Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580317

Editie 61 - Uit Den Ouden Doosch


Dutchy3010

487 bezichtigingen

oc_own_uitdodoosch.jpg

Deze rubriek is geschreven door: Ikkes

Dit is hem dan, de laatste Uit Den Ouden Doosch die gemaakt zal worden. In deze laatste editie blikken we terug op 61 weken lang Uit Den Ouden Doosch, we kijken wie de redacteuren zijn geweest en hoelang. Ik zou zeggen pak de tissues maar want het gaat nu toch echt gebeuren: De laatste Uit Den Ouden Doosch aller tijden. Veel lees plezier;) .

61 edities Uit Den Ouden Doosch:

Uit den Ouden Doosch is er vanaf het begin van OWN van de partij geweest. De eerste twee edities, met onderwerp “Het” kwamen van de hand van Mania-92. Mijn zijn registratie datum van 18 september 2004, was hij de aangewezen persoon om deze rubriek te vertolken. Echter verder dan de twee eerste rubrieken is hij niet gekomen.

Toen is Uit Den Ouden Doosch maarliefst 5 weken in de ijskast gezet om vervolgens door Typhoon en Ikkes er weer uitgehaald worden. Vanaf editie 7 was Uit Den Ouden Doosch weer terug op het strijdtoneel. Beide heren zouden om de week de rubriek verzorgen. Dit samenwerkingsverband hield echter ook niet erg lang stand, want minder dan twee maanden na het begin besloot Typhoon te stoppen met OWN. Hetgeen inhield dat de rubriek volledig in de handen van Ikkes zou komen. Bij Editie 23 en Editie 31 keerde Typhoon nog een keer terug om een Uit Den Ouden Doosch te verzorgen.

Op het moment dan men inzag dat het steeds lastiger werd om Uit Den Ouden Doosch iedere week gevuld te houden besloot men met een oplossing te komen en wel: “De Tien”. De bedoeling was om deze rubriek elke week af te wisselen met Uit Den Ouden Doosch, de ene week De Tien, de andere week Uit Den Ouden Doosch. In Editie 26 vinden we dan ook de eerste “De Tien” terug.

Ook dit systeem kon niet zorgen dat het probleem verholpen werd, je kon het meer zien als uitstel van executie omdat die put leger en leger raakt. Op 30 september werd dan ook het besluit genomen om een einde te gaan breien aan Uit Den Ouden Doosch, het enige onderwerp wat er nog was, was afscheid en die is nu dan gebruikt.

blog-33831-1159398392.jpg

Het oude logo

Afscheidswoordje van Ikkes

Ik heb het altijd erg leuk gevonden om deze rubriek te vullen. Het graven in oude dingen op het forum, het onderzoeken van feitjes en het bedenken van onderwerpen heeft mij dan ook erg geboeid alleen wanneer de onderwerpen op zijn is er niets meer aan te doen en is het einde nabij.

Persoonlijk vind ik dit erg jammer omdat ik het gewoon een erg leuke rubriek heb gevonden en ik denk dat ik daar niet de enige in ben.

Ik wil Typhoon en Mania 92 bedanken voor het spelen van redacteur van deze rubriek. Ook wil ik de invallers bedanken die mij toch wel een aantal keer uit de brand hebben geholpen.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...