Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Ik ondervind momenteel problemen bij het laden van een aangepaste computerconfiguratie. AMD Ryzen 5800X3D CPU, Gigabyte AORUS Elite AX V2 moederbord, 1TB Samsung 980 SSD, 32GB DDR4 3600 RAM, Thermaltake Smart BM2 80+ Bronze, Radeon RX 6750 XT Gaming Card, CoolerMaster Hyper 212 EVO V2 Fan heatsink, Computerkastventilatoren zijn allemaal onderdeel van mijn opstelling. Na het opstarten wordt de merknaam van de monitor weergegeven, gevolgd door de AORUS Elite-afbeelding, wat aangeeft dat het moederbord is geïdentificeerd, voordat het stopt met een volledig leeg scherm (alle ventilatoren in de computerbehuizing werken). Ik heb al het nodige gedaan om de machine te laten opstarten. Het thermische mengsel op de CPU was correct aangebracht en het koellichaam van de ventilator was correct gemonteerd. Ik kreeg de bevestiging dat de AMD Ryzen 5800X3D CPU niet werd ondersteund door de BIOS van het moederbord en dat ik een eerdere Ryzen CPU nodig had, daarom kocht ik een Ryzen 4600G. Ik heb de Ryzen 4600G geïnstalleerd en er is nog steeds niets op het scherm te zien, ondanks dat alle ventilatoren functioneren. Ik merkte dat wanneer ik de voedingsschakelaar omdraaide, het I/O-paneel waar de audio-, USB-, netwerk- en HDMI-aansluitingen zijn, er een klein lampje in dat gebied flikkerde en vervolgens onmiddellijk uitging (misschien is dat een functie die ik niet heb) bewust van), en dan zou ik doorgaan met het inschakelen van het systeem om op te starten. Ik weet niet meer wat ik moet doen. Op dit moment heb ik gewoon de CPU geïnstalleerd zonder de SSD of RAM, en het scherm is leeg terwijl de ventilatoren draaien. Ik heb de batterij van het moederbord twee keer verwijderd, waarbij ik het moederbord telkens 1 minuut liet staan voordat ik het opnieuw installeerde (ik heb nog niet geprobeerd een nieuwe moederbordbatterij te kopen). Is het mogelijk dat de CPU-socket dood is, ondanks dat de voeding het moederbord van stroom voorziet?
 4. Suzume

  Andere taal

  Ik denk dat dit is gebeurd vanwege datacorruptie. Probeer GTA 5 opnieuw te installeren om te zien of dat het probleem oplost.
 5. Last week
 6. PrioX

  [Online] Vraag en antwoord

  Nee, GTA Online ondersteunt geen crossplay tussen de verschillende versies. Als je de Series X versie koopt kun je alleen met spelers die ook een Series X hebben spelen. Tevens, als je je karakter overzet naar de Series X, kun je deze ook niet meer gebruiken op de normale Xbox One.
 7. JoyceD11

  [Online] Vraag en antwoord

  Hallo, ik heb sinds kort een xbox serie x gekocht en daarvoor had ik altijd de xbox one. Ik vroeg mij af als ik nu gta voor de serie x koop zodat ik gta+ kan, of ik dan wel nog samen kan spelen met mensen die nog gewoon de xbox one hebben en dus ook gta voor de xbox one.
 8. sontjegazs

  Eigen kenteken Gta online

  Gazaink187
 9. piyushupload1

  GTA V Online RolePlay PS4

  Hallo, il zou het ool graag willen proberen, is deze server er nog en hoe kom ik op de server, discord heb ik al geregistreerd.
 10. Ook in Los Santos begint de koopjesgekte. Dit weekend kun je profiteren van hoge kortingen op verschillende voertuigen. Daarnaast staat The Diamond Casino in de schijnwerpers met bonussen op missies. Vergeet ook niet in te loggen om gratis het kalkoen-masker te claimen. Die mag je natuurlijk niet missen.
 11. Earlier
 12. Phoenyxar

  BREAKING: Trailer GTA 6 begin december

  Gezien de huidige generatie nog niet eens volop wordt benut door de huidige developers (quasi alles komt ook nog steeds uit op de vorige generatie) lijkt het me dat we nog +5j hebben voor de volgende generatie aangekondigd zou worden. Inderdaad wel iets waar ik ook naar uitkijk, voelt al lang geleden, dat analyseren van de trailers en het speculeren. Dat is natuurlijk een vraag waar we nooit een antwoord op gaan weten, maar gezien het succes van de voorbije entries (kijk eens naar hoe populair RDR2 is) lijkt het me zeer waarschijnlijk dat ook deze records gaat breken.
 13. PrioX

  Hoe verwijder je een huis

  Hallo, Helaas is het verkopen van een garage niet mogelijk. Wel kun je er eentje vervangen, en dat geldt ook voor andere properties. Wat je in feite moet doen is gewoon een nieuwe property kopen en deze vervangen voor de property die je kwijt wilt. Je krijgt dan een kleine soms van het aankoopbedrag terug. Verkopen of zo verwijderen is dus niet mogelijk.
 14. Bierbuikje

