Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285325

MAF 012 - Fotogenie


NandroDavids

1514 bezichtigingen

gallery_7284_229_9261.jpg

Deze rubriek is geschreven door @SpacyColours

Welkom bij Fotogenie! In deze rubriek kies ik steeds iemands avatar uit, analyseer ik die en vertel ik jullie waarom dat plaatje bij diegene past. Vaak toont de avatar namelijk wat er achter de persoon schuil gaat.

Dit keer vertel ik het verhaal achter de avatar van @Dotz.

gallery_7284_229_3565.jpg

Wat zien we?

Mickey Mouse die aan lager wal is geraakt.

Waarom past het plaatje bij Dotz?

Mickey Mouse was vroeger geen lieverdje. Zelfs Donald Duck kan bevestigen dat Mickey eigenlijk best een rotbeest was aan de start van zijn carrière. Landen als Roemenië hebben hem zelfs uit de bioscoop verbannen.

Dotz kan hierover meepraten. Toen ons langstaartige knuffeldier anno 2009 door dit forum heen tippelde, maakte hij vele mensen het leven zuur en uiteindelijk werd hij, à la Ratatouille, van het forum afgeslingerd.

Toen Mickey Mouse volwassener werd, is hij tot inkeer gekomen en nu staat hij over de hele wereld symbool voor vriendelijkheid en vrede. Hij rekent criminelen in, neemt trouw zijn Minnie mee uit eten en besluit regelmatig eens te kijken hoe het met Goofy is (dat besluit neemt ie meestal pas als hij in Goofy's voortuin staat). Mickey is een echte vriend, een trouwe makker op wie je kunt rekenen, maar wel één met een menselijkere persoonlijkheid, meer durf en een trouwer hart dan Donald.

Zo ook Dotz. Nu hij terug is, verspreidt hij vrolijkheid en steunt hij iedereen. Wie naar beneden scrollt en zijn vier letters ziet staan bereidt zich voor op een moment van gelukzaligheid. Hij ziet altijd het beste in mensen, is onschuldig en naïef en iedereen is hem dierbaar. Hij is het die de zoektocht naar Lantyz op touw heeft gezet, GTA weer bij de mensen wil brengen en gezelligheid schept in de Gangs en Corporations.

Terwijl Mickey's strafblad vroeger rijkelijk gevuld was met onverantwoordelijk medicijngebruik, talloos veel zelfmoordpogingen en schandelijke drugsdeals, is hij nu zo clean als een lammetje. Af en toe zie je zijn hoofd nog wel eens op een pilletje staan, maar dat is meer een soort last minute warning om die pil weg te gooien, naar buiten te rennen en op compleet natuurlijke wijze van het leven te genieten. Ja ja, die Mickey heeft vele dingen gedaan in zijn verleden, maar is nu degene aan wie iedereen het goede voorbeeld neemt.

Nou ja... bíjna iedereen dan.

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...