Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579298

Editie 452 - Uit Den Oude Doosch...


OWN

523 bezichtigingen

uitdenoudedoosch86sd6.png

De tien eerste edities van OWN!

Er werd iemand gezocht om voor deze editie de Uit Den Oude Doosch te schrijven en aangezien ik de gloednieuwe crashredacteur van deze geweldige krant ben besloot ik meteen te schrijven. En over deze geweldige krant gesproken? Daar gaan we het toevallig vandaag ook over hebben! Ik ga namelijk over de eerste tien edities schrijven van deze krant. De eerste tien edities kan worden gevonden in een topic genaamd

Oceans Weekly News dat aangemaakt is door de voormalig hoofdredacteur Jowx. Wat grappig is om terug te lezen zijn de titels van de rubrieken die jaren lang zijn gebruikt voor deze krant. Zo werd de naam Uit Den Oude Doosch ook al gebruikt in 2006. Leuk feitje! Maar ook populaire rubrieken die nu niet meer bestaan, maar die waarschijnlijk nog wel vers in het geheugen zitten bij sommigen is natuurlijk Ongezouten en Game On.

Bij de eerste tien edities werd er eigenlijk niet veel veranderd met de rubrieken maar daar kwam verandering in bij editie twaalf. Bij die editie werd namelijk een nieuwe rubriek bij toegevoegd genaamd Pietje II's Labiele Entertainment! Dat wordt dan ook geschreven door Pietje II zelf. En ook om weer Uit Den Oude Doosch bij te betrekken, bij de eerste Uit Den Oude Doosch schreef een redacteur over de welbekende spreuken het komt en wees voorbereid. In die rubriek werd praktisch dus een geschiedenis les gegeven over het toen het vrij nieuwe WikiGTA. Bij de tweede editie was er een newsflash te lezen, wat nu eigenlijk de hedendaagse nieuwsflits is. In deze rubriek werd er geschreven dat steeds meer Amerikanen te dik zij voor het nemen van röntgenfoto's. Ze passen niet meer in het röntgenapparaat of hebben zoveel vet dat de röntgenstraling er niet meer doorheen kan gaan. Bij de derde editie werden er interviews gehouden met RonaldVC, Bling en The Guardian. GTA-Sheep werd bekroond tot de derde Lid van de Week.

asphyxiateds1oxr.png

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...