Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Deze week kunnen bikers zich vermaken met dubbele beloningen voor verkoopmissies, zijn er gratis fietsen te bestellen en meer.
 3. Last week
 4. Check de dislikes XD Dan moet je het echt goed verpest hebben Je reinste bullshit leugen ooit. Dit doen ze alleen zodat er meer PS5 zijn dan nu om hun portemonnees vol te spekken. En switchen tussen characters bijna zonder laadtijden? Serieus?! Dat kan al heel lang, hoor. Maar even serieus, is dat nou écht nodig? Dit is gewoon té diep triest.
 5. Donmero

  GTA V Online RolePlay PS4

  Hoe speel je roleplay zeg het pleas ik promoot je heel hard
 6. PrioX

  Vehicle impound

  Als we het over GTA Online hebben, dan kun je de auto inderdaad ophalen bij de Impound, deze is hier te vinden. In de Story Mode kunnen auto's ook in beslag genomen worden, deze kun je hier in de garage naast het politiebureau terugvinden.
 7. PrioX

  Besturen van een motor doet raar.

  Ik persoonlijk heb nergens last van. Ik weet niet of het kan op een motor, maar in de auto kun je achter het stuur schuilen door A of X in te houden. Doe je dat toevallig ook op de motor? Want ik weet dat het in de auto ervoor zorgt dat je karakter de macht over het stuur verliest. Zoals ik al zei weet ik eigenlijk niet of het op de motor mogelijk is...
 8. Majormaraka

  Besturen van een motor doet raar.

  Ben ik de enigste of hebben meer mensen last met de besturing van een motor? Want als ik begin met rijden gaat die gewoon recht door, maar na een paar keer sturen lijkt het wel of er iets blijft hangen waardoor ik naar links of naar rechts blijf gaan. (En het ligt niet aan de controller)
 9. Ik ben benieuwd wie dit koopt? Mensen die gta5 nog nooit hebben gespeeld misschien. Al lijkt mij de echte reden wel dat GTA Online blijft bestaan op de nieuwe consoles
 10. Ilai

  Vehicle impound

  Waar kan ik mijn auto ophalen want hij is in beslag genomen
 11. Ilai

  Vehicle impound

  Waar kan ik dat vinden
 12. jennifer_brasse

  Nederlandse roleplay server

  GroenbergRP is een FiveM server die bestaat uit roleplay! Wil jij met je personage de eerlijke weg op? Ga dan één van onze vele jobs doen of solliciteer voor één overheidsbaan! Ga je liever de slechte kant op? Ook dit is mogelijk! Met meer dan 40 jobs in de stad is er voor iedereen wel een passende job te vinden. We zijn opzoek naar inwoners die graag een whitelisted job willen doen of inwoners die graag een gang willen starten. Lijkt het je leuk om inwoner te worden, kijk dan op www.groenbergrp.nl voor onze discordlink! Hopelijk zien we je snel in de stad!
 13. Earlier
 14. Het is een lange tijd stil geweest rondom de heruitgave van GTA V voor de Xbox Series X|S en PlayStation 5. Maar vanavond tijdens een presentatie van Sony zijn er nieuwe beelden gedeeld. Helaas is ons ook medegedeeld dat de heruitgave is uitgesteld tot maart 2022. Rockstar zegt meer tijd nodig te hebben om het spel beter af te werken. Het spel zal grafische verbeteringen krijgen, speciale upgrades voor bepaalde voertuigen in GTA Online, in de Story Mode kun je bijna zonder laadtijden wisselen tussen de karakters, en meer. PlayStation-gebruikers kunnen de standalone van GTA Online de eerste drie maanden gratis downloaden, je hebt GTA V dan niet meer nodig om online te kunnen spelen. Door de uitstel is de cashbonus-actie in GTA Online verlengt tot maart 2022. Maandelijks kunnen PlayStation-spelers inloggen om 1 miljoen GTA$ te claimen via de PlayStation Store. Meer info over GTA V: Expanded and Enhanced zal Rockstar in de komende periode met ons delen.
 15. Een droom voor elke tuner, de Karin Previon is vanaf vandaag beschikbaar in GTA Online, samen met de gewoonlijke bonussen, kortingen, Prize Ride, en meer.
 16. .Sharingan

