Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581964

Editie 218 - Prikbord


OWN

707 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_3172.png

Deze rubriek is geschreven door @Guardian1980!

Welkom bij een nieuwe editie van het Prikbord! Met een nieuwe redacteur wellicht ook een nieuwe indeling, ik hoop dat het jullie bevalt.


GTA-fans zijn dol op een leuke contest

Momenteel draaien er in Lifestyle twee contests. NandroDavids startte Sportkenners 2011 en TomHagen begon met Raad de Artiest 2.0! En langzaamaan lijkt het erop dat de toppers zich onderscheiden. Ik vroeg twee deelnemers naar hun gedachte over de contest waar ze aan deelnemen.

@Cabyon over Sportkenners 2011



"Ik vind het een leuk contest, omdat je dan met andere medeleden je sport kennis kunt testen en er daarna ook mee kunt pronken :D (da's ook de reden dat ik heb meegedaan.) Als er een vraag komt, oriënteer ik me eerst door verschillende sites door te lezen, of, als ik het zeker weet (zoals bij wielrennen) vul ik het gewoon meteen in. Ik vind het nu lekker gaan, hoewel ik graag wat koersen erin zou willen hebben. Van wielrennen dus, ik hoop dat zowel de Giro als de Tour en de Vuelta op het programma komen. Wie ik eventueel tip voor de eindoverwinning? :D Daar is maar een antwoord op: Bèèèèh :D "

@Teh_Ninja over Raad de Artiest 2.0



"Raad de Artiest vind ik een leuke contest. Een beetje strijd is nooit weg, en dan eindelijk één waar ik een kans maak. Hoe ik aan de kennis kom? Ik denk door het vele MTV kijken, vroegâh toen daar nog muziek werd uitgezonden.

En wie ik tip voor de overwinning? Mijzelf :engel: . Al maakt NandroDavids ook een grote kans..."


"Gaat deze status update laten staan tot dat de eerste info over een nieuwe GTA bekend is!" ~ PrioXCoMBo



Prio kan niet wachten op een nieuwe GTA.


Historisch moment

Zondag 13 februari 2011 om 21:45 GTAForum-tijd was het zover; een mijlpaal werd gezet. Tekaloca plaatste de 14986e post en opende daarmee de 1000e pagina in het "Hoe bekend is de persoon boven je op het forum?"-topic dat op 5 november 2006 werd gestart door Gta Ripper. Toen enkele dagen later ook nog eens de 15000e post werd geplaatst, was het helemaal feest. Ik vroeg de topicstarter of hij dit succes had voorzien.

@Gta Ripper over "Hoe bekend is de persoon boven je op het forum?"



"Ik had het idee voor dit topic van een ander forum, waar het spelletje toentertijd razend populair was. Dus ik dacht dat het een slim idee was om dit spelletje ook op het GTA-Forum te starten. Toen ik het topic had gestart had ik in een zekere zin wel verwacht dat het op zijn minst een klein succes zou gaan worden, maar ik had nooit gedacht dat ik de 1000 pagina's zou gaan halen. Sterker nog, ik dacht dat het na de 100 pagina's wel zou gaan vervelen bij de GTA-Forummers.

Ik heb de duizend pagina's niet gevierd, maar ik was toch op het moment dat ik zag dat mijn topic deze gouden mijlpaal had bereikt behoorlijk vrolijk. Ik hoop van harte dat dit topic nog lang mee zal gaan! :tu: "


Voor zover mijn eerste Prikbord. Ik hoop dat het met plezier is gelezen.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...