Jump to content
Rockstar Games is vandaag met een verklaring naar buitengekomen over de chaotische lancering van Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. De spellen kampen met veel (technische) problemen en is zelfs tijdelijk niet speelbaar geweest op de PC. Rockstar Games zegt aan oplossingen te werken en geeft PC-spelers compensatie. Lees hieronder de verklaring.

Rockstar heeft de releasedatum van de verbeterde versie van GTA Online en GTA V bekend gemaakt. Daarnaast zijn er details bekend gemaakt over nieuwe updates voor zowel GTA Online als Red Dead Online - en wordt er gehint naar iets speciaals rondom de 20e verjaardag van GTA III.

Het is kerst! Vrolijk kerstfeest! Helaas geen witte kerst dit jaar, dus moeten we de sneeuw virtueel gaan opzoeken. En waar is een betere plek om sneeuwballengevechten te houden dan in GTA? Met behulp van mods is uiteraard alles mogelijk, maar ook via officiële wegen is er sneeuw in GTA te vinden. Welke manier en locatie je ook kiest, wij wensen je sneeuwvolle feestdagen!

×
×
  • Create New...