Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582111

Editie 41 - Ongezouten


Dutchy3010

453 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

oc_own_ongezouten.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'Dutchy3010'.

Deze week is er een ongezouten ingestuurd. Jij kan dat ook! Dus mocht je ergens mee zitten, of eindelijk je mening ergens kwijt kunnen, aarzel niet en stuur het op naar Dutchy3010. Je kunt je zowel anoniem als met naam opgeven. Als je anoniem wilt, wordt je naam aan niemand bekend gemaakt!

Anoniem 1

inhalen van berichten

Ik ga het hier kort en bondig houden. Stop met dat gezever van: "Inhalen is niet netjes" of "kijk eerst voor je post!". Jullie proberen gewoon de crew aftezeiken als zij voor jou posten door te zeggen, hé ik was wel eerder met posten. De crew weet wat ze doet en gaan heus geen zielige leden inhalen met posten. Ik blijf hierbij anoniem, want anders wordt ik weer gezien als een mauwveger! Dus stop gewoon met dat "Ik was eerder hoor!".

Groeten,

Een gefrustreerde anoniem.

6 reacties


Recommended Comments

Ik had het gevoel dat de kwestie 'inhalen' een beetje overgewaaid was? Maar goed, het is gewoon een feit dat het erg frusterend kan zijn. Met een kort berichtje worden ingehaald bijvoorbeeld. Paar maand geleden ergerde ik me er bont en blauw aan. Maar ach, het is een forum en die dingen horen er gewoon bij. Iedereen probeert een helpende hand te bieden, dus waarom zou je iemand afzeiken als hij hetzelfde doel heeft als jou? Al ben ik het niet dan eens met het volgende ''Jullie proberen gewoon de crew aftezeiken.. .'' Ik denk niet dat leden via deze manier proberen de crew af te zeiken. Het gebeurd zo vaak dat men zijn bericht weer even aanpast, heus niet enkel als een crewlid eerder was met posten...

Link to comment

Hier even een klein voorbeeldje:

Hey jongens ik weet echt niet hoeveel 1+1 is? Kunnen jullie me even helpen!

*Jan denkt: Ik ga hem even uitgebreid helpen*

*Vervolgens ziet Piet het topic en ziet dat Jan het posten is, hij denkt:"Ik ga snel even hem voorzijn"

1+1=2

*De vraagsteller vernieuwd en ziet alvast de post van Piet en weet het antwoord, hij is dan ook beleefd en zegt bedankt:*

Bedankt Piet voor dit antwoord! Het helpt me echt!

*En dan komt Jan met zijn post:

1+1=2 want

...

....

....

...

En dan kijkt niemand meer naar de post van Jan, stel je eens in zijn plaats ;)

Link to comment

Helemaal mee eens Die-Hard! :tu: Het is gewoon zo stom, je probeert heel vriendelijk een mens te helpen omdat je misschien wel wilt promoveren. Maar dan worden al die kansen om je te bewijzen voor je neus weggekaapt, en dat vind ik nou zo jammer.

En wat heeft de crew afzeiken er nou mee te maken? Het komt bij mij zelden voor dat iemand van de crew voor mij post, en als ze het doen geven ze ook het(zelfde) uitgebreide antwoord, daar heb ik geen problemen mee. Maar als je nu van die flut-antwoordjes post, raak ik ook een beetje gefrustreerd.

Link to comment

Wat maakt het uit wie het antwoord geeft, zolang het antwoord gegeven word is de klant toch geholpen. Mensen die zich boos maken om inhalen doen het gewoon in eigenbelang, niet in het belang van het lid. Daar naast maakt het niks uit of het antwoord er twee keer staat, als het de eerste keer kort staat hebben ze aan jouw posts een langere uitleg als dat nodig is. Dan het verhaal over ''flut-antwoordjes'', lengte zegt niks over de inhoud van een post. Als iemand antwoord wil weten op de vraag 'wat is 1+1?', dan is een antwoord als '1+1=2' voldoende. Waarom zou je een heel verhaal er omheen typen, dat is alleen maar langdradig en eigenlijk ook best tijdverspilling. Waarom zou je iets in 20 zinnen uitleggen als het ook in 1 zin duidelijk gemaakt kan worden. Het gekut er om heen is nergens voor nodig, dus dan moet je ook maar accepteren dat anderen sneller zijn. :) Goed geschreven Anoniem, ik ben het er - op het stuk over de crew na - mee eens. :)

Link to comment

(sorry voor late reactie)

Maar mij gaat het er niet om dat zo'n uitgebreid antwoord hoeft.(was maar voorbeeld). Maar als je al ziet dat iemand post, waarom zou je in godsnaam dan zelf ook gaan posten?

Link to comment

Ik zou eerder zeggen van dat het handiger als iemand een post krijgt met uitleg want dan maakt hij bijvoorbeeld de volgende keer dezelfde fout niet meer, en hoeft hij niet nog een keer een topic er voor open te maken. Als iemand zo'n ontzettend lang berichtje maakt, waarin alles duidelijk uitgelegd wordt en iemand anders post even een postje waar het in 1 zin is uitgelegd. Diegene snapt het nog niet helemaal maar weet het wel ongeveer, en zegt maar dankje. Dan komt de andere met de super uitgebreide post waarin hij het wel snapt maar die leest hij niet meer.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...