Jump to content

GTA-Sheep is jarig!

  • artikelen
    3
  • reacties
    29
  • bezichtigingen
    3789

GTA-Sheep's Historie


SummerBase

141 bezichtigingen

header3.png

GTA-Sheep registreerde zich "16 Augustus 2005" onder het gebruikersnummer ''19301''. Kort na zijn registratie vroeg hij informatie over het spel GTA San Andreas, dat deed hij in een topic onder de naam 'Hulp bij inbreken'. Hierbij werd hij gekend door zijn gezelligheid en respectvolle handelingen, maar hij was destijds met een vast doel op het forum. Het uitspelen van zijn spel. Wanneer hij dit gedaan had. Begon hij langzaam aan een begrip op het GTAForum te worden.

Hij leefde zich in, en probeerde de onrust die destijds ontstaan was vanwege bepaalde dingen te verhelpen door middel van dit topic. De crew had sinds die tijd het schaap al in de gaten en GTA-Sheep groeide uit tot een boezem vriend van velen, een knuffel schaap. Een man met gevoel voor humor, eerlijkheid en gezelligheid. Hij werd al snel Megalid. Het ultieme lid, en dat bleek wel uit de GTAForum Awards 2005 waar hij met maar liefst vijf Awards de deuren verliet.

Het mocht duidelijk zijn dat het schaap een begrip was voor GTAForum. Zo dacht de crew er ook over, want diezelfde dag nog werd hij bekroond tot Global Moderator. Dit is hij tot op de dag van vandaag nog steeds, en volbrengt deze taak met correcte handelingen. Hij is niet alleen actief op GTAForum, maar volbrengt ook een enorme taak op WikiGTA, waar hij een erg groot deel van de kaarten van San Andreas beschrijft. In de tussentijd heeft het GTA-Sheep ook nog een fan club gehad, maar die is helaas gestopt.

Hij is voor velen niet alleen een simpel contact persoon, maar iemand waar je een verhaal kwijt kunt, lekker kunt praten, verdriet kunt delen of het over van alles en nog wat kunt hebben. GTA-Sheep kent veel vrienden en in deze blog zul je nog veel vinden van dit schaap! Kortom, bij het GTAForum hoort GTA-Sheep, geen twijfel aan!

"GTA-Sheep's geschiedenis is natuurlijk nog veel breder, maar dit is globaal gezien zijn hoofdlijn."

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...