Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,520,538

Editie 455 - Column


OWN

592 views

 Share

columnvuucd.png

Dieet - Die eet

Het begint altijd met goede voornemens, maar eindigt altijd in de ijskast. Een dieet. Ook ik ben schuldig aan dit fenomeen, alleen ben niet erg standvastig. Een sportschool bezoekje hier en een salade daar. Mijn probleem is dat ik al het slechte eten te lekker vindt. Zo graai ik regelmatig in de snoepjespot op stage, geniet ik regelmatig van een pilsje en mag ik graag uiteten gaan. Dat is natuurlijk geen ideale combinatie als je je gewicht op peil wilt houden of als je af wilt vallen.

Toch probeer ik het wel. Elke week naar de sportschool om mijn gewicht te compenseren met al het ongezonde wat ik in het weekend naar binnen werk. Nu het mooie weer eraan komt, stof ik de fiets weer af en komen mijn hardloopschoenen weer voor de dag. Nu nog even de motivatie zien te vinden om ze te gaan gebruiken.

b3c413b50bf694be293dee0u92.png

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...