Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. De komende twee weken kunnen GTA Online-spelers extra geld verdienen met het verkopen van wapens. Lucratief zo net voor de december update!
 3. Last week
 4. Nemean^inf

  Nemean^inf

  Komt dit forum ooit weer tot leven? 🙂

 5. benettonb1

  Volgende R*-game!

  LA Noire vond ik niet veel aan.
 6. Imraanomar_

  GTA V Online RolePlay PS4

  Ik wil gta 5 roleplay via ps4 maaken
 7. Ik ben blij dat ze de originele terug beschikbaar maken, ze mochten ze nooit weggedaan hebben. Hopelijk krijgt DE nu wel de nodige zorg die ze verdient.
 8. James99

  Ik zoek een roleplay os4

  Bedankt voor de nuttige post. Probeer deze bubble shooter rouwens eens voor de lol in je vrije tijd te spelen.
 9. Semmmmmmnm

  Playstation 4 roleplay NL

  Kan ik meedoen me Discord is SemmmZwaantje
 10. Kilerdiamond0412

  Ik zoek een roleplay os4

  Ik zoek een roleplay server als je eer hebt of iemand kent laat het me weten alvast bedankt
 11. Kilerdiamond0412

  roleplay ps4

  Zou je mij ook kunne toevoegen ? Naam is kilerdiamond0412
 12. Kilerdiamond0412

  Nederlandse Rolplay PS4

 13. Yordyvlassenbroeck

  Level weer op 1

  Hallo, Ik zat aan rang 223 en nu plots onder 0 -9000 ongeveer kan iemand mij helpen om dat terug te krijgen ik ben 13 dus ja mss iets dat niet voor te betalen is pls help mij kben sadd Alvast bedankt
 14. Earlier
 15. Ook in San Andreas is het Black Friday, profiteer daarom van aanbiedingen in GTA Online. Vergeet deze week ook zeker niet in te loggen om een cashbonus van $500.000 te claimen, en gebruik te maken van bonussen op de Cayo Perico Heist. El Rubio blijkt deze week een Panther Statue in de aanbieding te hebben.
 16. Teejaydz

  Gta

  Nou kijk. Ik heb een paar jaar geleden gta 5 premium online Edition gekocht op CD. Het bevatte gta v, gta Online en het criminele Enterprise starter pack. Maar toen ik het begin Heist Dee sluiten me gta steeds af dus, een maand later heb ik online me gta gekocht. Maar ik ben er 10 minuten geleden achter gekomen dat het gta premium is en geen normale gta. Dus ik wou weten of ik me gta premium op CD nog kan activeren op me gta account die ik nu heb.
 17. Mo10

  God mode in GTA V

 18. markjhonyfgjfydr

  Sommige SA cheats werken niet

  very nice work here latex sport waist trainer
 19. Stanb

  Sommige SA cheats werken niet

  Bij mijn doen 0 cheats er iemand een idee. Al meerdere soorten geprobeerd en al van verschillende sites
 20. Beste … sinds kort speel ik het spel gta san andreas, beetje nostalgie. Maar helaas werken de cheats niet op de ps4 iemand een idee. Heb al meerdere soorten geprobeerd en van meerdere sites? Hoop dat iemand me kan helpen
 21. Stanb

  Cheats gta sanandreas trilogy

  Beste … sinds kort speel ik het spel gta san andreas, beetje nostalgie. Maar helaas werken de cheats niet op de ps4 iemand een idee. Heb al meerdere soorten geprobeerd en van meerdere sites? Hoop dat iemand me kan helpen met vriendelijke groet stan
 22. willbadger123

  Externe Harde schijf - Western Digital of Seagate?

  Ik kan alleen bevestigen wat ik merendeels lees. Nog geen probleem gehad met WD, maar Seagate (2Tb) liep plots vast als backup disk. Wel 95% er af kunnnen halen en daarna geformatteerd. Maar dat kostte veel tijd en vertrouwen doe je zo'n disk niet meer... Voor mij dus Western Digital.
 23. Diamant_blok

  Gta 5 taal veranderen op PS5

  Hallo Bij het opstarten komt er soms op te staan welke taal je wilt. Nu heeft mijn zoontje Frans aangeduid. Alle teksten zijn nu in het Frans. Er wordt nog wel in Engels gesproken. Ik krijg het niet meer terug op Engels gezet. Bij het opnieuw opstarten wordt er nietmeer gevraagd welke taal je wil? Heb het spel al eens verwijderd en terug erop gezet. En nog steed in het Frans. Weet iemand hier een oplossing voor?
 24. ShadowWarrior1992

  GTA III-bug bij een Unique Stunt Jump?!

  Hallo, Weet één van jullie of de nieuwste GTA III-versie (Definitieve Edetion) nog steeds bugs bevat? Want ik wilde de Unique Stunt Jump gaan doen via de betonnen schans naast een metrostation in Chinatown, Portland, en ik heb al zeker zo'n 30/35 sprongen gedaan, waarvan minimaal 13 juiste sprongen (over de voetgangersbrug heen en dan direct landen). En toch registreert GTA III het niet als een correcte sprong, terwijl dat wel zou moeten zijn volgens WikiGTA en 2/3 filmpjes die ik op YT had bekeken. Weet iemand of dat een fout (mogelijk een bug) is in GTA III? P.S.: De 7 andere Unique Stunt Jump's zijn volgens het spel wél correct uitgevoerd in Portland.
 25. ShadowWarrior1992

  Gta 3 devinitive editie crusher glitch?

  Goedemorgen, Dat denk ik ook. Over de glitch op dat gebied weet ik (nog) niks vanaf, maar de tip is om te beginnen bij de patiënten die het dichtste bij het ziekenhuis staan en dan het liefst 3 van hen bij elkaar in de buurt, dan krijg je snel (redelijk) wat tijd erbij zodat je voldoende tijd hebt om de patiënten op te halen die wat verder weg staan. Tussendoor moet je ze wel op tijd naar het ziekenhuis brengen zodat je direct daarna de rest kan ophalen.
 26. Samenvattend: Rockstar Games werkt aan het oplossen van de problemen. Zeer binnenkort kunnen we de eerste update verwachten voor alle platforms De originele versie van de GTA Trilogy zal binnenkort terug verschijnen in de Rockstar Store. Spelers die The Definitive Edition vóór 30 juni 2022 kopen (in de Rockstar Store) zullen deze originele versie gratis erbij krijgen.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...