Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580417

OWN #221 - Uitgelicht


OWN

648 bezichtigingen

gallery_108553_47_1601.png

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Vorige maand, op 26 februari, zag een nieuwe multiplayerclan het levenslicht. Fanatiek GTA:IV-speler dennis313 opende op die memorabele dag het recruitmenttopic van de Shadow Strikers, dat hij samen met Shotyoudie leidt. Inmiddels heeft de clan 12 leden en daarom is dit een mooi moment om ons eens in de jongste clan van het forum te verdiepen.

● ● ● PC-clans ● ● ●

Met Death Incorporated en LibertyKillerZ zijn de Xbox- en PS3-spelers goed vertegenwoordigd in de multiplayersectie van het forum. Voor de pc-gamers is er afwisselend succes; eigenlijk zijn er tot nu toe maar twee echt grote spelers geweest naast de inmiddels opgeheven pc-tak van LibertyKillerZ. Twee jaar geleden opende KiWi United onder leiding van Hanneswasco en _KoE_Mzungu haar deuren, een jaar later was het Ghost Legion onder leiding van BoerBanaan, BoerDave en, jawel, dennis313. Beide clans hielden echter al binnen een jaar op met bestaan. Terwijl Death Incorporated en LibertyKillerZ al jaren draaien, is het bij de pc-gamers nog niet echt gelukt om iets blijvends op te zetten.

1298785273-090.png

Hoe komt het toch dat er nog geen vaste pc-clan is? Zijn pc-gamers anders dan console-gamers? Of moet de pc vaak afgestaan worden aan andere bewoners van het huis op het moment van de meetings? We vroegen het aan dennis313: "Ik denk dat het komt doordat bij sommige pc's GTA niet goed draait en dat ze dan worden gekicked. Of er zijn veel join problemen waardoor veel leden niet op de meeting kunnen komen. Wij van SwS (de afkorting van Shadow Strikers, red.) gaan proberen om lang te bestaan en als er bijvoorbeeld problemen zijn met joinen deze snel op te lossen."

1298815316-930.png

● ● ● Shadow Strikers ● ● ●

De doelgroep van Shadow Strikers moge duidelijk zijn: pc-gamers die de beschikking hebben over GTA IV en/of GTA: Episodes from Liberty City. De leiding is in handen van dennis313 en Shotyoudie. Er zijn daarnaast tien gewone leden, waarvan enkel davedavy nog geen GTA:IV heeft (wel EfLC!). Van alle twaalf leden hebben er slechts drie een headset (waaronder beide leden), maar is het van zes leden nog onbekend of ze er één hebben. Er zijn in totaal vier meetings gehouden, maar nog niet op de eigen server waarvoor speciale scripts door Shotyoudie worden geschreven. De bedoeling is om de server in de nabije toekomst 24/7 aan te hebben staan, zodat er maximaal veel plezier uit de clan kan worden gehaald.

De basis voor de clan ligt er. De meetings worden duidelijk aangekondigd, waardoor je ze niet snel mist. Een puntje van kritiek is het nog niet af zijn van de scripts voor de server, en wellicht ook het nog ontbreken van een vast tijdstip waarop een meeting gehouden wordt. Dat is namelijk een punt waar de andere twee clans sterk in zijn, zodat het niet snel vergeten wordt. Het enige wat er dan nog toe doet is het geheel de tijd geven om zich te vestigen. Wij zullen dat goed in de gaten blijven houden!

3 reacties


Recommended Comments

Even erbij; Ik ben nog niet klaar met scripten omdat IVMP eigelijk nog in BETA is en sommige functies niet werken :$ Maar leuk om een keer in OWN te staan met de clan :)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...