Jump to content

Inactief

 • entries
  140
 • comments
  830
 • views
  133,180

Contributors to this blog

 • Cabyon 94
 • Bierbuikje 15
 • MegaPilot 15
 • Phoenyxar 9
 • Foreigner97 5
 • thebig 1
 • Michael 1

Inactief bestat 2,5 jaar!


Cabyon

944 views

... en een beetje. Om eerlijk te zijn, niemand weet precies hoe lang het nu is. Ik hep wel VWO gedaan, maar weetjûûh, dat hoofdrekenûh is tog niet me sterkste vak weetjûh. We zijn begonnen op 23 december 2013, toen Groot-Brittanië nog niet verdeeld was en het nationalisme in de Europese landen nog enigszins in toom was.

Maar nu, ongeveer tweeënhalf jaar later, is alles anders. Eén ding is hetzelfde: ik heb nog steeds geen vriendin. Daarnaast zijn wij er nog steeds: Inactief. Ja, dames en heren. WIJ zijn er nog steeds. Het is natuurlijk zeer bevooroordeeld van mij om dit aan jullie te zeggen, om jullie hiervan te overtuigen, maar Inactief heeft alle verwachtingen waargemaakt. Want wat zei ik de eerste keer? "Net zoals Anders, Everybody Loves Joey, Thundertje's Blog, Speryatal Fantasy en Jesperkaj's Inactieve.. uhh Onafhankelijke Blogposts posten wij zelden artikelen. Maar indien dit gebeurt, zal dat op een willekeurig tijdstip geschieden en zal het artikel geen zinnige inhoud bevatten." De genoemde blogs zijn inmiddels allemaal een stille dood gestorven. Alleen de échte bikkels blijven over. Zoals wij. Wij, die onze verwachtingen waarmaken. Wij, de redacteuren, die sinds de oprichting van dit blad zijn opgeklommen tot de hoogste regionen der rankings (((((((Foreigner97))))))) waarmee het bewijs is geleverd dat vriendjespolitiek op dit forum hoogtij viert.

Ik dwaal af. Ik wilde mijzelf even feliciteren met dit jubileum, maar ook jullie, onze lezers, onze afsnauwers, onze toejuichers en onze fans. Ter ere van de algemene duidelijkheid heb ik een overzichtelijke grafiek gemaakt van de afgelopen 2,5 jaar Inactief (en dingetjes die daarbij horen; vet duidelijk, dat is 't allemaal, jaja).

jwkjn.png

Op de linker as moet onderaan eigenlijk 'vet weinig' en bovenaan 'vet veel' staan, maar dat is niet gebeurd, helaas. Ondermaats, ik weet het, maar dat is ook ons niveau. Datzelfde niveau zullen wij blijven leveren in de toekomst. Vergeet Trump, Wilders, Johnson.. denk aan ons. Wij zorgen voor continuïteit hier. Laat mij afsluiten met te zeggen dat Inactief ook niet had kunnen bestaan zonder mijn lieftallige redacteuren, mijn Inactievelingen in nood (in willekeurige volgorde): Phoenyxar, Bierbuikje, MegaPilot, thebig en Foreigner97.

Graag wil ik jullie uitnodigen om te komen chatten in de reacties. Je kunt ook al je vragen stellen over de blog en aan alle redacteuren. Ik weet zeker dat ze zeer openhartig zullen zijn over hun privéleven en ze jou zullen vertellen hoeveel lulletjes ze nou precies gezogen hebben om in de positie te komen waar ze nu zijn.

(Spellingsfouten voorbehouden, maar dat lijkt me duidelijk nadat ik mijn allereerste artikel 'Welkomsdwoord' noemde)

PS. Aan alle mensen die we hebben beledigd de afgelopen jaren - grow some balls

1 Comment


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...