  .Sharingan

  Dit is niet mijn winkel vriend

 17. DamagedHeart

  lookin for crew

  ben opzoek naar crew, speel iedere dag, level 560, ben voornamelijk opzoek naar crew die graag survivals spelen, ken ook alles van heistn, Psn Heart_is_damaged Stuur me als je zo'n crew bent
 18. Thundercover

  Take-Two klaagt makers re3 en reVC aan

  Bij de projecten re3 en reVC zijn GTA III en GTA Vice City reversed engineered, wat betekent dat op basis van de uiteindelijke gamebestanden die je krijgt als je de games koopt, de achterliggende code wordt achterhaald, vergelijkbaar met de originele code waar de games in geschreven zijn. Hierdoor is het mogelijk om verbeteringen aan de games toe te voegen, zoals ondersteuning voor hogere resoluties of andere schermformaten. De projecten staan publiekelijk op GitHub, maar voor het gebruik ervan moet je wel de beschikking hebben over de originele game. Volgens projectleider aap levert dat juist een boost in verkoop op, omdat mensen de originele games (opnieuw) kopen. Saillant detail is echter dat je met de projecten de games ook op niet door Rockstar ondersteunde platformen kan spelen, zoals de Mac, Linux en Nintendo Switch. Take-Two heeft eerder dit jaar de projecten succesvol van GitHub weten af te halen, maar het team heeft voor elkaar gekregen dat GitHub de projecten weer beschikbaar maakte nadat Take-Two niet op tijd met een rechtszaak reageerde. Daar is dus inmiddels verandering in gekomen. Deze actie van Take-Two is de nieuwste actie tegen mods voor GTA III, Vice City en San Andreas en zullen de geruchten voor remasters van de games later dit jaar alleen nog maar meer voeden. Het is niet duidelijk of deze rechtszaak invloed gaat hebben op de aankondiging of release daarvan.
 19. Spelers kunnen deze week Legendary Motorsport bezoeken voor een nieuw voertuig, en het Job Board voor een nieuw Contract, dat en meer deze week in GTA Online.
 20. Thundercover

  Naamswijzigingen

  MouseX vond het nodig om zijn spieren te tonen door dit topic weer omhoog te tillen met zijn naamswijziging naar FlexxNL. Totaal onnodig uiteraard, aangezien dit topic nog altijd vastgepind staat.
 21. JackCrusher001

  Nederlandse Rolplay PS4

 22. Ga aan de slag met de nieuwe Karin Sultan RS Classic, zoek schipwrakken voor beloningen, en profiteer deze week van nieuwe GTA Online events.
 23. maxy

  RAGE Plugin Hook

  Ik ben bezig om LSPDFR te installeren. Alleen nu moet ik de meest recente versie van RAGE Plugin Hook (1.86.1288.16169) downloaden voor GTA V, maar de website (https://ragepluginhook.net/Downloads.aspx?Category=1) zegt dat deze niet available is... Hoe kom ik hier aan? Wat moet ik doen? Wie kan me helpen?
 24. maxy

  RAGEPluginHook

  Ik ben bezig om LSPDFR te installeren. Alleen nu moet ik de meest recente versie van RAGE Plugin Hook (1.86.1288.16169) downloaden voor GTA V, maar de website (https://ragepluginhook.net/Downloads.aspx?Category=1) zegt dat deze niet available is... Hoe kom ik hier aan? Wat moet ik doen? Wie kan me helpen?
 25. coolguynl

  Wat is het maximum level?

  online ben ik legit lvl 314. ik speel al vanaf ps3 zonder cheats en hacks. niks verboden dingen gewoon spelen spelen spelen
 26. Thundercover

  Gtaforum Whatsapp Sticker Pack

  Haha, geweldig! De stickers zijn niet allemaal lekker qua formaat en Sticker Maker zit boordevol reclame, maar ik vind het geniaal. Zet het overigens gerust in de Downloads-omgeving, dan neemt het niet je bijlagenruimte in beslag.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...