar hebben gesproken maar je hebt in ieder geval nog steeds goede smaak. 😉
 24. Deze week staat het automerk Benefactor in de schijnwerpers. Dat kun je merken door de aanbiedingen die beschikbaar zijn op veel automodellen, en je kunt merchandise vrijspelen. Je kunt ook extra geld verdienen met Client Jobs en de Cayo Perico Series.
 25. EnergyCorse

  Gta IV Total Conversion

 26. justgaming

  Geen missies meer

 1. Load more activity
×
×
 • Create New...