Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582110

Editie 41 - Test Jezelf!


Dutchy3010

407 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

Test Jezelf!



.. Deze rubriek is geschreven door Froodooo ..

Het is onverwacht, maar vorige keer heb ik (Froodooo) de laatste keer de Peil Mee! gedaan. De reden is dat ik wel aan wat vervanging toewas. Ik heb geruild met Die-Hard, hij heeft de Peil Mee! overgenomen, en ik doe nu dus elke week de Test jezelf! Ik wil eigenlijk allereerst succes wensen aan Die-Hard, en hem ook bedanken voor het overnemen van de Peil Mee!. Ten tweede, als jullie een onderwerp weten waarover deze rubriek op een keer gehouden moet worden, twijfel dan niet, maar stuur gewoon een PB naar mij.

____________________________________________________________

Ben jij een echte GTA IV fan?

Er is natuurlijk de laatste tijd enorm veel ophef over de nieuwe GTA, die eind dit jaar uit moet komen voor de Xbox360 en de PS3. Het is dan niet onlogisch dat er een Test jezelf over dit onderwerp komt. Je kunt testen of jij een echte GTA IV fan bent, met behulp van een aantal stellingen. Succes, en ik hoop allemaal het beste voor jullie!
    Wat doe jij op de eerste dag dat GTA IV in de winkels ligt?
    - In ieder geval niet naar de winkel, want als het goed is ligt GTA IV in de loop van de dag op de deurmat, en kan ik gelijk beginnen met spelen op mijn PS3 of Xbox360! (5 punten)
    - Ik ga deze dag naar de winkel, en hoop maar dat GTA IV niet meteen is uitverkocht, want ik moet het spel eigenlijk gewoon hebben! (3 punten)
    - Ik wacht wel een paar dagen tot alle drukte voorbij is, daarna ga ik wel eens een keer naar de winkel. (1 punt)
    - Ik doe vandaag niet anders dan anders, GTA IV ga ik echt niet kopen. (0 punten)
    Waarop speel jij GTA IV?
    - Op mijn gloednieuwe PS3/Xbox360, speciaal gekocht voor de nieuwe GTA natuurlijk! (5 punten)
    - Op mijn PS3/Xbox360, die ik gelukkig al had, maar als ik hem niet zou hebben, zou ik hem zeker gaan kopen.. (4 punten)
    - Op mijn PS3/Xbox360, maar als ik hem nog speciaal zou moeten kopen, dan zou dat iets te ver gaan. Ik heb hem toevallig al, en GTA IV past prachtig in de collectie. (3 punten)
    - Ik kan eigenlijk niet meer langer wachten, maar omdat ik geen console aan ga schaffen, hoop ik dat GTA IV nog op de computer zal verschijnen. (2 punten)
    Hoe snel denk je GTA IV uitgespeeld te hebben?
    - Meer dan een week zal ik er echt niet over doen, ik verslint het spel, en ben de eerste die met een 100% savegame komt. (5 punten)
    - Ik ben geen snelheidsduivel, maar ook weer niet een langzame gast. GTA IV heb ik zeker binnen een maandje klaar. (3 punten)
    - Ik doe lekker rustig aan. Ik hoef totaal niet snel te zijn, een paar keer in de week rustig spelen is voor mij genoeg. (2 punten)
    - Ik denk niet dat ik er ooit aan toe kom om het spel helemaal uit te spelen. Dat duurt me gewoon veel te lang. (0 punten)
    Als je GTA IV hebt uitgespeeld, verdwijnt hij dan achterin de kast?
    - Zeker niet. Hij krijgt een mooi plekje waar ik hem kan zien. En het zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik GTA heb gespeeld. Er is nog zoveel te ontdekken... (5 punten)
    - Tja, het spel is toch uitgespeeld. Niet dat hij meteen verdwijnt, en ik hem nooit meer ga spelen, maar ik zal niet gelijk opnieuw beginnen. (3 punten)
    - Inderdaad, ik berg hem op in de kast achter de andere spellen, want ik zal toch eerst ook mijn andere nieuwe spellen uit moeten gaan spelen. Dan zie ik nog wel of GTA IV er ooit nog van komt. (1 punt)
    - Ja dat klopt, en daar zal hij waarschijnlijk ook niet meer vandaan komen. (0 punten)

____________________________________________________________

Nou, hopelijk heb je een goede score, want wie wil GTA IV nou niet? Lees maar snel verder, en kijk of je een echte fan bent!

20 punten Je raadt het al, jij bent echt een superfan. Je hebt alle punten gehaald die er te halen vielen. Als GTA IV uit is, ben je zeker snel klaar met het spelen, en je kunt er maar geen genoeg van krijgen. Ben jij even een bofkont dat je op zo'n forum als het GTA Forum rondwandelt!

13-19 punten Er kan niet gezegd worden dat je GTA geen geweldig spel vindt. Je wilt namelijk zeker niet dat hij niet in je collectie zit. Je zit wel onder de superfan, maar het scheelt niet veel. Ook jij bent een grote van de GTA-reeks!

6-12 punten Er zijn betere fans, die echt met smart wachten op de nieuwe GTA. Jij hoeft het allemaal niet zozeer meteen, al kan het wel zijn dat je op den duur GTA IV toch wel wilt gaan kopen. Het hangt er een beetje vanaf hoeveel punten je hebt. Met 6 punten ben je toch wel in mindere mate een fan dan met 12 punten.

5 of minder punten Je bent niet echt onder de indruk van de nieuwe GTA. Het is echt de vraag of hij bij je collectie met spellen komt te staan, want een echt grote fan ben je niet. Het kan zijn dat je de nieuwe GTA niet goed vind natuurlijk. Maar het kan ook zijn dat je door een nieuwtje van GTA IV zo blij wordt, dat je toch nog omslaat.

____________________________________________________________

Zo, nu weet je hoe je ervoor staat. Als je wilt, kun je ook nog even in de poll stemmen, zodat er een goed beeld komt van de fans van GTA IV. En vergeet niet een PB'tje te sturen als je nog een andere vraag weet, waarover een Test jezelf kan worden gehouden. Tot volgend week!

5 reacties


Recommended Comments

16 of 18 punten, ik weet namelijk niet of ik het spel online ga spelen.. :clown:

Op vraag 3 moet ik antwoord 2 beantwoorden, omdat ik echt niet elke dag uuuuren ga spelen :D.

Link to comment

"13-19 punten Er kan niet gezegd worden dat je GTA geen geweldig spel vindt. Je wilt namelijk zeker niet dat hij niet in je collectie zit. Je zit wel onder de superfan, maar het scheelt niet veel. Ook jij bent een grote van de GTA-reeks!"

Ik vind dat dit oordeel wel redelijk van toepassing is bij mij, ik vind de GTA-serie een fantastische reeks, maar het is nog maar de vraag of GTA IV wel aanslaat bij mij; tot nu toe heb ik er helemaal niks mee en kan het me niet zoveel schelen wat ermee gebeurt. Dat ik 'm ga spelen is natuurlijk zeker, maar echt geweldig vind ik 'm niet. Maar goed de tijd zal het leren wat er allemaal van terecht komt. :)

Link to comment

20 punten Je raadt het al, jij bent echt een superfan. Je hebt alle punten gehaald die er te halen vielen. Als GTA IV uit is, ben je zeker snel klaar met het spelen, en je kunt er maar geen genoeg van krijgen. Ben jij even een bofkont dat je op zo'n forum als het GTA Forum rondwandelt!

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...