Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585643

Editie 41 - Peil Mee!


Dutchy3010

413 bezichtigingen

oc_own_peilmee.jpg

Deze rubriek is geschreven door Die-hard

Deze keer wordt de rubriek Peil mee niet meer door Froodooo gedaan, maar door mij. Froodooo was het na zovele edities beu, en ik had geen inspiratie meer voor Test jezelf. De oplossing was simpel: we wisselen van rubriek. Zo gezegd zo gedaan, en ik maak hier mijn eerst Peil mee, reacties zijn natuurlijk welkom. Verder wil ik Froodooo succes wensen met zijn nieuwe rubriek.

____________________________________________________________

Hanneswasco vroeg zich af wat jij allemaal leerde op dit forum. Dit was een vraag waarop(vanzelfsprekend) meerdere antwoorden mogelijk waren. De opties waren: ABN spreken/typen, Engels spreken/typen(dit naar aanleiding van het English topic), GTA stuff, Socialer worden en natuurlijk de optie: "anders". Helaas stond de optie: "niets" er niet bij, wat toch wel ontbrak in deze vraag. Voor mij was iig het antwoord: "niets" voldoende geweest. Ruim 47 mensen namen de moeite om te stemmen, en maar 6 mensen leren Engels op het forum. 14 mensen worden socialer, 19 leren andere dingen(die niet in de peiling vermeld staan), 22 leden kunnen dankzei Gtaforum beter ABN typen en 30 mensen leren dingen over gta. Wat natuurlijk erg logisch is op een GTAforum.

Topic: Wat leer jij allemaal op dit forum?

Starter: Hanneswasco

Vraag: Wat leer jij allemaal op dit forum?

Antwoord: GTA stuff

____________________________________________________________

Voorheen waren in elke GTA stukken van de stad afgesloten, en pas na een aantal missies toegankelijk. CJ_ vroeg aan ons of wij wilden dat er een deel van de stad afgesloten is, of dat je meteen door de hele stad kan 'cruisen'. Er zijn altijd mensen die speciaal zijn, dus de anders optie is ook toegevoegd. Maar 3 mensen wouden blijkbaar iets anders, dus daar hoeft Rockstar Games zich geen zorgen over te maken. 20 mensen wilden meteen door de hele stad cruisen en dus geen afgesloten deel hebben terwijl dubbel zoveel mensen(40) een deel van de stad afgesloten willen zien, zodat ze iets hebben voor te werken. Misschien moet Rockstar Games maar 2 GTA IV versies uitbrengen voor iedereen tevreden te maken?

Topic: Delen van de stad afgesloten?

Starter: CJ_

Vraag: Moeten in het begin delen in de stad afgesloten zijn?

Antwoord: Ja, dan heb je iets om voor te werken en om naar uit te kijken

____________________________________________________________

Zo, dit was mijn eerste editie, ik hoop dat je ervan hebt genoten! Ik wil graag Froodooo bedanken dat hij me deze rubriek liet overnemen, dat was tof ;)

4 reacties


Recommended Comments

Ziet er goed uit Die-hard, zo gaat het helemaal goed komen!

En ik wil jou ook nog succes wensen (had ik al gedaan in mijn blog-item). En nog bedankt voor het succes wensen aan mijn natuurlijk. :puh:

Ga zo door!

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...