  R* bevestigt komst trailer begint december

  Wij zijn nog van voor de pech generatie. DUO was mijn grootste sponsor
 15. NilsHolgersson

  R* bevestigt komst trailer begint december

  Tsja.. maar over een tijdje ontvangen we AOW en hebben we weer genoeg tijd om de trailer van de nieuwe GTA grondig te analyseren en alle easter eggs te vinden.
 16. Blaatschaap

  BREAKING: Trailer GTA 6 begin december

  Ik verwacht ook wel dat het op PS5 / Xbox X One Z series Y uitkomt. Dan wordt er met de launch van PS6 en de Xbox Boxxier YZ weer wat kleinigheid toegevoegd zodat ze het spel nog een keer kunnen verkopen. Ik ben vooral benieuwd naar de prijs. 150 USD wordt vaak genoemd en vaak ook weer ontkracht. Met hoe vaak en hoe lang ik GTA V heb gespeeld resulteert dat nog steeds in maar 10ct per uur ofzo, maar het is nog steeds een flinke smak geld. Eerst maar eens een trailer en release date afwachten.
 17. TVBBOY2009

  Gta 5 taal veranderen op PS5

  Ik heb gewoon mijn cloudopslag verwijdert en dan komt de lijst met talen ook gewoon terug
 18. Joriz

  R* bevestigt komst trailer begint december

  School 🤡 Dat doet wel realiseren hoe 'oud' we worden dat er sinds GTA5, maar ook sinds we op deze fansite hangen er al zo veel is het leven is gebeurd. Het voordeel is dat ik ondertussen genoeg geld heb voor games en consoles. Alleen dan geen tijd meer. Voordeel van scholier/student zijn is overvloed aan tijd om te game, maar geen geld.
 19. .Sharingan

  R* bevestigt komst trailer begint december

  Was het maar waar. Misschien deed ik dan iets beter mijn best.
 20. Heisters onder ons kunnen de handen in een slaan om The Doomsday Community uitdaging te behalen, en een unieke livery vrij te spelen. Profiteer ook van nieuwe bonussen, kortingen, en meer.
 21. Thundercover

  R* bevestigt komst trailer begint december

  Laatst de eerste trailer van GTA IV teruggekeken... Als we het over epische trailers hebben, is dat er zeker één! Zit jij niet meer op school?
 22. Thundercover

  BREAKING: Trailer GTA 6 begin december

  Spanning en sensatie! De dag die je wist dat zou komen is nabij! Aangezien de volgende generatie consoles nog niet is aangekondigd en de leverproblemen bij de lancering van de huidige generatie, kunnen we er wel vanuit gaan dat ze eerst op de huidige consoles uitkomen. Anders zijn we zo drie jaar verder voordat je daar een enigszins acceptabele groep gebruikers hebt. En ik denk zelf dat ze niet verlegen gaan zitten om winst met iets als microtransacties waar ze al jaren heel succesvol mee zijn.
 23. Thomass11

  Kan niet van character switchen?

  Hallo, ik heb Trevor gedood en ik vraag me af of ik nu het spel heb afgespeeld? Want er kom zo’n hele lange reclame ofzo als je me begrijpt
 24. Irem

  Hoe verwijder je een huis

  Hallo ik wil mijn garage verkopen kan iemand mij hierbij helpen??
 25. pzaal

  BREAKING: Trailer GTA 6 begin december

  Eindelijk nu maar hopen dat het geen gerucht meer is. Hopelijk lanceren ze het niet te snel voor de pc ik wil een betere videokaart dan de 4090 serie.
 26. TheGuardian

  R* bevestigt komst trailer begint december

  Geweldig nieuws, ik kijk al uit naar de trailer!
 27. Wil jij nou gta roleplay spelen op ps4/5 join dan nu de nieuwe zuid-holland roleplay server. Zuid-holland rp ps4/5 is net nieuw dus we zoeken nog politie, dsi, staff, criminele ,taxi bedrijven, nieuwsblad schrijvers, car Dealers en interview team. Dus wil jij rp spelen op ps4/5 dan zit je hier op het juiste adres. klik op de link hieronder om in de server te komen. https://discord.gg/494rj7E3 mvg 👑[zhrp]👑 owner
 28. JohnnyBNL

  BREAKING: Trailer GTA 6 begin december

  Is het alweer tien jaar geleden!? Wouw wat wordt ik al oud. Ik heb zo'n onderbuik gevoel dat wanneer we eindelijk de trailer te zien krijgen er nog steeds geen release datum zal worden gegeven, ik heb zo'n voorgevoel dat Rockstar de release net zo lang uit wil stellen tot de volgende generatie Playstation en Xbox consoles op de markt zijn, ik schat dat de uitgever Take-Two zijn winst opnieuw wil maximaliseren door de game op meerdere platformen tegelijkertijd uit te brengen.
 29. .Sharingan

  R* bevestigt komst trailer begint december

  Dusss met een beetje geluk 2024 release.. Hopelijk heb ik tegen die tijd genoeg verlof opgebouwd.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...