Jump to content

Inactief

 • entries
  140
 • comments
  830
 • views
  133,178

Contributors to this blog

 • Cabyon 94
 • Bierbuikje 15
 • MegaPilot 15
 • Phoenyxar 9
 • Foreigner97 5
 • thebig 1
 • Michael 1

Uitslag Eindejaarsenquête 2015


Cabyon

1,225 views

U heeft er even op moeten wachten en dat is terecht. Maar toch heb ik de onnoemelijke eer om jullie de resultaten van de Inactief Eindejaarsenquête 2015 te presenteren. Tien vragen gemaakt door het geniaalste lid van GTAForum, die als een kaasconnassieur de wijntjes selecteert de leukste vragen heeft gesteld die je jezelf laten afvragen: "Wie ben ik?, "Wat is de betekenis van het leven?" en "Hoe kan ik mijn account deactiveren op GTAForum? Ik heb na deze blogpost genoeg gez.." eh, ja, dat zijn dus echt van die essentiële vragen in het leven die belangrijk voor je zijn. Nu krijg je daar antwoord op. Wat een openbaring. Haha! Volgens mijn eigen berekening zijn het vet veel uren (kan een wiskunde dat even uitrekenen?) die je dus hebt moeten wachten. Ik ga er vanuit dat je in die tijd nuttige dingen hebt gedaan, zoals het verkrijgen van een vriendin, studiepunten halen voor je studie en naarstig zoeken naar - tóch - een manier om je waardeloze GTAF-account naar de gruzelementen te krijgen. Anyways, de enquête had 43 respondenten. Dit zijn de antwoorden, voorzien van deskundig commentaar.

vhJBiVp.png

Thundercover was net voor het uitkomen van de enquête gehackt en veel mensen vonden daar wat van.

4IiPUPQ.png

Ben je bang voor ERRWINS op het forum? Niet getreurd, dat is niemand, kijk maar hoe het merendeel het flink op de hak neemt. Echt zo'n vies mes in de rug van allerlei anonieme forumleden op ERRWINS.

4vOjM3p.png

Veel accepteerden het aftreden van Dutchy gelaten. Helaas is ze inmiddels weer aan de macht. U moet dus uit noodzaak uw willie-willie in uw broek houden en geen beledigende opmerkingen maken over korfbal, The Oceans en het feminisme.

VSiBqcX.png

Gefeliciteerd Modding met deze twijfelachtige eer! Wow, wat een overtuigende overwinning. 42% van de stemmen van 43 respondenten, dat is 43*0,42 = 18,06 is ongeveer 18 respondenten die op jullie gestemd hebben! Geef ze een bloemetje, want die 18 respondenten is een verbazingwekkende (18,06/43)*100 = 42% van de stemmen! Terecht een 'wow' waard.

eq98WpD.png

De meningen zijn hier verdeeld, in tegenstelling tot de awards. Vriendjespolitiek en het 'mwah-mwah, 't hangt er vanaf'-gevoel overheersen. Hebben die iets met elkaar te maken? Het lijkt er wel op. Verdacht... niet?

6fvbJrn.png

Close call, maar laten we allemaal naar de dierenpolitie gaan om aangifte te doen tegen ERRWINS wegens dierenmishandeling. Het is duidelijk dat de respondenten van deze enquête vinden dat hij het heeft gedaan.

5Cp2OyJ.png

Wanneer houden die bedroom-locked boys eens op met deze misdaden tegen de menselijkheid? traantjes.giftraantjes.giftraantjes.gif

9zbD0Ro.png

Een overweldigende meerderheid haat vergeet-me-nietjes en wil deze verbannen naar Azakban. Opmerkelijk, want in Azkaban ga je ook vergeten. Wel op de manier dat je ziel uit lichaam wordt gezogen, volgens mij. Lekker.

NtKFXHb.png

De respondenten hebben begrip voor mijn fuck-up bij de vorige vraag. Dank daarvoor. Wel maken ze oneerbiedig gebruik van deze gelegenheid om hun Harry Potter kennis te tonen. Schoften.

IU8ZPar.png

ONGELOOFLIJK! WAT EEN BREAKTHROUGH! HEB IK ZOJUIST MET DEZE ENQUÊTE GTAFORUM NUTTELOOS GEMAAKT? HET LIJKT ER WEL OP. 51% VAN DE RESPONDENTEN SPEELT GEEN GTA MEER TEGENWOORDIG. MIND = BLOWN. CHECKMATE, GTAFORUM.NL!!!!


Dank voor het lezen. Dit is de eerste blogpost sinds 3 mei op GTAForum. Tot de volgende keer!

6 Comments


Recommended Comments

Hoe het kan weet ik niet, maar de uitslag van deze enquête is gelijk aan degene die ik wilde houden. Dit scheelt me een hoop werk en ik ga dankbaar gebruik maken van deze cijfers om dit forum nog meer te optimaliseren voor onze gebruikers.

Stap 1; een ban voor viooltjes.

Link to comment

Hoe het kan weet ik niet, maar de uitslag van deze enquête is gelijk aan degene die ik wilde houden. Dit scheelt me een hoop werk en ik ga dankbaar gebruik maken van deze cijfers om dit forum nog meer te optimaliseren voor onze gebruikers.

Stap 1; een ban voor viooltjes.

Een administrator reageert op mijn blogpost: een enorme eer. Mag ik u aanbevelen om uw wijzigingen vooral door te voeren. Houd echter wel rekening met de positie waarin GTAF zich als forum bevindt; voor de duidelijkheid heb ik een plaatje gemaakt: klik. Dank.

Link to comment

Een schip dat omhoog rijst uit de golven; een prachtig beeld, en met recht een beeld waarin wij deze community herkennen. Bedankt dat je het zo prachtig hebt weergegeven.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...