Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581121

Editie 183 - Gang Journal


OWN

540 bezichtigingen

2lar8g.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Een rondje door...

GTAGames.nl afbeelding
In het eerste deel van Een rondje door... gaan we een kijkje nemen bij De Wilde Ganzen, een oude gang waarvan bijna de helft van de ex-leden inmiddels een streep door hun naam heeft. Met het tweejarig bestaan in het vooruitzicht heeft de gang een ledenaantal van vijftien, waarbij elk lid zijn (of haar) eigen unieke en originele rang heeft. De beginpost van het allereerste en allerlaatste gang talk topic staat boordevol filmpjes, citaten, afbeeldingen, reclame en statistieken. Voor elke duizendste reactie wordt de auteur in de wall of fame genoteerd, waar al vele legendes als TomHagen, .Senne en NilsHolgersson himself in geschreven staan. De Wilde Ganzen is een broedplek voor vele leden die later zouden uitgroeien tot de groten des forums. De ex-ledenlijst laat dat zien met Mirrrr, Silverbyte en GwnHugo, die ondanks alles altijd gewoon is gebleven. Maar vergeet ook de huidige leden niet, waar grootheidswaanzin nog steeds van alle dag is, zoals we zien bij de rang grootste PlayStation-fan! voor GTA-TOM (inmiddels beter bekend als Grand Theft Auto TOM, redactie).

De Wilde Ganzen staan aan de basis van de huidige gangscène, iets dat absoluut niet vergeten mag worden. NilsHolgersson richtte een gang op met het concept dat de gang geen concept heeft. Bij sommigen schoot dat in het verkeerde keelgat, maar dat het bijna ten koste van Covesight vorig jaar nog bijna corporation werd, betekent dat het toch een grote bekendheid heeft. Al is het tegenwoordig wat minder in de aandacht door het ontbreken van aanklachten in The Families en filmpjes van Miek. Wellicht dat NilsHolgersson maar eens Amfetamientje officieel lid moet maken om de kijkcijfers weer omhoog te laten lopen, of heeft het aan een nieuw schandaal genoeg om de sponsoren voor de rest van dit jaar te vinden? Nog voor het eind van dit jaar zal er meer duidelijkheid zijn omtrent deze opmerkelijke groep dieren.

De volgende keer bij Een rondje door... kijken we bij een heel andere gang rond en komen we tot schokkende ontdekkingen. Wordt vervolgd...

gallery_13783_45_33.png

[table=simple]

Nieuwe leader Covesight
|
Contest in één woord

Vanaf maandag kent The Covesight Community (opnieuw) een nieuwe leader: Gtaboy107. Wij vroegen hem of hij nog grote plannen had nu hij eindelijk aan de macht is: "Ik zou graag een gezellig Covesight zien, waar je altijd welkom bent, en waar je toch een gevoel bij krijgt dat je lekker tot rust kunt komen. (...) Voor de rest heb ik wel paar dingen in mijn hoofd, maar dat moet nog besproken worden met mijn co-leader Big Boss," aldus de gloednieuwe leader, die beloofde het te melden als er updates waren. Blijf dus zitten voor exclusief nieuws!
|
De contest van Universal Inc. loopt bijna ten einde, dus werd het tijd om gangleader KillerZero86 aan de pols te voelen. In een afgesloten ruimte werd hij door de journalisten (waaronder OWN) in het nauw gedreven. Wij vroegen hem wat hij vond van de contest tot dusver: "Failed." Vervolgens rende hij het hokje uit en sindsdien ontbreekt ieder spoor.
[/table]

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...