Jump to content
Dat het Cayo Perico eiland vol ligt met waardevolle spullen is inmiddels duidelijk. Gasten hebben al gemeld dat ze schatkisten op het land en onderwater gespot met waardevolle spullen. Deze schatkisten kunnen vanaf vandaag gevonden worden tijdens Scoping Missions van de Cayo Perico Heist. Mocht je meteen op zoektocht gaan en vóór 6 januari minstens vijf schatkisten gevonden hebben, dan ontvang je een cashbonus van $100.000.

Bel een vriend, schuif achter de bediening van de gewapende Caracara of een van de andere zes gewapende voertuigen, en versla de competitie in de Target Assault Races - de ultieme combinatie van paarden- en vuurkracht. Je ontvangt deze week 3X RP en GTA$ als beloningen.

De griezelige tijd Los Santos gaat ook deze week nog door met toepasselijke Halloween bonussen en kortingen. Spelers kunnen deelnemen aan een nieuwe Business Battle met een UFO, profiteren van kortingen, bonussen en meer.

Nu Halloween steeds dichterbij komt is het tijd om je meest weerzinwekkende kostuum te dragen, je Machete te slepen en ondergronds te gaan in de Halloween Bunker Series. Drie gewelddadige Slasher maps in de diepten van een bunker, container en The Diamand leveren je deze week 3X RP en GTA$ op.

×
×
  • Create New...