Jump to content
De laatste jaren zijn wij als gamers overspoeld met Season Passes, microtransacties en Battle Passes. In 2019 heeft Rockstar Games een speciaal in-game abonnement toegevoegd aan Red Dead Online: The Wheeler, Rawson & Co Club. Met dit abonnement, dat iedereen gratis krijgt, krijgen spelers de mogelijkheid om tientallen extraatjes vrij te spelen. Maar waar is de Battle Pass in GTA Online?

Rockstar Games is vandaag met een verklaring naar buitengekomen over de chaotische lancering van Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. De spellen kampen met veel (technische) problemen en is zelfs tijdelijk niet speelbaar geweest op de PC. Rockstar Games zegt aan oplossingen te werken en geeft PC-spelers compensatie. Lees hieronder de verklaring.

Rockstar heeft de releasedatum van de verbeterde versie van GTA Online en GTA V bekend gemaakt. Daarnaast zijn er details bekend gemaakt over nieuwe updates voor zowel GTA Online als Red Dead Online - en wordt er gehint naar iets speciaals rondom de 20e verjaardag van GTA III.

×
×
  • Create New...